NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

EdinTM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la EdinTM87 » 07 nov 2010, 14:03

sandiegochargers je napisao/la:salty ne bi trebalo biti problema protiv buffala,zar ne?
Nikad se ne zna, tu je FitzPattrick :D i Evans hehe....

Hare, nasa odbrana je ****, sto jest jest, zato nam je napad exstra, al nema nam pola napada (Clark,Collie,Addai)
Nisam upoznat sa snagom odbrane Eaglesa, al znam da je napad puno jaci, znaci ovo ce biti tekma sa puno poena, mislim da su imate vece sanse zbog ovih povrijedenih igraca, al nadam se da ce veliki Payton nesto izmislit. :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 nov 2010, 15:25

Valjda ce Chicago uzeti Buffalo danas,igrao sam ih na kladari,nekako mi je primamljiva ova 1.70 kvota bila. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 07 nov 2010, 16:56

Devil je napisao/la:Valjda ce Chicago uzeti Buffalo danas,igrao sam ih na kladari,nekako mi je primamljiva ova 1.70 kvota bila. :?
nije ona dzaba 1.7 :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 nov 2010, 18:08

Devil je napisao/la:Valjda ce Chicago uzeti Buffalo danas,igrao sam ih na kladari,nekako mi je primamljiva ova 1.70 kvota bila. :?

pa ebiga ako ne pobjede onda mogu se pozdraviti sa playoffom :)....kazu da su dosli sebi nakon ove dvije katastrofalne utakmice i da su vise nego ikad zeljni da ostvare novu pobjedu :)....ebiga neznam ni sam vise, jer ovaj me offense line brine skroz...doduse u taj offense line i Cutler se ukljucio u sivilo, jer i on je u ove zadnje dvije utakmice napravio velike greske...vjerovatno je to odraz one katastrofe protiv Giantsa, gdje su ga ljudi polomili...nadam se da je spreman nakon sedmice odmora, koja se desila u pravo vrijeme....nije dobro sto smo dozivjeli poraz protiv Washingtona jer to nam je izgleda najveci konkurent za Wild card
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 nov 2010, 18:13

Jbga ljudi necu veceras bit svama, gledat cu na ESPN tekme, nadam se da ce prenosit Chargerse i Coltse ! Sutra se vidimo :D

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 07 nov 2010, 19:11

Hahahahaha, pošto su neki pitali za našeg kolegu @marseilla da i ja izrazim svoju zabrinutost i želju za što bržim oporavkom :D. Nije to lahko kad se puno priča trash talk a onda ti tim zakaže i bude nakantan... To može biti jako, jako neugodna situacija... Jedini tretman je privremena izolacija, kao što to poznati čine kad neke nezgodne informacije o njima procure u javnost :mrgreen:, nakon čega se vraćaju bolji i jači nego prije... U ovom slučaju, sigurna sam da će nam se kolega vratiti čim Jetsi pobijede slijedeću tekmu. :D

Hehe, šalu na stranu, ja mu ne zamjerim puno... ali mogao bi malo poraditi na svojoj komunikaciji da bi se izbjegli nepotrebni konflikti. Mi smo ovdje svi prije svega ljubitelji američkog fudbala i NFL-a, i to nam je dodirna tačka, a meni lično je dosta zanimljivije kad neko ko prati druge timove nego ja npr. napiše nešto o njima jer je nemoguće pratiti cijelu ligu u isto vrijeme...

Što se večerašnjih utakmica tiče, meni su najzanimljivije Miami@Baltimore, San Diego@Houston, Arizona@Minesota, Indianapolis@Philadelphia, Dallas@Green Bay, a i MNF će biti sigurno dobra utakmica. Boldirani su timovi za koje mislim da će pobijediti.
Happy sam što Brett igra večeras ali i jako zabrinuta... i kako vidim, već je i sackovan! :evil: I interceptovan! Aaaaaaaaa... :evil:
Definitions belong to the definers, not the defined

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 nov 2010, 19:23

Loš početak Patriotsa, ali dugo je još do kraja utakmice sve je još moguće
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 nov 2010, 19:48

vode Bearsi 7:0...zanimljiv ovaj offense u Bearsa...Taylor i Forte startaju skupa u nekim od napada ...rezultat se ipak pika, a igru bi da brisem , jer ne izgleda nesto lijepo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 nov 2010, 19:56

Tom Brady je "Special One", kakav pas. Sad je velika prilika za TD
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 07 nov 2010, 20:01

edina je napisao/la:Hahahahaha, pošto su neki pitali za našeg kolegu @marseilla da i ja izrazim svoju zabrinutost i želju za što bržim oporavkom :D. Nije to lahko kad se puno priča trash talk a onda ti tim zakaže i bude nakantan... To može biti jako, jako neugodna situacija... Jedini tretman je privremena izolacija, kao što to poznati čine kad neke nezgodne informacije o njima procure u javnost :mrgreen:, nakon čega se vraćaju bolji i jači nego prije... U ovom slučaju, sigurna sam da će nam se kolega vratiti čim Jetsi pobijede slijedeću tekmu. :D

