FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 25 jul 2019, 22:15

Osim13 je napisao/la:Ma ne mogu ja vala ni tog vrijeđanja i nazivanja pogrdnim imenima kad imam članove porodice navijaju za jufka fk :mrgreen:

Naravno ima ih forsiraju to i više nego što sam mislio, al na obrazim im
Kod mene je haman citava majcina strana jufkice, znaci dajidže i njihovi zastranjeni potomci :mrgreen: i sve redom ih nazivam vijetnamcima :tralala: onaj jedan se naljutio, nece levat da prica ni da se javi :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2019, 22:19

Ovo sto je uradio Kolasinac danas uradio bi i Bogicevic kad bi mu se ukazala prilika :kafa:

I krv za bracu svoju
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 jul 2019, 22:31

LjoZee je napisao/la:Ovo sto je uradio Kolasinac danas uradio bi i Bogicevic kad bi mu se ukazala prilika :kafa:

I krv za bracu svoju
Pogotovo za fanove
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2019, 22:39

Rokoko87 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ovo sto je uradio Kolasinac danas uradio bi i Bogicevic kad bi mu se ukazala prilika :kafa:

I krv za bracu svoju
Pogotovo za fanove
Tad napadaci mogu ponijeti puske, ali nece meda moci protiv golorukok Bogija

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 jul 2019, 22:42

Ja zamišljam da će Bogi okončati karijeru zbog nepravilo dosuđenog ofsajda nakon čega će zakucati sudijsku četvorku u zemlju
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 jul 2019, 22:59

Anketu da glasamo jel pitici mogu ili ne igrati na Grbavici.

Neka kone igraju, one su male malipacne.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 25 jul 2019, 23:06

.Dom

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 25 jul 2019, 23:11

Unatoč svim nemilim scenama u režiji tzv navijača komšijskog nam kluba na našoj Grbavici, ružnih i perverznih pjesama i komentara, pogrdnih imena i ismijavanja nečega što je sasvim normalno i ljudski u fazi oporavka Želje na infrastrukturom planu, mislim (i vjerujem da svako normalan treba da barem razmisli) da je jedini put ozdravljenja sarajevskog fudbala upravo jedan zajednički stadion. Na koji način izvesti fuziju i pod kojim uslovima, a opet na obostrano zadovoljstvo, nije baš tako teško ni smisliti. Učešće grada, vlasti, nogometnog saveza, krovnih fudbalskih organizacija, ali i svih ljubitelja obje boje, BiH, bi bilo neuporedivo veće, ozbiljnije i konkretnije. Jer gospodo, takav potez bi i značio gledanje u budućnost, i pokazatelj da smo i mi i komšije spremni na korak naprijed i svjesni da je to jedini način. Glupo i suvišno bilo spominjati kako i drugi gradski rivali svjetskog glasa dijele bojno polje. S druge strane, treba potencirati odličnu promociju fer i sportskog duha u mlađim kategorijama, te veliki dodatak ali i povratak nekog šarma našem derbiju koji je ruku na srce dobrano ofalio. Historiju, velike događaje i ličnosti treba baštini ti i njegovati, te baš zbog toga pogledati i malo u bližu prošlost i shvatiti da je i ona ista ta historija koju isto tako treba i baštiniti i njegovati. Trenutno stanje jeste sa su sve ove stvari spram mrtve glave, ali u suštini su one istinski majndset manjine nad većinom, nas istinskih ljubitelja fudbala i svega onoga lijepog što nam on donosi. Napravite temu na forumu koje bi bile pozitivne stvari a koje negativne u slučaju igranja na zajedničkoj Grbavici, pa da argumentovano kao normalni ljudi pišemo o tome i tražimo zajednička rješenja. Makar ona bila i pusta farsa...

Družba je družba, služba je služba. Ali ipak bujrum komšije, mi smo pravili svoju Grbavicu da se na njoj mouu igrati tekme utorkom, srijedom i četvrtkom...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jul 2019, 23:16

Cuj zajednicki hahahha sta mislis da im poklonimo grbavicu a da mi na otoci igramo
=\_1921_/=

