ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ne moze se ni za koga reci da nema apsolutno nikakve sanse, a pogotovo za Rogera. Ukoliko ponovi nivo igre kao na Wimb. onda je definitivno ozbiljan kandidat za osvajanje...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Do US opena ima jos dosta, Fedex sa ovom igrom itekako ima sansu za titulu, a druga stvar sig ce konkurencija na toj podlozi biti vece nego na Wimbl, ubjedjen sam da ce i Tsitsipas, Zverev, Theim, Medvedev pa ko zna mozda i Cilic biti velika opasnost za ove favorite, bice tu i nezgodni Wawrinka, valjda bude zanimljiv turnir, ugl svi ce se boriti za sto bolje rez jer je u pitanju turnir sa daleko najvecim nagradnim fondom, svakako motiv vise
Ne znam ja jeste li vi gledali Federera na USO zadnje dvije godine. Apsolutna nemoc. Ne toliko zbog igre protivnika koliko zbog uvjeta. Vjerovatno jedini turnir u zadnjih par godina gdje se vidljivo znojio. Sam je rekao prosle godine poslije meca sa Millmanom da nije mogao docekat kraj meca jer su vlaznost i vrucina bili nepodnosljivi, kombinuj to sa nesto sporijim terenom i dobijes to sto dobijes. Nije naravno bez sansi, al ce puno bolju priliku po meni imat na AO.
- BosniaBoston
- Kontakt:
USO je poznat kao turnir na kojem igraci van big 3 mogu osvojiti.AO je velika trojka osvojila 14 puta,RG isto,WB 15 a USO samo 11
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Katastrofa šta su napravili od US Opena. Nekad od najdražeg turnira do svetišta za šljakere i pimplere loptice.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Mozes druze mozes.Ja kad sam posle Australije reko da Novak ima 10 % sanse na RG a Nadal 90% ti i jos nekoliko njih ste osuli paljbu po tome.Ja samo realno govorim stvari a one se u vecini slucajeva dese.Federer ovdje nema ni 5 % **** sanse za USO.Na WBD je odigro skoro perfektno i nije osvojio.Kako mora odigrat na podlozi koja njemu odgovara manje a Djokovicu vise da bi osvojio turnir?Ako on osvojio ovo,ja prestajem pratit tenis.marconato je napisao/la:Ne moze se ni za koga reci da nema apsolutno nikakve sanse, a pogotovo za Rogera. Ukoliko ponovi nivo igre kao na Wimb. onda je definitivno ozbiljan kandidat za osvajanje...
23
Zamisli scenu Federer osvoji USO a da ne igra protiv Djokovica ili Nadala.Forum bi bio u meltdownu 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zamisli pajca onda i njegovih argumenata i ljutnjedarker10 je napisao/la:Zamisli scenu Federer osvoji USO a da ne igra protiv Djokovica ili Nadala.Forum bi bio u meltdownu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
S tim da je to jedina scena u kojoj Feđica i može uzeti titulu. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Zamisli Roger osvoji pojedini najavili prestanak gledanja tenisa, a kako cemo mi biti sig da ti kuci ne gledas tenis 
Kroz postove se itekako da zaključiti da ga svakako ne gleda.ronaldo99 je napisao/la:Zamisli Roger osvoji pojedini najavili prestanak gledanja tenisa, a kako cemo mi biti sig da ti kuci ne gledas tenis
41.21.1.
O tome necemo sad, al to mi je najsmjesnije kad napise eto ja prestajem pratiti tenis nidje veze,a znas i da se desi da ces ga i dalje pratitiS-Y-L-A-R je napisao/la:Kroz postove se itekako da zaključiti da ga svakako ne gleda.ronaldo99 je napisao/la:Zamisli Roger osvoji pojedini najavili prestanak gledanja tenisa, a kako cemo mi biti sig da ti kuci ne gledas tenis
Necu majke mi,jer ako federer uzme djokovica na njegovoj podlozi onda djokovic nema sta trazit.Ja pratim tenis samo zbog novaka.ronaldo99 je napisao/la:O tome necemo sad, al to mi je najsmjesnije kad napise eto ja prestajem pratiti tenis nidje veze,a znas i da se desi da ces ga i dalje pratitiS-Y-L-A-R je napisao/la:Kroz postove se itekako da zaključiti da ga svakako ne gleda.ronaldo99 je napisao/la:Zamisli Roger osvoji pojedini najavili prestanak gledanja tenisa, a kako cemo mi biti sig da ti kuci ne gledas tenis
23
Kazu ove godine US open sporiji nego ikad...
Zadnja izmjena: japa, dana/u 24 jul 2019, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Hocemol prognozirat koji turnir ?S-Y-L-A-R je napisao/la:Kroz postove se itekako da zaključiti da ga svakako ne gleda.ronaldo99 je napisao/la:Zamisli Roger osvoji pojedini najavili prestanak gledanja tenisa, a kako cemo mi biti sig da ti kuci ne gledas tenis
23
Mirka sta nam ovo rade..
Fedja nema teorijske sanse protiv Djokera j naspanovanog Rafana.
Ofalio doping posljednje tri godine, pa je rijetko kad našpanovan.
Pratis tenis koliko i ja kriket.. 2018 1/2 AO, RG osvajac, WB 1/2, USO 1/2.. 2019 AO Finalist, RG osvajac , WB 1/2. Plus na to sve dodaj osvojene Masterse. E moj Sosa nije ni tebi lako.TonySosa je napisao/la:Ofalio doping posljednje tri godine, pa je rijetko kad našpanovan.
Protiv Fedje, čitaj šta pišeš. Ne dozvoli da ti je tastatura brža od pameti.NadalRafa je napisao/la:Pratis tenis koliko i ja kriket.. 2018 1/2 AO, RG osvajac, WB 1/2, USO 1/2.. 2019 AO Finalist, RG osvajac , WB 1/2. Plus na to sve dodaj osvojene Masterse. E moj Sosa nije ni tebi lako.TonySosa je napisao/la:Ofalio doping posljednje tri godine, pa je rijetko kad našpanovan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.