Hehe, šalu na stranu, ja mu ne zamjerim puno... ali mogao bi malo poraditi na svojoj komunikaciji da bi se izbjegli nepotrebni konflikti. Mi smo ovdje svi prije svega ljubitelji američkog fudbala i NFL-a, i to nam je dodirna tačka, a meni lično je dosta zanimljivije kad neko ko prati druge timove nego ja npr. napiše nešto o njima jer je nemoguće pratiti cijelu ligu u isto vrijeme...

Što se večerašnjih utakmica tiče, meni su najzanimljivije Miami@Baltimore, San Diego@Houston, Arizona@Minesota, Indianapolis@Philadelphia, Dallas@Green Bay, a i MNF će biti sigurno dobra utakmica. Boldirani su timovi za koje mislim da će pobijediti.
Happy sam što Brett igra večeras ali i jako zabrinuta... i kako vidim, već je i sackovan! :evil: I interceptovan! Aaaaaaaaa... :evil:
Jetsi gube, pa se bojim da našeg Jeta nećemo čuti ni ove hefte. Navijam sada da pobijede, tako da nam se on oglasi ovdje. Imam osjećaj da nam svima pomalo nedostaje ;)
"Float like a butterfly, sting like a bee"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 nov 2010, 20:11

ja koji su idioti ovi Bearsi :(.... offense line na 10 yardi prave dva penala i mi ne napravimo td, jos uz to profulasmo i FG :).... ma dabogda sve do jedne utkamice izgubili ebo ih otac koji su ono idioti u offense line u pm :(
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 nov 2010, 20:32

ljudi nam dva puta prolaze na 4th down i TD :)...lose lose skroz nemam sta vise da kazem...samo ako naprave playoff to ce biti veliko iznenadjenje, s obzirom da igraju vruce hladno...nece me iznenaditi da u drugom poluvremenu kao uvjek razbijemo protivnika, ali ebes to kada mi vec ovako izvuku zivce u prvom poluvremenu....pa po ko zna koji put u ovoj sezoni nismo napraivli poen na 10-20 yardi od gol line....evo upravo pokazuju izgleda svega 23% uspjesni su bili ove sezone kada su bili na toj dionici i svi ostali TD koje su praivli bili su dalekometna bacanja Cutlera...ubjedljivo najlosi u ligi smo cim se priblizimo gol line :shock:

edit;

7 penala smo imali u prvom poluvremenu od kojih su ona 3 za redom kada nismo poentirali... Buffalo svega 11 yardi trcanja imaju ebiga
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 07 nov 2010, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 07 nov 2010, 20:37

Giantsi kasnije protiv Seahawksa.Ocekujem pobjedu i da Eli bude na nivou :D
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 nov 2010, 20:51

Evo mene ipak :D Gledao 1. poluvrijeme Ravensi - Dolphinsi to je prenosio ESPN, izjednaceno poluvrijeme nema se puno toga reci, Flacco i Henne nisu bili bas na nivou, onda vidim Rivers fantastican skroz, al opet gube Chargersi :roll:

EDIT: Mislim da ce Seahawksi razbit Giantse, imam osjecaj, a sta se desava sa NE :roll: :lol:
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 07 nov 2010, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 07 nov 2010, 20:52

Ravensi se konačno malo odvojiše od Delfina, 20-10. Veoma tvrda tekma.
sandiegochargers je bio u pravu da trba gledati SD-Houston, na poluvremenu je 20-14, a biće sigurno još puno poena.
Brownsi čvrsto drže Patriotse, Arizona u solidnoj prednosti nad Minnesotom - oboje iznenađujuće.
A iznenađuje me i da se Bearsi toliko pate sa Billsima, očekivao sam da bar vode u ovom periodu. Ali Salty eto reče da se ubiše sa penaltyjima.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 07 nov 2010, 20:56

ubi nas foster ali nije jos sve gotovo. imamo jos sansi

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 07 nov 2010, 21:03

RANDY MCMICHAELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL TD HAJMO ODBRANA

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 nov 2010, 21:04

sandiegochargers je napisao/la:ubi nas foster ali nije jos sve gotovo. imamo jos sansi
KAKVO HVATANJE MCMAJKLA I EVO TD ! JEDNOM RUKOM !
I evo 2. mi omiljenog tima poslije Coltsa na minus 2 !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 nov 2010, 21:08

ne mogu da vjerujem Brownsi vode 24:7 :lol: :?

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 nov 2010, 21:15

Prosli Texansi 4th za 1 yd, sad su blizu end zone, mislio sam da ce FG....

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []