FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ma Mulalićevi ratnici u džihad kad krenu meni srce ko plato Skenderije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako ćemo realno sa Edisom smo imali muda koja nismo imali ni sa jednim trenerom
Ma meni je Edis sve, vjerujem da pamte pojedini forumaši da sam veliki, najveći fan lika i djela 
Svi sto nisu igrali plus krpa i pavicLjoZee je napisao/la:Imal dje sastav, nesto?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bit će raje.. Hajte 
Hajte vi pisite sta se desava za nas smrtnike koji ne mozemo doci ako imate net
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
MozeLjoZee je napisao/la:Hajte vi pisite sta se desava za nas smrtnike koji ne mozemo doci ako imate net
izvinjavam se ponovo na offtopicu, želim samo da kažem avlamiju, dananu, glasu razuma, haretu i qooleru da ga dobro poglabaju junioru iz rajlovca, sad će bajramski paketiči pa se razletili jadovi jadni pitarski.... nećete više nikad preko pruge... NIKAD! u rupe gdje vam je i mjesto klošari jedni.
ne mozes reci da je on pitar, nikako.amarovac je napisao/la:izvinjavam se ponovo na offtopicu, želim samo da kažem avlamiju, dananu, glasu razuma, haretu i qooleru da ga dobro poglabaju junioru iz rajlovca, sad će bajramski paketiči pa se razletili jadovi jadni pitarski.... nećete više nikad preko pruge... NIKAD! u rupe gdje vam je i mjesto klošari jedni.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Mehić, ABUBAKAr i Subašić top.
1-0 krpić, asistencija subaša
može može, klošar sa takvim prezimenom samo može biti anamonjihov... dupljak bio i ostao... u rupu...Zeljo92 je napisao/la:ne mozes reci da je on pitar, nikako.amarovac je napisao/la:izvinjavam se ponovo na offtopicu, želim samo da kažem avlamiju, dananu, glasu razuma, haretu i qooleru da ga dobro poglabaju junioru iz rajlovca, sad će bajramski paketiči pa se razletili jadovi jadni pitarski.... nećete više nikad preko pruge... NIKAD! u rupe gdje vam je i mjesto klošari jedni.
aBABUKArAdmir74 je napisao/la:Mehić, ABUBAKAr i Subašić top.
do mene je, zaboravio sam guvu, bosanca i ovog rumenog ruralnog moderatora, inače kradljivca autorskih prava, pa da mi ne zamjere klošari, dobićete paketiće eto... 
Admireee, imal kakvih sansi za nas?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.