Ja Amara spomenuo nisam vec trenutnu Upravu. Jedino ako je Amar Uprava pa da se nadje prozvanim. Ne trazim da se izgradi najnovija tribina vec da se malo uredi. To nisu milionska ulaganja.Bezideja je napisao/la:Treba napraviti kompilaciju postova želja i pozdrava cuvenog forumasa ljoze. Tribina napravljena prije 140 god, otkrio si ameriku. Treba reci Amaru da uzme ono misketovp sredstvo i ocisti stolice fakat si u pravu...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ko tebe citira uopste? Na svaku se uhvatis, ako ti se ne svidja prica preskocis i Allahimanet, svaki dan citiras onaj kurcevi forum, koga ba briga za njih vise. Naravno da se treba cistiti tribina i da je sramota kad je prljavaBezideja je napisao/la:I vi ste meni dosadni s preseravanjem pa sta.irfo je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Sad sam vidio lika sa Nike kesom, isti Mujezinović. Ne znam jesam li lud ili nas je čitao jutros![]()
![]()
@Bezideja postajes biti naporan
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mujezine, ako si to bio ti slikaj kopacke da vidimoOsim13 je napisao/la:Sad sam vidio lika sa Nike kesom, isti Mujezinović. Ne znam jesam li lud ili nas je čitao jutros

Vidjeli smo sve vise puta. Normalno da svako ima jarana i rodjaka na drugoj strani, samo je razlika sto njima to ne smeta da buse gume raji po barama kad smo igrali gore, nije smetalo ni da iskacu s nozevima i otimaju djeci salove, nije im smetalo i da cim su usli na Grbavicu poskidaju stolice i okace ih na ogradu. Sve su to oni i zapoceli prvi furajuci se one fasiste iz Dresdena. Eto kad bude derbi sljedeci gore idemo ja i ti na jezero pa se spustit do juga ili zapada. Bas da vidis koliko su to mahom normalni likovi.let3 je napisao/la:Honže KonžeHongKong je napisao/la:Ma da nam 100 miliona ponude ne smiju igrati. Sto nisu politicka **** sjela s lopovima iz saveza kad su nas **** za licencu? Nikog nije bolio ****, dok su ona **** iz rsa sve uradili da **** Radnik prije Zelje ode u Europu. Ako pristanu na bilo kakav dogovor s onim dusmana moju podrsku vise nemaju. Nek **** od kluba.
https://sport.****/nogomet/247394/gr ... oj-tribini
Eto koga hoce da puste na stadion. Dok smo mi od usta odvajali da kupimo stolice, da sredimo stadion da igramo ove utakmice koje oni danas ne mogu, ne da nisu pomogli nego su kao oni divljaci 92.poceli rusiti i paliti. Zasto fgr stoka ne napravi neku akciju pa uloze u stadion da mogu igrati. Hoce ****.
Ko dozvoli da stoka udje na nasu Grbavicu neprijatelj je kluba.
Pusti ba te kretene i neodgojene idiote koji su palili stolice.
Dosta pitara je branilo ovaj grad, Grbavicu i kao naselje i kao stadion, dalo svoje živote. Ne možeš generalizovati stvari, zbog tih nadrogiranih kretena sa slike. Ne treba se zbog 100 krezubih majmuna spuštati na taj nivo.
Svako ima nekog rođaka ili komšiju ili jarana koji je zvrk, to su mahom normalni likovi.. Kakvi crni dušmani, o cemu pricas![]()
Bezveze se raja fura na beogradska primitivna sranja, to ne treba ovom gradu. Ova država ima i previše dušmana oko sebe, a ne da gledamo svoje prve komšije poprijeko.
Neka igraju na Grbavici, u svom gradu, bujrum, nema problema.
Cuva Bog Zelju svog!
Ko tebe citira uopste? Na svaku se uhvatis, ako ti se ne svidja prica preskocis i Allahimanet, svaki dan citiras onaj kurcevi forum, koga ba briga za njih vise. Naravno da se treba cistiti tribina i da je sramota kad je prljava[/quote]irfo je napisao/la:
I vi ste meni dosadni s preseravanjem pa sta.
Prvo je laz da nije cisto, drugo koja god uprava da je bila jug je uvijek isti. Ako ti se ne svidja sta citiram, preskoci post i Allahimanet. To sto kazes meni i za tebe vazi.
Ti me citiras upravo.
A imam pravo da pisem sta mi je volje..Neko moze srati na sve od 30 postova 20 sranje, to je ok.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 25 jul 2019, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Asim je poludio
ludi zeko
I jug je katastrofa, mogli su ga ocistit prije pocetka sezone ali jbg ne idemo na njega radi ljepote

