FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Hvala Uliju, pogotovo onom prije zatvora, ovom sad bas i ne, pogubio je konce. I ovo je najbolji nacin. Super je sto ga mijenja neko ko je u biznisu a ne neko ko je fudbalski orijentisan. A to ce nadomjestiti Kahn koji ce zamijeniti Kallea.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Svaka cast Uliju, vidi se da voli Bayern i zeli mu dobro. Zna i on da su se stvari izmakle kontroli u posljednje vrijeme.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Prvo Uli, pa poslije KaleRolex i onda Braco Hasan ce krenuti njihovil putem...
a Sane, Sane je na putu za Minhen, pitanje dana kad ce ga dovest

Jos mogu Roca i Wernera dovest i to je to
a Sane, Sane je na putu za Minhen, pitanje dana kad ce ga dovest
Jos mogu Roca i Wernera dovest i to je to
It comes after Sky in Germany reported that Bayern Munich had held positive discussions with Sane's representatives within the last 24 hours over a potential move to the Allianz Arena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Daće mu rok do 8.8. da se odluči. Da bih mu ja rok, al do 8 sati i 8 minuta večeras. Koristi nas da tamo dobije bolji ugovor. Ako ne dobije eto ga da ljubi dres, ili 8.8 kaže neću. Eto onda neke Ž opcije.
I veća krkačina na igrača nije viđena, od uprave, do trenera pa onda i igrača. Rekao bi čovjek ovaj haba Messija kako igra.
I veća krkačina na igrača nije viđena, od uprave, do trenera pa onda i igrača. Rekao bi čovjek ovaj haba Messija kako igra.
Pa dajte mu 15 milki plaće i 100 milki ojra Cityju i doći će, što ne bi došao. Tamo em ga prodaju, em nije u prvoj postavi, em ima ozbiljne defanzivne deficite za Gvardiolin sistem igre... samo se nemojte izmotavat i nudit neke nebulozne kombinacije.
Ja stvarno ne znam koliko je pametno uopće dovoditi Sanea sada?
U ovakvom rosteru, dodati jednu super zvijezdu i od njega očekivati cudesa, da nosi ekipu do nekog "nadrealnog" polifinala lige rpvaka je apsurd.
Bundeska ce se vjerojatno uzeti, osim ako BvB ne ponovi greske iz prethodne sezone.
Slican primjer su Lakersi prosle sezone sa Jamesom. Jedan igrac i kada ne ide sve po njemu...
Bayernu treba nekoliko transfer rokova gdje ce dovoditi potentne, mlade igrace, a koje ce morati placati 40+miliona € i onda napraviti jednu solidnu okosnicu. Sto se tice odbrane to imaju, veza je tu i tamo, treba se rijesiti mozda Javia i Goretzke a dovesti neka 2mlada igraca.
Leon je mlad, ali ne vidim u njemu fudbalsko umijece da igra za Bayern.
Zakazala je uprava Bayerna od trenutka kada je Pep otisao, Carlo dosao,otisao, Jupp dosao
I suludo ocekivanje da ce čovjek iz penzije doci spasavati Bayern...
Naviknut se na neki susni period od neke 3,4 godine...
U ovakvom rosteru, dodati jednu super zvijezdu i od njega očekivati cudesa, da nosi ekipu do nekog "nadrealnog" polifinala lige rpvaka je apsurd.
Bundeska ce se vjerojatno uzeti, osim ako BvB ne ponovi greske iz prethodne sezone.
Slican primjer su Lakersi prosle sezone sa Jamesom. Jedan igrac i kada ne ide sve po njemu...
Bayernu treba nekoliko transfer rokova gdje ce dovoditi potentne, mlade igrace, a koje ce morati placati 40+miliona € i onda napraviti jednu solidnu okosnicu. Sto se tice odbrane to imaju, veza je tu i tamo, treba se rijesiti mozda Javia i Goretzke a dovesti neka 2mlada igraca.
Zakazala je uprava Bayerna od trenutka kada je Pep otisao, Carlo dosao,otisao, Jupp dosao
Stern des Südens
Bayern da vam pomogne da isplatite kredit, zar ste na to spalileorey je napisao/la:Ima li tih krila konacno? Evo Osman za 120M, kesiraj i nosi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
schickeria
- Kontakt:
Riješiti goretzke????proFCB je napisao/la:Ja stvarno ne znam koliko je pametno uopće dovoditi Sanea sada?
-
schickeria
- Kontakt:
Da li si upoznat sa novim poreznim propisima u Italiji.Pogba je napisao/la:schickeria je napisao/la: Sto uradi taj mocni juve... Zbroji njihove u nase rezultate u zadnjih pet godina, pogledaj godista nasih igraca i njihovih pa usporedi perspektivu.
Kada se kritizira nasa uprava mora se znati u kojim uvjetima egtistira juveova a u kojim nasa
-
schickeria
- Kontakt:
Doci ce sane, nema straha
Dogodine werner i havertz, ekipa za budućnost boli glava
Dogodine werner i havertz, ekipa za budućnost boli glava
Ne sikirajte se za zabare, opet im je prosjecna sredina, realno Ramsey, Rabiot nista posebno niti bolja od vase. A ima i jedna sigurna. Gigi se vratio, to znaci opet nista od LP sljedece sezone hehe
27.10.2020
Wijnaldum, Henderson, Naby Keita i Fabinho uzese klempu, a ne vidim da su u rangu Zidanea, Pirla ili Xavia.leorey je napisao/la:Ne sikirajte se za zabare, opet im je prosjecna sredina, realno Ramsey, Rabiot nista posebno niti bolja od vase. A ima i jedna sigurna. Gigi se vratio, to znaci opet nista od LP sljedece sezone hehe
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa kad vas uzme Klopp ili Guardiola mozda, Sari je ipak 5 nivoa nize.Pogba je napisao/la:Wijnaldum, Henderson, Naby Keita i Fabinho uzese klempu, a ne vidim da su u rangu Zidanea, Pirla ili Xavia.leorey je napisao/la:Ne sikirajte se za zabare, opet im je prosjecna sredina, realno Ramsey, Rabiot nista posebno niti bolja od vase. A ima i jedna sigurna. Gigi se vratio, to znaci opet nista od LP sljedece sezone hehe
27.10.2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
prepucavanje navijača Looerpula,štare dame i Farcelone na stranici Baye
Nego ima li te zamjene za Kaluma
omiljenog na Youtube od Brazze pošto je potpisao produženje ugovora sa Čelzijem. Ovaj iz PSV-a Bergwijn može proći kao zamjena
Nego ima li te zamjene za Kaluma
Bojim se da će se ići all in na Sanea, ako popušimo teško da će neko drugi uletiti. Koga uzeti? Koga uzeti i dati mu ugovor na 4, 5 godina. Odmah si se ograničio na tog igrača i onda nema novih.
Hvala Bogu.Ousmane Dembélé wohl kein Kandidat mehr
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Manchester City izgleda ima problema sa Uefinim Financial-Fairplay pravilom prenosi TZ sport, previse izdataka u zadnjim sezonama, moraju dakle pod hitno popraviti financijsko stanje, sto ce reci da moraju prodat kojeg igraca, a mi dobro znamo koji igrac iz Citya bi nama najbolje odgovarao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.