FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pusti suplju "keezubi debili" , 70posto ih jedva ceka da neku stetu napravi ili bi volili da do iste dodje...
Sjetimo se prvog derbija sa nasim istokom. Danima trubili pa i javno po fb, forumkma kako jedva cekaju da nam polome stolice i onda im murija dohakala sa onim oko licnih i kae joj zelje ugnjetava nas cigani.
Ti imas top stadion koji je tvoj on pdostanar na losem stadionu...jedva ce docekat.
Sjetimo se prvog derbija sa nasim istokom. Danima trubili pa i javno po fb, forumkma kako jedva cekaju da nam polome stolice i onda im murija dohakala sa onim oko licnih i kae joj zelje ugnjetava nas cigani.
Ti imas top stadion koji je tvoj on pdostanar na losem stadionu...jedva ce docekat.
=\_1921_/=
Kod Zrinjskog Lendric rezervni napadac, a kod nas Zajmovic
Sastavis Krpica i Zajmovica i dobijes pola Hadzica ili Lendrica

Sastavis Krpica i Zajmovica i dobijes pola Hadzica ili Lendrica
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Malo pomaloOsim13 je napisao/la:Skrenuo si s puta LjoZee...
Ma Lendric je grohno, dvije godine nije igro nikako
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Samo igracki gledano sad da je kod nas imao bi prednost nad Krpicem i Zajmovicem tacnije vise bi nam bio od koristi koliko god grohnuo.
Vjeruj da ne bi, vidio si ga sad, ne moze hodat, vuce se po terenu, pa nije dzaba rezerva HadzicuLjoZee je napisao/la:Samo igracki gledano sad da je kod nas imao bi prednost nad Krpicem i Zajmovicem tacnije vise bi nam bio od koristi koliko god grohnuo.
Pitaj oca ili dedu kakvi su derbiji bili u vrijeme kada je liga valjala, kada su klubovi vrijedili i kada su se oni najozbiljniji bojali klubova sa ovih prostora. Pa ces cuti sta ce ti ljudi reci kakvi su to derbiji bili a atmosfera ratna samo kada neko s vana dolazi. Yebo vas taj anti fudbalsko-navijacki alkatraz BG fazon. A sada smo fildzan, ne yebe nas niko ni 5% a eto kao branimo ljudimo s kojima se ginulo da igraju fudbal? Ma daj ba.Pilindalo je napisao/la:I da HZ budu na jugu? Jesil ti normalan??????? Pusti rat...**** te rat. I ja sam bio od pocetka do kraja pa sta????? Nema. Ko dadne shupak je najveci.Samozdravlje je napisao/la:let3 je napisao/la:
Pusti ba te kretene i neodgojene idiote koji su palili stolice.
Dosta pitara je branilo ovaj grad, Grbavicu i kao naselje i kao stadion, dalo svoje živote. Ne možeš generalizovati stvari, zbog tih nadrogiranih kretena sa slike. Ne treba se zbog 100 krezubih majmuna spuštati na taj nivo.
Svako ima nekog rođaka ili komšiju ili jarana koji je zvrk, to su mahom normalni likovi.. Kakvi crni dušmani, o cemu pricas![]()
Bezveze se raja fura na beogradska primitivna sranja, to ne treba ovom gradu. Ova država ima i previše dušmana oko sebe, a ne da gledamo svoje prve komšije poprijeko.
Neka igraju na Grbavici, u svom gradu, bujrum, nema problema.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Sta je sa Zakaricem vise, hocel on igdje maci iz druge ekipe partizana?
Ma i to je forumska huja, prenese i mene...u suštini vani, u rl je to sve zdrava zayebancija. Naravno ima izuzetaka, ove ultras furke ne računam.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne treba mi stari jer pratim derbije od 1974.
A kako je bilo? Znam kad je meni i mom starom otac od jednog igraca Sarajeva rekao da bi najvise volio da se avion sa Zeljinim igracima zabije u Igman... Eto ti. Mi jedini nesto fino, bratski...Ma pusti se bolan suplje price.
A kako je bilo? Znam kad je meni i mom starom otac od jednog igraca Sarajeva rekao da bi najvise volio da se avion sa Zeljinim igracima zabije u Igman... Eto ti. Mi jedini nesto fino, bratski...Ma pusti se bolan suplje price.
Navijao je i moj za nas buraz protiv Neecastlea, radovao se kao malo dijete kada smo zabili pa se sjebao kao i ja kada se podigla zastavica. Sta cemo sada? Uvijek ima i druga strana.Pilindalo je napisao/la:Ne treba mi stari jer pratim derbije od 1974.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma ne mogu ja vala ni tog vrijeđanja i nazivanja pogrdnim imenima kad imam članove porodice navijaju za jufka fk 
Naravno ima ih forsiraju to i više nego što sam mislio, al na obrazim im

@Osim13 izgleda da su u pitanju samo nove tene 

u mojoj porodici, i to široj, nema niko ko je zastranio. ako ima nešto da valja u cijeloj familiji onda je to!Osim13 je napisao/la:Ma ne mogu ja vala ni tog vrijeđanja i nazivanja pogrdnim imenima kad imam članove porodice navijaju za jufka fk
doduše ima neki ženin rođak ali to se naravno ne računa

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kod mene jedino amidza izrod,otac i stariji brat(moj otac) kao i ja navijamo za zelju on za sarajevo.Mamini su svi za Zeljujestamaji je napisao/la:u mojoj porodici, i to široj, nema niko ko je zastranio. ako ima nešto da valja u cijeloj familiji onda je to!Osim13 je napisao/la:Ma ne mogu ja vala ni tog vrijeđanja i nazivanja pogrdnim imenima kad imam članove porodice navijaju za jufka fk
doduše ima neki ženin rođak ali to se naravno ne računa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
LjoZee je napisao/la:@Osim13 izgleda da su u pitanju samo nove tene

- invincible1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.