FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kovacevic
Hodžić Šerbercic Lazic Letic
Kurdic(Mustafic) Djokanovic
Tatar Gavric (Guzina) Milanovic
Ahmetovic
Ako Krste bude spreman on s Djokanovicem zadnji vezni
Al ja bi gurnuo ove omladince nek kapiten skroz zalijeci povredu i odmori malo.
Hodžić Šerbercic Lazic Letic
Kurdic(Mustafic) Djokanovic
Tatar Gavric (Guzina) Milanovic
Ahmetovic
Ako Krste bude spreman on s Djokanovicem zadnji vezni
Al ja bi gurnuo ove omladince nek kapiten skroz zalijeci povredu i odmori malo.
joj da je kako mušiju preveslat da nam da Fanima za Šišića i šta repa 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A ovo su neki momci na zapadu sjedili i pricali sad nezz koliko ima istine u tome.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ti doš'o da probaš malo vatre potpaliti... A ove naše teško naložiti, upale se ko hepok kockica.broj6 je napisao/la:Dobio sam informacije iz prve ruke da stručni štab nije htio raditi po planu kondicionog trenera. On se naljutio jer je kako kaže čitav život spremao ekipe za Evropu. Naši nisu htjeli nego su našli nešto i radili po svom. Kondicioni se naljutio i zbog toga i otišao. A mi smo kao rezultat dobili pola nespremne i pola povrijeđene ekipe. Kažu i da sada ekipa trenira bez ikakvog plana treninga. Prije su imali po tri mjeseca plan unaprijed što im je čovjek pravio. Sada to ide od treninga do treninga.
Ali da je nenormalan br povreda a nismo ni počeli sezonu kako treba jest.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ni jesna povreda nije uzrokovana spremom. Napuknuce kosti, karlice, pidro stanojevic, letic zglob jos kad je dosao ....
Jedinonkrste al to je ocito od preforsiranja
Jedinonkrste al to je ocito od preforsiranja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma to je glupost. Najbolje se to ogleda u tome što je Jelešković bio odsutan s treninga mali milion puta u toku sezone. Njegov plan treninga sprovodili Čosić i Džakmić, uz Oruča. Čovjek je veliki profesionalac i mimo nas ima posla i preko glave, tako da je to normalna odluka.
To što ima povreda može biti i plod slučajnosti, ne mora značiti da je do loše pripreme.
Ne nasjedajte na ove budalaštine. Zašto stručni štab ne bi želio da on predvodi taj aspekt kao i do sada? Pa nisu ludi da odbiju tako nešto i pogotovo takvog stručnjaka.
Kakve se priče smišljaju sunce ti poljubim, ne bi me čudilo da na kraju balade ispadne da je Dženis Čosić bio ljubomoran što mu Jelešković ne da ništa da vodi, pa ovaj rekao to Musemiću, da bi nakon toga Husref opsovao majku Jeleškoviću. Manite se tih sci-fi priča i teorija zavjera.
To što ima povreda može biti i plod slučajnosti, ne mora značiti da je do loše pripreme.
Ne nasjedajte na ove budalaštine. Zašto stručni štab ne bi želio da on predvodi taj aspekt kao i do sada? Pa nisu ludi da odbiju tako nešto i pogotovo takvog stručnjaka.
Kakve se priče smišljaju sunce ti poljubim, ne bi me čudilo da na kraju balade ispadne da je Dženis Čosić bio ljubomoran što mu Jelešković ne da ništa da vodi, pa ovaj rekao to Musemiću, da bi nakon toga Husref opsovao majku Jeleškoviću. Manite se tih sci-fi priča i teorija zavjera.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ni Oremuš ni Rahmanović nisu povrijeđeni. U timu i ne šljaka kako se misli. Uostalom, Rahmanović je nedavno imao okršaj sa Velkoskim u vezi sa plaćama i sl.
Selam.
Selam.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja sam čuo da je s Ahmetovićem, a ne Krsteom.Giljotina je napisao/la:Ni Oremuš ni Rahmanović nisu povrijeđeni. U timu i ne šljaka kako se misli. Uostalom, Rahmanović je nedavno imao okršaj sa Velkoskim u vezi sa plaćama i sl.
Selam.
E neka si se ti registrovao da se izasereš ovdje keru,marš na golubarnik pa tamo izmišljajGiljotina je napisao/la:Ni Oremuš ni Rahmanović nisu povrijeđeni. U timu i ne šljaka kako se misli. Uostalom, Rahmanović je nedavno imao okršaj sa Velkoskim u vezi sa plaćama i sl.
Selam.
Meni to reče momak koji trenira ove mlađe. I još sijaset toga.AlfredNobel je napisao/la:Ja sam čuo da je s Ahmetovićem, a ne Krsteom.Giljotina je napisao/la:Ni Oremuš ni Rahmanović nisu povrijeđeni. U timu i ne šljaka kako se misli. Uostalom, Rahmanović je nedavno imao okršaj sa Velkoskim u vezi sa plaćama i sl.
Selam.
kad se ovako pojavi i odmah idu neke insajderske alo gurbetu posveti se svom timu s one strane Miljacke
imate svojih briga
imate svojih briga
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma gurbet 100% za Oremuša lažebenko21 je napisao/la:kad se ovako pojavi i odmah idu neke insajderske alo gurbetu posveti se svom timu s one strane Miljacke
imate svojih briga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znate li ko je ovo?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
TobeMortemHz je napisao/la:Znate li ko je ovo?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Highbenko21 je napisao/la:TobeMortemHz je napisao/la:Znate li ko je ovo?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma sto posto, ima bruku prljavog veša u klubu, aliGiljotina je napisao/la:Meni to reče momak koji trenira ove mlađe. I još sijaset toga.AlfredNobel je napisao/la:Ja sam čuo da je s Ahmetovićem, a ne Krsteom.Giljotina je napisao/la:Ni Oremuš ni Rahmanović nisu povrijeđeni. U timu i ne šljaka kako se misli. Uostalom, Rahmanović je nedavno imao okršaj sa Velkoskim u vezi sa plaćama i sl.
Selam.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igramo u Zenici EL hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
KAKVA SRAMOTA
- AlfredNobel
- Kontakt:
Igramo na Bilinom Polju u trećem pretkolu.
Sta je reci pa idemo na Bilino, da nije teren napokon?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E ybg, cuj Zenica, pa jest nas krenulo 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.