FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 25 jul 2019, 00:31

FrancescoTotti je napisao/la:Joj zamisli stadion na trebevicu :ljepota: :tokralju:
Ma šjojjjjjj daleko, mojne svega ti. Kako bi Hebiba šprintao bez prestanka, eto ga tamo, eto ga vamo. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 jul 2019, 00:36

prisonbreak je napisao/la:
fera je napisao/la:Ima ovo i pozitivne strane manji stadion bolja ce atmosfera biti a prije svega i ono sto totti rece treba ovo sad da otvori ljudima oci i da se napoko krene rjesavati pitanje stadiona. koliko god je nama kosevo u srcu posebno kako nosi hasetovo ime taj stadion bi bez fks propao i pao u zaborav dok sarajevo moze sasvim normalno igrati na otoci il doraditi jos butmir za ligu a europu ako treba u zenici svake godine igrati nema veze al raskrstiti za sva vremena rijesiti pitanje stadiona.
Prisonbreak nemoj bezveze dizati tenzije i nesto prijetiti, svakom bi bilo krivo da mu se ovo desi nevezano za grad u kojem ce se igrati. Brzo zaboravite kako smo vas pogurali samo cekate ko ce nesto pogresno reci ne ide to tako nas lazni prijatelju :-)
Ocigledno me slabo ko shvatio :D ja sam reagovao zbog vasih par komentara. LOSIH!
Rekao sam da to nije uredu, ako se tenzije dignu 50% manje raje odmah ide, to je jasno ko dan. Ne zelim to ni vama, a ni nama. Nisam ultra fazon da se razumijemo, al znam da ce nasi jedva docekat da naprave belaj, pogotovo kada ga vi izazivate, zato kazem manje losih komentara da prodje sve fer ;) ja bi bio najsretnije da ne bude ama bas ikakav incident.
Hajde Boga ti ne znam koga ti **** ovdje ? Ovdje na našoj temi prosipas neki moral i dobrodošlicu a na vašoj temi palis atmosferu postovima " ne dati im da u majicama i obilježijima šetaju po gradu, ograničit im prostor" i slične postove. Evo ja živim za Sarajevo, udaljen sam od Sarajeva 250 kilometara u jednom pravcu, idem na utakmice onoliko koliko mi vrijeme i finansijska situacija dopustaju, evo ovo mi je sad dobrodošlo jer mi se lakše dobacit do Zenice nego da Sarajeva. Nikad nisam bio neki ultra fazon, niti sam bio na sjeveru niti sam pravio probleme. Planiram doci sa djevojkom i sta sad ja kao ne bih smjeo hodati u majici svog kluba, i ja sad trebam strahovati hoce li meni neko nesto dobaciti i hoce li se desiti kakav belaj zbog takvih kao ti koji pale atmosferu i pozivaju na takve činove?
Taj dan moj klub silom prilika igra u vašem gradu i naravno da cemo doci sa obilježijima i majicama, iskoristiti vrijeme za setnju, shishu popiti koje pivo i slicno tome.

PS. Ovo nije na sramotu kluba ovo je na sramotu države i opstine koja je dopustila ovo. Ja nemam problem sto je to Z4nica u pitanju, to je grad sporta na tom stadionu se milion bitnih utakmica odigralo, i ne sumnjam da cemo napuniti i BP, manji stadion bolja atmosfera ali neka je na sramotu svima koji su dopustili ovu stiuaciju. Za lijeka im svaka marka trebala.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 jul 2019, 00:39

