FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 24 jul 2019, 21:45

krov ?
Pyro is not a crime !

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 24 jul 2019, 21:45

Da li se ikad razgovaralo o nekoj koncesiji na neki duzi period gdje bi se recimo FK Sarajevu isplatilo uloziti u stadion

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 jul 2019, 21:45

Prizun ce navijati za nas, brat je to.
Kakvi belaji i vrijedjanja, potpaljuj rostilj :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 24 jul 2019, 21:48

THEC je napisao/la:krov ?
ni Maksimir nema krova pa se igra cak i grupna faza
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 24 jul 2019, 21:49

belosevic28 je napisao/la:Prizun ce navijati za nas, brat je to.
Kakvi belaji i vrijedjanja, potpaljuj rostilj :D
Ma nije frka :D logicno da cu navijati, necu sigurno za Bate ili Ros :D do grupne faze :bih:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jul 2019, 21:54

Ma nikakvih problema neće biti ni u nedjelju a ni kad budemo igrali evropu. Dobri odnosi između klubova u posljednje vrijeme je i te odnose popravilo, to se da primjetiti i na forumu :D . Normalno da će biti navijačkog nadmetanja i prozivki u nedjelju ali kad bude evropa mislim da bi i dosta zeničana imala volju pogledati šampiona i vjerujem da bi svi navijali za nas. Bit će pun stadion i Bilino će da gori.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jul 2019, 21:56

mamu li vam sda-ovsku zločinačku lopovsku i onaj debilko od Alaima što sjedi tamo...
Iz FK Sarajevo kažu kako je većinski vlasnik upravljačkih prava FK Sarajevo Vijetnamac Nguyễn Hoài Nam ponudio svoju pomoć u realizaciji ranije postavljenih zadataka i ciljeva, ali da iz Centra za sport i rekreaciju nisu dozvolili da ta sredstva idu u unutrašnju, već vanjsku infrastrukturu, što ne predstavlja kriterij za kategorizaciju stadiona.

"Većinski vlasnik ulagačkih prava Nguyễn Hoài Nam ponudio je finansijsku pomoć za unapređenje stadiona uoči utakmice reprezentacije BiH protiv Italije, što bi donijelo i bolje uslove za naredne utakmice FK Sarajevo. Međutim, Centar za sport i rekreaciju (CSR) je bio isključiv da ta sredstva mogu ići samo za vanjsku infrastrukturu koja ne predstavlja kriterij za kategorizaciju stadiona. Radovi na terenu, te osposobljavanje prostorija za novinare po CSR-u nisu bile prioritet. Nalazimo se u nezavidnom položaju i žao nam je da ne možemo svoje navijače dočekati na Koševu", kazala je za Klix.ba direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jul 2019, 21:57

Nasi

Iz FK Sarajevo kažu kako je većinski vlasnik upravljačkih prava FK Sarajevo Vijetnamac Nguyễn Hoài Nam ponudio svoju pomoć u realizaciji ranije postavljenih zadataka i ciljeva, ali da iz Centra za sport i rekreaciju nisu dozvolili da ta sredstva idu u unutrašnju, već vanjsku infrastrukturu, što ne predstavlja kriterij za kategorizaciju stadiona.

"Većinski vlasnik ulagačkih prava Nguyễn Hoài Nam ponudio je finansijsku pomoć za unapređenje stadiona uoči utakmice reprezentacije BiH protiv Italije, što bi donijelo i bolje uslove za naredne utakmice FK Sarajevo. Međutim, Centar za sport i rekreaciju (CSR) je bio isključiv da ta sredstva mogu ići samo za vanjsku infrastrukturu koja ne predstavlja kriterij za kategorizaciju stadiona. Radovi na terenu, te osposobljavanje prostorija za novinare po CSR-u nisu bile prioritet. Nalazimo se u nezavidnom položaju i žao nam je da ne možemo svoje navijače dočekati na Koševu", kazala je za Klix.ba direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić

Savez
tim u vezi, pozvali smo Nihada Hodžića, izvršnog direktora sektora za administraciju pri NS BiH, a koji je za Klix.ba rekao da su čelnici FK Sarajevo sve vrijeme znali da stadion ne ispunjava uslove te da ih informacija iz UEFA-e nije ni mogla, a ni trebala iznenaditi.

"Koševo ni danas, kao ni prije tri mjeseca, nema uslove za ispunjenje treće kategorije, a koji su potrebni da bi se na tom stadionu igralo 3. pretkolo Evropske lige. To je jasno kao dan i nije nikakva senzacija. Na sastancima smo predstavili sve finansijske aspekte koji su potrebni da bi stadion dobio tu kategoriju, ponudili smo pomoć, a sve s ciljem kako bi stadion Koševo dobio dozvolu za igranje protiv Italije u novembru kao i za eventualne utakmice 3. i 4. pretkola Lige prvaka i Evropske lige", kazao je Hodžić.

Ker
kontaktirali smo načelnika Općine Centar Nedžada Ajnadžića, koji nije želio komentarisati ovaj slučaj već je poručio da odgovore u vezi stadiona treba tražiti u Nogometnom savezu BiH.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 24 jul 2019, 21:58

Šta se raja loži oko stadiona i načelnika i njegovih obećanja. Sad mu kao j.ebu mater.
Pa znalo se da ništa neće odraditi, da nije bilo EYOF-a i ono malo što su uradili ne bi.
Znam da je za EYOF, na istoku bila bina i stepenice koje su bile iza bine ( i koje se nisu vidjele od nje) nisu bile prefarbane onom žutom bojom. Nisam siguran da li su naknadno prefarbane, al je baš jadno izgledalo kad je skinuta bina, sa strane se žuti i izgleda ok, a u sredini blijedo i oronulo. To je pokazatelj njegove politike i posla generalo kojim se bavi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 jul 2019, 22:00

Ma ni marke ne ulagati u Kosevo.
Graditi bilo gdje i bilo sta, makar stadioncic od 3000 mjesta.

