Kako ode on u neki klub tako i nama moze doci neko iz nekog kluba...covjek je rekao ostat ako ae ispostuje sta on trazi....svidja mu se ovdje i samo nas nesto parica koci.al bit ce okcombe je napisao/la:Da ti pojednostavim. Zavlaci te 15 dana na poziciji kreativnog vezno ili popularne 10 na kojoj nemas igraca. On ode 10 dana do pocetka i koga dovest.
Najbolje se vidjelo prosle godine kada je Budo otisao koliko fali taj pravi veznjak. Mi destruktivaca imamo Culum, Faca, Arnautovic. Ali to naprijed fali.
Ne moze doc iz drugog kluba jer je prelazni rok zavrsen. Moze doc slobodan igrac. Jer nema klubova ludih kao mi da drzi igraca bez ugovora.crvenobijeli je napisao/la:Kako ode on u neki klub tako i nama moze doci neko iz nekog kluba...covjek je rekao ostat ako ae ispostuje sta on trazi....svidja mu se ovdje i samo nas nesto parica koci.al bit ce okcombe je napisao/la:Da ti pojednostavim. Zavlaci te 15 dana na poziciji kreativnog vezno ili popularne 10 na kojoj nemas igraca. On ode 10 dana do pocetka i koga dovest.
Najbolje se vidjelo prosle godine kada je Budo otisao koliko fali taj pravi veznjak. Mi destruktivaca imamo Culum, Faca, Arnautovic. Ali to naprijed fali.
ajj mrvice natrpasmo mi ih ajjjjjjjjjjmrvica45 je napisao/la:Neću moći imam posla a volio bih gledat da vidim kako trpamo Nk slaven
nemas ti sta pojednostavniti combe to je gotovo veccombe je napisao/la:Da ti pojednostavim. Zavlaci te 15 dana na poziciji kreativnog vezno ili popularne 10 na kojoj nemas igraca. On ode 10 dana do pocetka i koga dovest.
Iz mog limarskog gledista dobra cemo biti ekipa.crvenobijeli je napisao/la:Limaru kako izgledamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.