Alternativni stadion u Cardifu, klub placa sve troskove clanovima kluba i sezonskim ulaznicama
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Grupna faza u Nicaze 
Alternativni stadion u Cardifu, klub placa sve troskove clanovima kluba i sezonskim ulaznicama
Covjek koji je radio teren na Grbavici, inace bivsi clan klub i veliki bolesnik Sarajeva, pricao mi je da je isto trebalo raditi na Kosevu, ali nije Ajnadzic dao, jer se nisu mogli ugraditi u to.
Zamazali oci lafo semaforom i klupama za rezervne igrace.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čekaj, jel moguće onda da je dotični onakve gluposti pisao juče? Ili je ipak bila zayebancija? Ne ide mi ono pisanje sa High-om?skoroalen je napisao/la:Znači zvanično je ovo naš High.joker90 je napisao/la:
Vjeruj, ako išta ovaj čovjek zna, to je bosanski jezik! Znanje u PES-u mu je već upitno i tu je bio giljotiniran.![]()
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Vjerovatno da se nista nece desiti sada, ali receno je u naredne 3 godine da ce se rijesiti pitanje stadiona.paulus je napisao/la:Ma bezeze se lozite da ce bit nes za stadion , cim se zavrsio Evropa niko to nece spomenut , posebno nasa zakopcana uprava .Ni sad ne spominju , kaze u nezavidnom smo polozaju , ne kaze Sarajevo ce nastojati da rjesi problem stadiona , ne moze vise ovako . Ko ce ba platit stadion ne mogu renovirat teren, prostorije , wc i klupe. Da neko pljune milione na stadion , sanjate. Ja bi volio da nije tako, al svaka izjava iz bilo kojeg pravca govori tako, Nismo ni akademiju zavrsili nikad tupavo pricamo o stadionu. Velez ,seljo, Celik , pa i Tuzla **** City ima bolje uslove da nes napravi , mi ni lokacije nemamo a kamoli plana. da kazu napravicemo ga za 5 godina bice tu. Kakav stadion . U nezavidnom smo polozaju sto bi Sabina rekla.
Zasto bi ulagali u kosevo? Da Merlin i Marija mogu binu da sarafaju na sred terena, da Hajra moze u stiklama da djuska. Bjezi, evo ko je voljan meni u auto da ulozi imam nekih popravki sijaset. Da je nase vidio bi ti Vemblija. Mislim da je Otoka rijesenje i da se ona ganja. 3 tribine i objekat sa tri sprata tribina, mala Bombonjera.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Odakle pare za stadion?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
insegnante
- Kontakt:
Ugrađuje se šu.ak u sve sto stigne, to svi znamo, nismo budale. Ma poceti traziti lokaciju, pa zapoceti. Eno Velez pravo fino radi, uvjeren sam da i klub, bivsi igraci i navijaci to mogu uraditi, bez obzira.na cijenu.Evander je napisao/la:Covjek koji je radio teren na Grbavici, inace bivsi clan klub i veliki bolesnik Sarajeva, pricao mi je da je isto trebalo raditi na Kosevu, ali nije Ajnadzic dao, jer se nisu mogli ugraditi u to.
Ono sto u zivotu zapocnes, to ces i zavrsiti.
Suludo je misliti da se lokacija moze naci u nekoj centralnoj gradskoj jezgri. Hem je tesko naci dovoljno velik prostor za stadion, hem je ta zemlja preskupa.
Parkove ruse da bi gradili zgrade, koje kasnije masno naplacuju, stadion gradskim vlastima sigurno nije ni na kakvoj listi prioriteta.
Kad bi jednog dana i Butmir bio lokacija, ja bih bio prezadovoljan. Sarajevo je mali grad, niti jedna lokacija nije predaleko, samo uvezati dobro gradski prijevoz.
Parkove ruse da bi gradili zgrade, koje kasnije masno naplacuju, stadion gradskim vlastima sigurno nije ni na kakvoj listi prioriteta.
Kad bi jednog dana i Butmir bio lokacija, ja bih bio prezadovoljan. Sarajevo je mali grad, niti jedna lokacija nije predaleko, samo uvezati dobro gradski prijevoz.
Proputov'o po svijetu, upoznao neke nove ljude, promijenio ploču...BordoSarajevo je napisao/la:Čekaj, jel moguće onda da je dotični onakve gluposti pisao juče? Ili je ipak bila zayebancija? Ne ide mi ono pisanje sa High-om?skoroalen je napisao/la:Znači zvanično je ovo naš High.joker90 je napisao/la:
Vjeruj, ako išta ovaj čovjek zna, to je bosanski jezik! Znanje u PES-u mu je već upitno i tu je bio giljotiniran.![]()
@Laznjak Otoka bi bila i bolje rješenje realno, od same lokacije do bolje startne pozicije. Bukvalno možeš nastavit kako hoćeš.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne mogu da vjerujem da bi neko trazio onaj golubarnik da igramo, pustite gurbete nek se guse u svojim g.ovnima,
Mislim da se moze Bilino napunit uz dobar marketing i euforiju, jedino ce vjerovatno biti prijevoz zeznuti za vece mase al sto neko napisa nek se organizuje voz ili busevi od strane kluba( naravno navijaci ce platit ) , a ima nase brace bruku po drugim gradovima maglaj, doboj i slicno bit ce tu 10 k sigurno
Mislim da se moze Bilino napunit uz dobar marketing i euforiju, jedino ce vjerovatno biti prijevoz zeznuti za vece mase al sto neko napisa nek se organizuje voz ili busevi od strane kluba( naravno navijaci ce platit ) , a ima nase brace bruku po drugim gradovima maglaj, doboj i slicno bit ce tu 10 k sigurno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ne znam, otkud Namu i Tanu milioni?Kamuflazn je napisao/la:Odakle pare za stadion?