Pa da vidimo sta ce sa Kosevom i da li ce imati damu da olimpijski stadion prodaju Tibri i slicnim stranackim ahbabima.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 jul 2019, 22:01

Gdje su oni supkolizci sto i danas skandiraju kad vide ulojenog Alaima. Fuj. Em nas je ukopao za dvije titule i par miliona na euro tekmama, em sad u crs ko pizdun se ponasa.
Hebem i ajnadzicu dijete, u usta, seljacina SDAovska, al stali su vam u kraj, u KS necete vise na vlast ni za 100godina!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2019, 22:02

Evander je napisao/la:Ma ni marke ne ulagati u Kosevo.
Graditi bilo gdje i bilo sta, makar stadioncic od 3000 mjesta.

Pa da vidimo sta ce sa Kosevom i da li ce imati damu da olimpijski stadion prodaju Tibri i slicnim stranackim ahbabima.
+ 1
Bahati, bahati Željkan!
1946

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jul 2019, 22:05

Ima ovo i pozitivne strane manji stadion bolja ce atmosfera biti a prije svega i ono sto totti rece treba ovo sad da otvori ljudima oci i da se napoko krene rjesavati pitanje stadiona. koliko god je nama kosevo u srcu posebno kako nosi hasetovo ime taj stadion bi bez fks propao i pao u zaborav dok sarajevo moze sasvim normalno igrati na otoci il doraditi jos butmir za ligu a europu ako treba u zenici svake godine igrati nema veze al raskrstiti za sva vremena rijesiti pitanje stadiona.
Prisonbreak nemoj bezveze dizati tenzije i nesto prijetiti, svakom bi bilo krivo da mu se ovo desi nevezano za grad u kojem ce se igrati. Brzo zaboravite kako smo vas pogurali samo cekate ko ce nesto pogresno reci ne ide to tako nas lazni prijatelju :-)
You are someone else I am still right here

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jul 2019, 22:06

jesu sljedeće godine izbori mamu im **** treba ih gonit krivično od eyofa pa do ovog sranja
za sds bi radije glaso nego za ovu gamad
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 24 jul 2019, 22:07

Ipak mislim da vecina navijaca ce zazeljeti vam dobro doslicu cak sam misljenja da ce biti dosta zenicke raje na stadionu onako revijalno.Jedino ako ne bude neki pijani i drogirani navijaca skloni provociranju raje e onda moze biti incidenata.U svakom slucaju sretno vam !!!
Robijasi 1988

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 jul 2019, 22:09

Hvala braći iz Zenice koja nam pružaju podršku ovako barem preko foruma, nadam se da će biti okej i na utakmici. Mi Krajišnici volimo ponavljati onu staru "Zenica je Bosne zjenica". Siguran sam da ćete to opravdati, ipak svi smo mi Bosna i ja lično navijam za sve naše klubove u evropskim utakmicama. Nećemo se za vratove hvatati. :)
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 24 jul 2019, 22:10

:?
benko21 je napisao/la:
THEC je napisao/la:krov ?
ni Maksimir nema krova pa se igra cak i grupna faza
Nema ni Nou Camp :rol:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 24 jul 2019, 22:11

fera je napisao/la:Ima ovo i pozitivne strane manji stadion bolja ce atmosfera biti a prije svega i ono sto totti rece treba ovo sad da otvori ljudima oci i da se napoko krene rjesavati pitanje stadiona. koliko god je nama kosevo u srcu posebno kako nosi hasetovo ime taj stadion bi bez fks propao i pao u zaborav dok sarajevo moze sasvim normalno igrati na otoci il doraditi jos butmir za ligu a europu ako treba u zenici svake godine igrati nema veze al raskrstiti za sva vremena rijesiti pitanje stadiona.
Prisonbreak nemoj bezveze dizati tenzije i nesto prijetiti, svakom bi bilo krivo da mu se ovo desi nevezano za grad u kojem ce se igrati. Brzo zaboravite kako smo vas pogurali samo cekate ko ce nesto pogresno reci ne ide to tako nas lazni prijatelju :-)
Ocigledno me slabo ko shvatio :D ja sam reagovao zbog vasih par komentara. LOSIH!
Rekao sam da to nije uredu, ako se tenzije dignu 50% manje raje odmah ide, to je jasno ko dan. Ne zelim to ni vama, a ni nama. Nisam ultra fazon da se razumijemo, al znam da ce nasi jedva docekat da naprave belaj, pogotovo kada ga vi izazivate, zato kazem manje losih komentara da prodje sve fer ;) ja bi bio najsretnije da ne bude ama bas ikakav incident.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 jul 2019, 22:11

Pazi komentara na klixu, kako SDA botovi brane opstinu Centar :rol: :rol: :rol:

Joj jedva cekam slijedece izbore

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 24 jul 2019, 22:13

Najveći uspjeh smetljara sa šugavice u 2019.neigranje šampiona na Koševu!!
ISTINA ZA VEDRANA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”