muka mi je kada vidim te komentareEvander je napisao/la:Pazi komentara na klixu, kako SDA botovi brane opstinu Centar![]()
![]()
Joj jedva cekam slijedece izbore
fuj fuj
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
muka mi je kada vidim te komentareEvander je napisao/la:Pazi komentara na klixu, kako SDA botovi brane opstinu Centar![]()
![]()
Joj jedva cekam slijedece izbore
U potpunosti se slažem,bravoEvander je napisao/la:Ma ni marke ne ulagati u Kosevo.
Graditi bilo gdje i bilo sta, makar stadioncic od 3000 mjesta.
Pa da vidimo sta ce sa Kosevom i da li ce imati damu da olimpijski stadion prodaju Tibri i slicnim stranackim ahbabima.
Nije njima nista sveto, prodat ce oni sve.Evander je napisao/la:Ma ni marke ne ulagati u Kosevo.
Graditi bilo gdje i bilo sta, makar stadioncic od 3000 mjesta.
Pa da vidimo sta ce sa Kosevom i da li ce imati damu da olimpijski stadion prodaju Tibri i slicnim stranackim ahbabima.
Ja ti kazem ko ceka taj i doceka, realno je da sad izdvojis 100 ljudi minimalno par debila ce biti među njima a ne kada su hiljade u pitanju. Treba biti dobar domacin, naravno braniti svoje ali ne traziti dlaku u jajetu.prisonbreak je napisao/la:Ocigledno me slabo ko shvatiofera je napisao/la:Ima ovo i pozitivne strane manji stadion bolja ce atmosfera biti a prije svega i ono sto totti rece treba ovo sad da otvori ljudima oci i da se napoko krene rjesavati pitanje stadiona. koliko god je nama kosevo u srcu posebno kako nosi hasetovo ime taj stadion bi bez fks propao i pao u zaborav dok sarajevo moze sasvim normalno igrati na otoci il doraditi jos butmir za ligu a europu ako treba u zenici svake godine igrati nema veze al raskrstiti za sva vremena rijesiti pitanje stadiona.
Prisonbreak nemoj bezveze dizati tenzije i nesto prijetiti, svakom bi bilo krivo da mu se ovo desi nevezano za grad u kojem ce se igrati. Brzo zaboravite kako smo vas pogurali samo cekate ko ce nesto pogresno reci ne ide to tako nas lazni prijateljuja sam reagovao zbog vasih par komentara. LOSIH!
Rekao sam da to nije uredu, ako se tenzije dignu 50% manje raje odmah ide, to je jasno ko dan. Ne zelim to ni vama, a ni nama. Nisam ultra fazon da se razumijemo, al znam da ce nasi jedva docekat da naprave belaj, pogotovo kada ga vi izazivate, zato kazem manje losih komentara da prodje sve ferja bi bio najsretnije da ne bude ama bas ikakav incident.
I ja sam znao da kosevo ne ispunjava 3 nivo, prema tome po savezu sam i ja krivmiky_hz je napisao/la:Nasi
Iz FK Sarajevo kažu kako je većinski vlasnik upravljačkih prava FK Sarajevo Vijetnamac Nguyễn Hoài Nam ponudio svoju pomoć u realizaciji ranije postavljenih zadataka i ciljeva, ali da iz Centra za sport i rekreaciju nisu dozvolili da ta sredstva idu u unutrašnju, već vanjsku infrastrukturu, što ne predstavlja kriterij za kategorizaciju stadiona.
"Većinski vlasnik ulagačkih prava Nguyễn Hoài Nam ponudio je finansijsku pomoć za unapređenje stadiona uoči utakmice reprezentacije BiH protiv Italije, što bi donijelo i bolje uslove za naredne utakmice FK Sarajevo. Međutim, Centar za sport i rekreaciju (CSR) je bio isključiv da ta sredstva mogu ići samo za vanjsku infrastrukturu koja ne predstavlja kriterij za kategorizaciju stadiona. Radovi na terenu, te osposobljavanje prostorija za novinare po CSR-u nisu bile prioritet. Nalazimo se u nezavidnom položaju i žao nam je da ne možemo svoje navijače dočekati na Koševu", kazala je za Klix.ba direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić
Savez
tim u vezi, pozvali smo Nihada Hodžića, izvršnog direktora sektora za administraciju pri NS BiH, a koji je za Klix.ba rekao da su čelnici FK Sarajevo sve vrijeme znali da stadion ne ispunjava uslove te da ih informacija iz UEFA-e nije ni mogla, a ni trebala iznenaditi.