ajdohordas je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:
fera je napisao/la:Ima ovo i pozitivne strane manji stadion bolja ce atmosfera biti a prije svega i ono sto totti rece treba ovo sad da otvori ljudima oci i da se napoko krene rjesavati pitanje stadiona. koliko god je nama kosevo u srcu posebno kako nosi hasetovo ime taj stadion bi bez fks propao i pao u zaborav dok sarajevo moze sasvim normalno igrati na otoci il doraditi jos butmir za ligu a europu ako treba u zenici svake godine igrati nema veze al raskrstiti za sva vremena rijesiti pitanje stadiona.
Prisonbreak nemoj bezveze dizati tenzije i nesto prijetiti, svakom bi bilo krivo da mu se ovo desi nevezano za grad u kojem ce se igrati. Brzo zaboravite kako smo vas pogurali samo cekate ko ce nesto pogresno reci ne ide to tako nas lazni prijatelju :-)
Ocigledno me slabo ko shvatio :D ja sam reagovao zbog vasih par komentara. LOSIH!
Rekao sam da to nije uredu, ako se tenzije dignu 50% manje raje odmah ide, to je jasno ko dan. Ne zelim to ni vama, a ni nama. Nisam ultra fazon da se razumijemo, al znam da ce nasi jedva docekat da naprave belaj, pogotovo kada ga vi izazivate, zato kazem manje losih komentara da prodje sve fer ;) ja bi bio najsretnije da ne bude ama bas ikakav incident.
Hajde Boga ti ne znam koga ti **** ovdje ? Ovdje na našoj temi prosipas neki moral i dobrodošlicu a na vašoj temi palis atmosferu postovima " ne dati im da u majicama i obilježijima šetaju po gradu, ograničit im prostor" i slične postove. Evo ja živim za Sarajevo, udaljen sam od Sarajeva 250 kilometara u jednom pravcu, idem na utakmice onoliko koliko mi vrijeme i finansijska situacija dopustaju, evo ovo mi je sad dobrodošlo jer mi se lakše dobacit do Zenice nego da Sarajeva. Nikad nisam bio neki ultra fazon, niti sam bio na sjeveru niti sam pravio probleme. Planiram doci sa djevojkom i sta sad ja kao ne bih smjeo hodati u majici svog kluba, i ja sad trebam strahovati hoce li meni neko nesto dobaciti i hoce li se desiti kakav belaj zbog takvih kao ti koji pale atmosferu i pozivaju na takve činove?
Taj dan moj klub silom prilika igra u vašem gradu i naravno da cemo doci sa obilježijima i majicama, iskoristiti vrijeme za setnju, shishu popiti koje pivo i slicno tome.

PS. Ovo nije na sramotu kluba ovo je na sramotu države i opstine koja je dopustila ovo. Ja nemam problem sto je to Z4nica u pitanju, to je grad sporta na tom stadionu se milion bitnih utakmica odigralo, i ne sumnjam da cemo napuniti i BP, manji stadion bolja atmosfera ali neka je na sramotu svima koji su dopustili ovu stiuaciju. Za lijeka im svaka marka trebala.
Bravo :thumbup:
Sarajevo ljubavi moja!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 jul 2019, 00:43

GENERAL NS BIH I SVI POLITICARI POPUSITE ****.

Otoku vec sutra kupit istjerat olimpic i zavrsit sa kosevom za sva vremena..

Bolje igrat u banjoj luci nego na sugi, kaze amaw trazio 40 k km i prostor, amawe hoces kurcaaa popusi ga citavom sjeveru istoku i zapadu.

Ove smogovce pogurat sa juniorima maksimalno, i dostojanstveno se ponasat al nek niko ne zaboravio da se hz posebno u takvim okolnostima i broju nikog ne boje ako cemo bratski moze a ako ce ko siroko brijezani se ponasat onda boze moj kome obojci kome opanci.

Al mislim da su i oni vidjeli da im je pametnije da budu u dobrim odnosima jer obje strane su u win win situaci

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 jul 2019, 00:52

skoroalen je napisao/la:Mislio Morž preko naših leđa dugove namirit. :rol:
**** i njemu mater, **** mater svima onima koji su omogucili da u Zenicu dolazimo sa nekom "vrstom" straha, samo kako bi podržali nas klub u Evropi, u ova pisljiva 2-3 pretkola za koja igramo citavu sezonu. Svim nacelnicima predsjednicima i ostalim **** mater ****. Nervozan sam sad.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 25 jul 2019, 01:04

Koliko sam samo 2014 godine bio naivan, misleci da će od 15 miliona maraka, koliko je Savez dobio od Fife za Brazil, nešto biti uloženo u Koševo :facepalm: :facepalm: :facepalm:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 jul 2019, 01:08

skoroalen je napisao/la:Mislio Morž preko naših leđa dugove namirit. :rol:
**** i njemu mater, **** mater svima onima koji su omogucili da u Zenicu dolazimo sa nekom "vrstom" straha, samo kako bi podržali nas klub u Evropi, u ova pisljiva 2-3 pretkola za koja igramo citavu sezonu. Svim nacelnicima predsjednicima i ostalim **** mater ****. Nervozan sam sad.
Najjaci brat :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 25 jul 2019, 01:16

Evander je napisao/la:
pitara je napisao/la:
Evander je napisao/la: Nisam ja gospodin, iso sam ja za Sarajvom svugdje i proso svasta. Neki se nisu ni rodili ovdje. Nebitno. Nije problem u tome, nego je problem u mentalitetu raje. Nije ovo engleska ili njemacka gdje sve uredjeno i uskladjeno. Prevoz, uslovi itd. Ovo je Bosna, Sarajevo, glavni grad koji nije imo i nema vode. Da ne idem u detalje. Dolazit ce raja jedno vrijeme, kasnije ce biti, "yebo ba ovo, mrsko mi, daleko", to nema veze sa klubom, nego ima veze sa sredinom razmiljanjem. To kod nas ljudi ne kontaju.
Drugo, u Centru je sve smjesteno, raja idu u grad prije i poslije tekme, velika kolicina stanovnistva je isto smjestena oko Koseva. Kosevo, K.Brdo, Bjelave, Ciglane, Jezero itd. i plus bolje konekcije prema ostalim naseljima, prevoz. Pa treba i meni iz mahale kad krenem nekih 20-25 minuta do stadiona, onima s Dobrinje recimo imaju trolu do Jezera, treba nekih 25 minuta plus, minus. Kakve konekcije to imas iz Butmira recimo? Kolko ja znam nista.