Ma ja ne bi u Kosevo marke ulozio nikad , nije nase , al ja ti kazem cim prodje Evropa tro ce se zaboravit , za koje 3 god , da pravis stadion za 3 god moras vec imat lokaciju i vec radit na dizajnu i vec objavit natjecaj , 3 god , to je sega. Kazem jos jednom volio bi da nije tako al je sce to mazanje ociju . Mi smo u neku ruku taoci Koseva.Laznjak je napisao/la:Vjerovatno da se nista nece desiti sada, ali receno je u naredne 3 godine da ce se rijesiti pitanje stadiona.paulus je napisao/la:Ma bezeze se lozite da ce bit nes za stadion , cim se zavrsio Evropa niko to nece spomenut , posebno nasa zakopcana uprava .Ni sad ne spominju , kaze u nezavidnom smo polozaju , ne kaze Sarajevo ce nastojati da rjesi problem stadiona , ne moze vise ovako . Ko ce ba platit stadion ne mogu renovirat teren, prostorije , wc i klupe. Da neko pljune milione na stadion , sanjate. Ja bi volio da nije tako, al svaka izjava iz bilo kojeg pravca govori tako, Nismo ni akademiju zavrsili nikad tupavo pricamo o stadionu. Velez ,seljo, Celik , pa i Tuzla **** City ima bolje uslove da nes napravi , mi ni lokacije nemamo a kamoli plana. da kazu napravicemo ga za 5 godina bice tu. Kakav stadion . U nezavidnom smo polozaju sto bi Sabina rekla.
Zasto bi ulagali u kosevo? Da Merlin i Marija mogu binu da sarafaju na sred terena, da Hajra moze u stiklama da djuska. Bjezi, evo ko je voljan meni u auto da ulozi imam nekih popravki sijaset. Da je nase vidio bi ti Vemblija. Mislim da je Otoka rijesenje i da se ona ganja. 3 tribine i objekat sa tri sprata tribina, mala Bombonjera.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A ta priča oko stadiona, koliko je to realno? Meni nije nikako realno i mislim da nismo u mogućnosti niti smo kapacitet da sami gradimo pa i kad bi imali besplatno zemljište. Čak i da se plasiramo u grupe dvije godine zaredom, sumnjam. I dosta veći i uspješniji klubovi nisu kapacitet za to bez nevjerovatne podrške i države i uefe i svih, a kad pogledaš našu situaciju, pored što bi bio bez ikakve pomoći, država i savez i svi ostali bi gledali da što je više moguće odmognu i spriječe bilo kakvu lijepu priču.
FK Sarajevo
Kad su izbori opstinski?
- anonymousHD
- Kontakt:
Bujrum momci. Biće dobra atmosfera.
lokalni oktobar 2020.Stroj1946 je napisao/la:Kad su izbori opstinski?
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 25 jul 2019, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Velez je najbolji primjer kako nesto uradis, kad te muka natjera.
Najbolja stvar koja im se mogla desiti, je to da ih istjeraju sa Bijelog Brijega.
Da nije bilo toga i oni bi sad igrali na onom ruglu od stadiona, koje ce vjecno ostati onakvo isto kao i Kosevo.
Ovako, malo po malo, dobijaju funkcionalan i lijep stadioncic. Poceli su od nule, od malog prigradskog igralista, za par godina ce imati ponajbolji stadion u BiH, gdje ce jos malo pa i Zrisnjski morati igrati domace Euro utakmice.
Najbolja stvar koja im se mogla desiti, je to da ih istjeraju sa Bijelog Brijega.
Da nije bilo toga i oni bi sad igrali na onom ruglu od stadiona, koje ce vjecno ostati onakvo isto kao i Kosevo.
Ovako, malo po malo, dobijaju funkcionalan i lijep stadioncic. Poceli su od nule, od malog prigradskog igralista, za par godina ce imati ponajbolji stadion u BiH, gdje ce jos malo pa i Zrisnjski morati igrati domace Euro utakmice.
Kad ti je babo dobio ugovor zivota, naravno da nemamoKamuflazn je napisao/la:Odakle pare za stadion?
Ma ja ba, zato se ovo i desava. Sad ce sve stati, zaustaviti procese i projekte do sliedece godine, do izbora.benko21 je napisao/la:lokalni oktobar 2020.Stroj1946 je napisao/la:Kad su izbori opstinski?
Pa Nam im je nudio novac za neke segmente na Kosevu, odbili su ga. Oni imaju skroz druge planove sa stadion i zemljiste oko njega. Mafija.Stroj1946 je napisao/la:Ne znam, otkud Namu i Tanu milioni?Kamuflazn je napisao/la:Odakle pare za stadion?
- FKS -
Iduće godine.Stroj1946 je napisao/la:Kad su izbori opstinski?
Zato treba izganjat Otoku kako god. Jednu tribinu imaš, teren imaš, lokacija beton. Koliko je kone koštala jedna tribina? Napravit još jednu za početak, imaš dvije tribine, nas i nema na 90% utakmica u sezoni više od 3-4 hiljade. Onda se dalje postepeno gradit. Samo, ne znam koliko je realno da dobijemo to zemljište, garant je nemoguće.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️