"Koševo ni danas, kao ni prije tri mjeseca, nema uslove za ispunjenje treće kategorije, a koji su potrebni da bi se na tom stadionu igralo 3. pretkolo Evropske lige. To je jasno kao dan i nije nikakva senzacija. Na sastancima smo predstavili sve finansijske aspekte koji su potrebni da bi stadion dobio tu kategoriju, ponudili smo pomoć, a sve s ciljem kako bi stadion Koševo dobio dozvolu za igranje protiv Italije u novembru kao i za eventualne utakmice 3. i 4. pretkola Lige prvaka i Evropske lige", kazao je Hodžić.
Ker
kontaktirali smo načelnika Općine Centar Nedžada Ajnadžića, koji nije želio komentarisati ovaj slučaj već je poručio da odgovore u vezi stadiona treba tražiti u Nogometnom savezu BiH.
FrancescoTotti je napisao/la:Bila nekad. 8 mil sad.Evander je napisao/la:Znas koja je cijena ove lokacije?FrancescoTotti je napisao/la:Evo lokacije za stadion. Javite Namu i nek salje bagere@prisonbreak de bolan opusti se i mani te forumske ultra mafia price vec pripremi lovu da castimo jedan drugog kad dodjem da gledam tekmu
Pocetna 13 miliona maraka.
Dižite kreditFrancescoTotti je napisao/la:Bila nekad. 8 mil sad.Evander je napisao/la:Znas koja je cijena ove lokacije?FrancescoTotti je napisao/la:Evo lokacije za stadion. Javite Namu i nek salje bagere@prisonbreak de bolan opusti se i mani te forumske ultra mafia price vec pripremi lovu da castimo jedan drugog kad dodjem da gledam tekmu
Pocetna 13 miliona maraka.
100% odmah se ograditi od Koseva.Nikad vise ne zaigrati na njemu.fks74 je napisao/la:Sve su to medju stranacka prepucavanja. Kada jedni ponude rjesenje, drugi nece da podrze i tako u krug. Rjesenje je praviti stadion, pitanje je kako dobiti lokaciju. Ja bih i prvenstvo igrao negdje drugo.
Mrs ti,brojjedan je napisao/la:Umri šljamu szdeooovskii. Hoces politickih boEva, ha? Hoces k.u.r.cinu generale koju cete i dobiti!!
Mrš bruko iz uprave sve ste znali, kurv.etine balijske!
Ma kome je mrsko, a moze doci i ne treba da dolazi, do prije nekoliko godina znao sam ostati bez posla zbog utakmice. Sada vec imam dobre odnose s kolegamapitara je napisao/la:Meni bi prvom bilo mrsko pola utakmica otići sa Koševa u Butmir, pola dana ti ode dok odeš odgledas tekmu i vratiš se treba ti cca 5 satiEvander je napisao/la: Nisam ja gospodin, iso sam ja za Sarajvom svugdje i proso svasta. Neki se nisu ni rodili ovdje. Nebitno. Nije problem u tome, nego je problem u mentalitetu raje. Nije ovo engleska ili njemacka gdje sve uredjeno i uskladjeno. Prevoz, uslovi itd. Ovo je Bosna, Sarajevo, glavni grad koji nije imo i nema vode. Da ne idem u detalje. Dolazit ce raja jedno vrijeme, kasnije ce biti, "yebo ba ovo, mrsko mi, daleko", to nema veze sa klubom, nego ima veze sa sredinom razmiljanjem. To kod nas ljudi ne kontaju.
Drugo, u Centru je sve smjesteno, raja idu u grad prije i poslije tekme, velika kolicina stanovnistva je isto smjestena oko Koseva. Kosevo, K.Brdo, Bjelave, Ciglane, Jezero itd. i plus bolje konekcije prema ostalim naseljima, prevoz. Pa treba i meni iz mahale kad krenem nekih 20-25 minuta do stadiona, onima s Dobrinje recimo imaju trolu do Jezera, treba nekih 25 minuta plus, minus. Kakve konekcije to imas iz Butmira recimo? Kolko ja znam nista.
Samo se nadam da ce se otkaciti Koseva i nek pocnu graditi stadion. Ima lokacija po gradu, al to je drugi par cipela.
pa ocito nisi gledao utakmicu, Rosenborg je sve samo ne bolja opcija za nas, Bate ni sam ne zna kako je dobio, al ustvari oni godinama tako prolaze, samo raja i ne prati njihove tekme u kvalifikacijama pa misli da oni igraju kao Barca a u stvarnosti se svake godine u barem jednom pretkolu dobro provuku protiv na papiru losijeg protivnikaGiljotina je napisao/la:Rosenborg je dosta bolja opcija za nas. Dobro će biti ako BATE prođe dalje, a mi igramo protiv Norvežana.
Evo ga, prva samoidentifikacija s ološem. NextPitaristok je napisao/la:Mrs ti,brojjedan je napisao/la:Umri šljamu szdeooovskii. Hoces politickih boEva, ha? Hoces k.u.r.cinu generale koju cete i dobiti!!
Mrš bruko iz uprave sve ste znali, kurv.etine balijske!