Samo se nadam da ce se otkaciti Koseva i nek pocnu graditi stadion. Ima lokacija po gradu, al to je drugi par cipela.
Meni bi prvom bilo mrsko pola utakmica otići sa Koševa u Butmir, pola dana ti ode dok odeš odgledas tekmu i vratiš se treba ti cca 5 sati
A jel?
A znas koliko sam ja puta kao dijete klapnuo pjeske sa Koseva do Dobrinje, jer prijevoz ne radi nakon derbija?
Kosevo je vecini navijaca nepristupacno i zabaceno, pa smo dolazili.
Nije Sarajevo do Marijin Dvora.
Znam ja brate da nije, al stvarno je Butmir predaleko za većinu raje, ja bi najsretniji bio kad bi uzeli Otoku pa polako radili na njoj, a Butmir drugi grad jbt haha

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 25 jul 2019, 01:21

Evander je napisao/la:Ma ni marke ne ulagati u Kosevo.
Graditi bilo gdje i bilo sta, makar stadioncic od 3000 mjesta.

Pa da vidimo sta ce sa Kosevom i da li ce imati damu da olimpijski stadion prodaju Tibri i slicnim stranackim ahbabima.
Prodali bi oni i Kovače samo da uzmu šta sebi, a kamoli stadion.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 jul 2019, 06:34

FrancescoTotti je napisao/la:Joj zamisli stadion na trebevicu :ljepota: :tokralju:
Parking na Palama gratis.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2019, 06:36

Sigurno će se pokrenuti sada nešto zajedno sa Namom, vidite da je i htio financijski pomoći da se Koševo malo sredi za Italiju i za naše europske utakmice ali džaba kada je Općina Centar Sarajevo vlasnik.
Meni je palo na pamet da se vlasništvo prebaci na drugi nivo vlasti, recimo na Sarajevo kao grad, Kanton Sarajevo, Federacija BiH.. trebalo bi i na to izvršiti pritisak ako ovi nisu u stanju ništa da poduzmu već 25 godina. U biti to bi bilo prebacivanje vlasti sa jedne strane na drugu ali kontam treba se dogovoriti sa nekim ko je sposoban za to a bilo je par situacija u prošlosti da se tako prebacivala vlast.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 jul 2019, 06:39

Kako je fino vidjeti da FGR želi stadion strogo u opštini Centar, samo fali još da Centar želi FK Sarajevo...

#drzavaodsebiljadoalte
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 jul 2019, 07:58

Najbolja mjesta za stadion su iz RTV doma, u Kampusu ili rusenje Koseva i pravljenje pravog fudbalskog stadiona...

Najbolji stadion je kod Celtica l, samo nama treba nekih 25 hiljada radi repke i radi Evropskih utakmica, sa mogucnoscu prosirenja u buducnosti..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2019, 08:10

Noćas sam sanjao da napravismo u Butmiru stadion od 12k, nasekirah se pravo u pm. Čuj u Butmiru, estagfirullah, kao da smo FK Ilidža.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 25 jul 2019, 08:14

Najbolje da se ugasimo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jul 2019, 08:15

pitara je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ma ni marke ne ulagati u Kosevo.
Graditi bilo gdje i bilo sta, makar stadioncic od 3000 mjesta.

Pa da vidimo sta ce sa Kosevom i da li ce imati damu da olimpijski stadion prodaju Tibri i slicnim stranackim ahbabima.
Prodali bi oni i Kovače samo da uzmu šta sebi, a kamoli stadion.
Bi brate,bi dusmani iz naseg naroda-
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 jul 2019, 08:18

E da Bog da u Hadzicima bio
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jul 2019, 08:21

Kako je krenulo vi ce te ga (stadion) do Rogoja otjerati jbt-
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 25 jul 2019, 08:23

:urnebes: cuj na shishu :tokralju:
Dokumentuj molim te tu posjetu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2019, 08:24

AngelDiMaria je napisao/la:E da Bog da u Hadzicima bio
Neuzubillah, pa nismo Radnik.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], SHZ82 i 40 gostiju.