Raonffa je napisao/la:Gledaj pozitivno, možda sihir sa Džene i Zekana pređe na Milanovića i TataraOsim13 je napisao/la:
Ako ništa biće love od divljaka

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Raonffa je napisao/la:Gledaj pozitivno, možda sihir sa Džene i Zekana pređe na Milanovića i TataraOsim13 je napisao/la:
Ako ništa biće love od divljaka
Osim13 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Gledaj pozitivno, možda sihir sa Džene i Zekana pređe na Milanovića i TataraOsim13 je napisao/la:
Ako ništa biće love od divljaka![]()
Yebo te lobotomci i pitari, ti si najveca komedija ovde. Sad su komsije jel, yebali te pitari u cmarBezideja je napisao/la:Treba pitati lobotomce hoce li pustiti da komsije igraju. Danana prije svega.. Duhovni vodja..
Moguće, provalila se metropola sad. Mada šarena je laža to dok keš ne legneirfo je napisao/la:Kazu da bi moglo i sljedece godine biti po 500 hiljada iz budzeta za Kosevo i Grbavicu
To je to, al džaba kad ti pišu kako će lomiti stolice nakon promašene prilike, sa salvom "HongKong je napisao/la:Ma tu ne moze pomoci 1000 marica, kad nemas u glavi kliker da skontas da se neko trudio da nesto napravi i da nije lijepo da unistavas. Kako ce to znati levati koji nista svoje nemaju. Koliko su puta sami demolirali gradski stadion? Koliko je bilo izbusenih guma kad smo mi gore igrali?
Svaka cast pravim navijacima, raji koja bi dosla da pogleda utakmicu, to mi apsolutno ne smeta. Bujrum. Samo su rijetki takvi medju njima.
Pa dobro, popustili smo za jednu veoma slatku lažirfo je napisao/la:Kazu da bi moglo i sljedece godine biti po 500 hiljada iz budzeta za Kosevo i Grbavicu
OBJASNIO COVJEK.HongKong je napisao/la:Ma da nam 100 miliona ponude ne smiju igrati. Sto nisu politicka **** sjela s lopovima iz saveza kad su nas **** za licencu? Nikog nije bolio ****, dok su ona **** iz rsa sve uradili da **** Radnik prije Zelje ode u Europu. Ako pristanu na bilo kakav dogovor s onim dusmana moju podrsku vise nemaju. Nek **** od kluba.
https://sport.****/nogomet/247394/gr ... oj-tribini
Eto koga hoce da puste na stadion. Dok smo mi od usta odvajali da kupimo stolice, da sredimo stadion da igramo ove utakmice koje oni danas ne mogu, ne da nisu pomogli nego su kao oni divljaci 92.poceli rusiti i paliti. Zasto fgr stoka ne napravi neku akciju pa uloze u stadion da mogu igrati. Hoce ****.
Ko dozvoli da stoka udje na nasu Grbavicu neprijatelj je kluba.
Nisam ni ja dugo vala na jugu bio, reče mi jaran isto da bi se trebalo srediti malo, korov taj isto valjda izrastao...irfo je napisao/la:Zaboravih juce reci da se stvarno mora malo ocistiti juzna tribina, nisam odavno bio na jugu, ono je bas sramota da je onako prljavo
Od onog drveca iznad napadalo nesto, a i stolice prljave bas, na sjeveru i istoku je bolja situacija, tamo se ocisti poslije tekmi, ali jug bas loseOsim13 je napisao/la:Nisam ni ja dugo vala na jugu bio, reče mi jaran isto da bi se trebalo srediti malo, korov taj isto valjda izrastao...irfo je napisao/la:Zaboravih juce reci da se stvarno mora malo ocistiti juzna tribina, nisam odavno bio na jugu, ono je bas sramota da je onako prljavo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.