Posebno Radnik i njihove zvijezde Poparu i Motikusvrakino1921 je napisao/la:Moj Zeljo ovo ljeto ne igra Europu
Al je i ovo dobro pravo
Lijepo je gledat nase timove u Europi ovo ljeto
Ko secer
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemojte zaboravit ponjet sa sobom LEDOVE
A i kad se budete vracali nemojte ih zaboravit vratit na Kosevo
A i kad se budete vracali nemojte ih zaboravit vratit na Kosevo
- svrakino1921
- Kontakt:
UhBosniaBoston je napisao/la:Posebno Radnik i njihove zvijezde Poparu i Motikusvrakino1921 je napisao/la:Moj Zeljo ovo ljeto ne igra Europu
Al je i ovo dobro pravo
Lijepo je gledat nase timove u Europi ovo ljeto
Ko secer
U pravu si
Bas ono OTETO-PROKLETO
Ma brate dobro pravo
Zenica, Horde, Bog i carsija
Tekashi je napisao/la:Zenica, Horde, Bog i carsija
Ne znas koji je veci blam,kad ih je merlin protjero u travnik ili ovo sad.Fk blamajevo.
23
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitam se samo gdje bi vi igrali svoje tekme, al da to necete saznati jer ne igrate europu
Komentar sa fb :
Treba te vi kao predstavnici FKSarajevo ozbiljnije pristupiti rješavanju ovog ogromnog problema za nas. Iskoristite navijače i krenimo u borbu da ovo bude rješeno u roku od jednog mjeseca ili u suprotnom sljedi blokada i opštine centar i cijelog grada znači nema ni SFF ni ništa izaći ćemo svi i napraviti kolaps i sebi i njima. Iskoristite 100.000 navijača kojima je važniji klub od njihovih opstinskih procedura i raznih gluposti koje izmišljaju i troše novac na to .Jednostavno im treba tražiti stadion na korištenje do 2999g ako ne budu dali poduzeti sve mjere silu na prvom mjestu jer oni to samo razumiju i ovo rješiti ali odmah krenuti tj sutra.
Treba te vi kao predstavnici FKSarajevo ozbiljnije pristupiti rješavanju ovog ogromnog problema za nas. Iskoristite navijače i krenimo u borbu da ovo bude rješeno u roku od jednog mjeseca ili u suprotnom sljedi blokada i opštine centar i cijelog grada znači nema ni SFF ni ništa izaći ćemo svi i napraviti kolaps i sebi i njima. Iskoristite 100.000 navijača kojima je važniji klub od njihovih opstinskih procedura i raznih gluposti koje izmišljaju i troše novac na to .Jednostavno im treba tražiti stadion na korištenje do 2999g ako ne budu dali poduzeti sve mjere silu na prvom mjestu jer oni to samo razumiju i ovo rješiti ali odmah krenuti tj sutra.
23
Najveći uspjeh našeg Zeljkana u evropi nakon pušenja qrca videotonu je ovo igranje FKS u Zenici. Odavno ovako nisu živnuli na temi, neka mašala. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Suti , samo suti, moj djecace plavi. Ovo je jedan od pokazatelja, koji klub je rezimski a koji nije. Rezim jednom klubu, daju 2 mil. km za izgradnju a od drugog ceka da ulozi u opstinski stadion, kako bi mogao igrati evropske utakmice. Doci ce vrijeme kada ce moj klub izgraditi svoj stadion i onda j.bati majku i opstini i drzavi. Strumfovi , moci cete nas gledati preko tv ekrana. 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad pitar govori o pusenju qrca u evropi...
#Punoljetstvo
Mitomanima je i atalanta njihov uspjeh i radost jedinaajoker90 je napisao/la:Najveći uspjeh našeg Zeljkana u evropi nakon pušenja qrca videotonu je ovo igranje FKS u Zenici. Odavno ovako nisu živnuli na temi, neka mašala.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravu sijoker90 je napisao/la:Najveći uspjeh našeg Zeljkana u evropi nakon pušenja qrca videotonu je ovo igranje FKS u Zenici. Odavno ovako nisu živnuli na temi, neka mašala.
I Hvala
Al mi smo izbacili veliki Ferencvaros prije nekoliko godina
Sto niste uputili zahtjev da igrate na Grbavici?Siguran sam da bi dobili pozitivan odgovor.ronaldo99 je napisao/la:Pitam se samo gdje bi vi igrali svoje tekme, al da to necete saznati jer ne igrate europu
23
- svrakino1921
- Kontakt:
Jestevest je napisao/la:Mitomanima je i atalanta njihov uspjeh i radost jedinaajoker90 je napisao/la:Najveći uspjeh našeg Zeljkana u evropi nakon pušenja qrca videotonu je ovo igranje FKS u Zenici. Odavno ovako nisu živnuli na temi, neka mašala.
Al vi idete na stadion gdje brani vas bivsi gestikulator desne ruke
Koji ce sigurno bit na tribinama
Svi na Bilino polje!
Zato sto sugavica nije zadovoljavajuca za takve tekmeGOAT je napisao/la:Sto niste uputili zahtjev da igrate na Grbavici?Siguran sam da bi dobili pozitivan odgovor.ronaldo99 je napisao/la:Pitam se samo gdje bi vi igrali svoje tekme, al da to necete saznati jer ne igrate europu
- BosniaBoston
- Kontakt:
rentano prkno jos manje
#Punoljetstvo
Cuj nije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.