PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne ideš ti niđe. Možda do Hadžića.Goosman je napisao/la:U Zenicu kada pođem ja...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Penaltiky je napisao/la:Ne ideš ti niđe. Možda do Hadžića.Goosman je napisao/la:U Zenicu kada pođem ja...
💩💩
FK Sarajevo Zenica 
Yebu kone državu, grad, kanton, opštinu, kaže nisu nam mogli za 25 godina stadiončić izgraditi
Daj im guzovače od kada postoje
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Yebu kone državu, grad, kanton, opštinu, kaže nisu nam mogli za 25 godina stadiončić izgraditi![]()
glupane glupane glupaneeeeeeeeeeeeeee
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Da vam nedavno nije bivsa uprava izdiktirala ko vam je sve pare gurao u stadion ovo bi ti i imalo smisla.Raonffa je napisao/la:Yebu kone državu, grad, kanton, opštinu, kaže nisu nam mogli za 25 godina stadiončić izgraditi![]()
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Malo prelistah, i mogu ti reći da si ti jedan od najvećih idiota univerzuma. Budući da tek stidljivo iskazuješ svoje književničke sklonosti, želim ti poručiti da se sagneš u dativu zamjenice "ja".GOAT je napisao/la:.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Neko trece pretkolo igra, a neko ne zna napisati uplatnicu 
Što vi malo ne pomjerite guzove pa ne privučete kakve investicije, napravite nekakvu akciju za navijače, gdje je ta ljubav prema klubu? Za 70 godina ste napravili teren i dva kontejnera i onda su krivi svi ostali što morate igrati u Zenici, samo vi niste kriviTETRAPAK je napisao/la:Da vam nedavno nije bivsa uprava izdiktirala ko vam je sve pare gurao u stadion ovo bi ti i imalo smisla.Raonffa je napisao/la:Yebu kone državu, grad, kanton, opštinu, kaže nisu nam mogli za 25 godina stadiončić izgraditi![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovog vikenda nas očekuju dva gradska derbija: Zrinjski dočekuje Velež, Čelik dočekuje ljutog gradskog rivala Sarajevo.
- WestTrebina
- Kontakt:
Siftari sa gvbavice tuzni sto nasi nisu htjeli da igramo na njihovoj skalameriji.
Valja se i opet zaduziti da se kamata uplati na vrijeme
Valja se i opet zaduziti da se kamata uplati na vrijeme
Vjeciti podstanari
Ma brate ti si papak i za ovog papanskog foruma a ne "nju jork tajmsa",nisi ti vidjeo Sarajeva oko moje.Forsiras pricu al ti je truhla cim prizivas covjeka koji je ovom gradu toliko zla nanio samo ne bil poceo kakvu suplju pricu.Za papka poput tebe sam izdvojio i previse svog vremena.Nadati se da ces aBd sto prije piciti na zapad.Presisao si ti Sarajevo koje nije za papke,a ti si papak.Nadam se da sam dovoljno puta napisao rijec "papak" samo da bi ti bolje shvatio papak.GOAT je napisao/la:e cuj e nek si mi se nagovorio.Bas cu se na forumu igrat lektora i pisat bajkovito.Meni je dovoljno da vi razumijete,nije ti ovo nju jork tajms pa da prije svakog teksta lektor mora provjeravat jel sta novinar zaj.ebo.skoroalen je napisao/la: A jah, ti si ono knjigu neku napisao? Svaka čast, prepametan si, imaš odlične uspjehe iza sebe. Samo nauči da se piše "vrijeme" a ne "vrjeme", da je ispravno "Sarajlija" a ne "sarajlija", da se piše "jesi li" a ne "jesili", ispravno je "Ilidža" a ne "ilidja" itd. Nauči to pa ćeš još puuuno knjiga napisat.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BosniaBoston
- Kontakt:
FK Kirija 1946
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jbg oni u Ze protiv BATEa a vi u Hrasnicu pa opet trehnite Famosa.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Pored Šehera silnog, vi u Zenici zivite.za vas su krave i livade kada se ničega ne stidite.
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.