I jug je katastrofa, mogli su ga ocistit prije pocetka sezone ali jbg ne idemo na njega radi ljepote

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Šta bolanAzpi je napisao/la:Asim je poludio![]()
![]()
ludi zeko
![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma ovaj gore neki rod Asima sigurno, jedini frajer koji je pohvalio Asima na dunjalukuOsim13 je napisao/la:Šta bolanAzpi je napisao/la:Asim je poludio![]()
![]()
ludi zeko
![]()

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ocekujem da ce navijaci zelje koji su saglasni da najmrzi klub na svijetu bude domacin na nasoj svetinji, zajedno sa pitarima podrzati bordo klub... fuj
@Ljoze de mi kratki rezime napiši svih dešavanja i naravno jel Bogi spreman
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Mislim da ce biti dovoljno ako kazem da je Bogi zdrav kao drijen sto znaci da je i prespreman.Rokoko87 je napisao/la:@Ljoze de mi kratki rezime napiši svih dešavanja i naravno jel Bogi spreman
LjoZee je napisao/la:@Raonffa ce biti na zapadu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
let3 je napisao/la:
Dosta pitara je branilo ovaj grad, Grbavicu i kao naselje i kao stadion, dalo svoje živote. Ne možeš generalizovati stvari, zbog tih nadrogiranih kretena sa slike. Ne treba se zbog 100 krezubih majmuna spuštati na taj nivo.
Svako ima nekog rođaka ili komšiju ili jarana koji je zvrk, to su mahom normalni likovi.. Kakvi crni dušmani, o cemu pricas![]()
Bezveze se raja fura na beogradska primitivna sranja, to ne treba ovom gradu. Ova država ima i previše dušmana oko sebe, a ne da gledamo svoje prve komšije poprijeko.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Allah te nagradioLjoZee je napisao/la:Mislim da ce biti dovoljno ako kazem da je Bogi zdrav kao drijen sto znaci da je i prespreman.Rokoko87 je napisao/la:@Ljoze de mi kratki rezime napiši svih dešavanja i naravno jel Bogi spreman

@Osim

Ljut sam, zapostavio si i Ogija i Bogija.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Njih dvojica mogu kad/ako hoćeRokoko87 je napisao/la:Allah te nagradioLjoZee je napisao/la:Mislim da ce biti dovoljno ako kazem da je Bogi zdrav kao drijen sto znaci da je i prespreman.Rokoko87 je napisao/la:@Ljoze de mi kratki rezime napiši svih dešavanja i naravno jel Bogi spreman![]()
@Osim![]()
Ljut sam, zapostavio si i Ogija i Bogija.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I da HZ budu na jugu? Jesil ti normalan??????? Pusti rat...**** te rat. I ja sam bio od pocetka do kraja pa sta????? Nema. Ko dadne shupak je najveci.Samozdravlje je napisao/la:let3 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- desnibocni
- Kontakt:
Ne treba dati da igraju, i zdravo. Idi u Listicu, ima i on trecu kategoriju. Moze i Zenica, zajedno su likovali onaj "penal" u Bijeljini. Ko im da stadion, ne misli nam dobro... Ni za milion maraka...Pilindalo je napisao/la:I da HZ budu na jugu? Jesil ti normalan??????? Pusti rat...**** te rat. I ja sam bio od pocetka do kraja pa sta????? Nema. Ko dadne shupak je najveci.Samozdravlje je napisao/la:let3 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.