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 jul 2019, 23:17

urednik je napisao/la:Unatoč svim nemilim scenama u režiji tzv navijača komšijskog nam kluba na našoj Grbavici, ružnih i perverznih pjesama i komentara, pogrdnih imena i ismijavanja nečega što je sasvim normalno i ljudski u fazi oporavka Želje na infrastrukturom planu, mislim (i vjerujem da svako normalan treba da barem razmisli) da je jedini put ozdravljenja sarajevskog fudbala upravo jedan zajednički stadion. Na koji način izvesti fuziju i pod kojim uslovima, a opet na obostrano zadovoljstvo, nije baš tako teško ni smisliti. Učešće grada, vlasti, nogometnog saveza, krovnih fudbalskih organizacija, ali i svih ljubitelja obje boje, BiH, bi bilo neuporedivo veće, ozbiljnije i konkretnije. Jer gospodo, takav potez bi i značio gledanje u budućnost, i pokazatelj da smo i mi i komšije spremni na korak naprijed i svjesni da je to jedini način. Glupo i suvišno bilo spominjati kako i drugi gradski rivali svjetskog glasa dijele bojno polje. S druge strane, treba potencirati odličnu promociju fer i sportskog duha u mlađim kategorijama, te veliki dodatak ali i povratak nekog šarma našem derbiju koji je ruku na srce dobrano ofalio. Historiju, velike događaje i ličnosti treba baštini ti i njegovati, te baš zbog toga pogledati i malo u bližu prošlost i shvatiti da je i ona ista ta historija koju isto tako treba i baštiniti i njegovati. Trenutno stanje jeste sa su sve ove stvari spram mrtve glave, ali u suštini su one istinski majndset manjine nad većinom, nas istinskih ljubitelja fudbala i svega onoga lijepog što nam on donosi. Napravite temu na forumu koje bi bile pozitivne stvari a koje negativne u slučaju igranja na zajedničkoj Grbavici, pa da argumentovano kao normalni ljudi pišemo o tome i tražimo zajednička rješenja. Makar ona bila i pusta farsa...

Družba je družba, služba je služba. Ali ipak bujrum komšije, mi smo pravili svoju Grbavicu da se na njoj mouu igrati tekme utorkom, srijedom i četvrtkom...
Bravo majstore. Jedan normalan post u moru debilizma i kompleksa. :thumbup:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2019, 23:19

invincible1921 je napisao/la:Cuj zajednicki hahahha sta mislis da im poklonimo grbavicu a da mi na otoci igramo
Mi cemo na pomocni, a oni nek idu na glavni

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 25 jul 2019, 23:23

LjoZee je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Cuj zajednicki hahahha sta mislis da im poklonimo grbavicu a da mi na otoci igramo
DŽE ČEMO MI MAGNATI POPU ŽELJE I SARAJVA ŠRO PO 70 UTAKMICA U SEZONI IMAMO DJELIT STADIJON NEMA MJESTA UPRAVUSTE hehe selam poyy

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2019, 23:24

urednik je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
DŽE ČEMO MI MAGNATI POPU ŽELJE I SARAJVA ŠRO PO 70 UTAKMICA U SEZONI IMAMO DJELIT STADIJON NEMA MJESTA UPRAVUSTE hehe selam poyy
Lajk

sodom1
Kontakt:

Post Postao/la sodom1 » 25 jul 2019, 23:29

Jel ovo Sabit iz Tarcina

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 jul 2019, 23:29

Jug se raspada, stvarno da niko one kamencice ne pokupi nema smisla. Uprava napolje. Da nasi šeici mogu bezbrizno hodati...

Jbga ipak godisnja za jug preskupa za naše šeikove. Cak cetrest kerma citava sezona i jos kamencici, sramota..
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 25 jul 2019, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2019, 23:35

sodom1 je napisao/la:Jel ovo Sabit iz Tarcina
Nema tobejarabi na kraju znaci nije :lol:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jul 2019, 23:36

urednik je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Ljudino nemam ja nista protiv njihovog stadiona, ali psuti mi pricu bgt i demagogiju. Mi imaamo svoj stadion koji su oni ismijavali, al eo malo po malo mi pravimo pravu malu arenu koja ce bit po euro standardima.

Sa druge strane ko je kriv FGR, CARSIJI, GOSPODI, sto se pravila luda 25 godina i bila u fazonu "ma to je nase sta ima veze sto nije zvanicno, pa eo zove se AFH", sto im je iz podnizenja ic na otoku pravit nesto kao "nemoj dje bi mi mi smo CENTAR, KALDRMA, TARABA" e pa sad fino nek idu u zenicu.

Ta tvoja razmisljanja oko stadiona su ista ko vecine njih.

"Nek nam drzava napravi", "Nek nam kanton pokloni", "Nek opstina ulozi"....aha evo sad ce, svi su duzni da daju i poklone, samo da oni ku.rcem ne mrdnu. Doslo na nplatu sve....
=\_1921_/=

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 jul 2019, 23:40

I mi smo Misketu napravili tribinu pa on to predstavio kao da je iz svog dzepa dao pare. A marke nije skinuo s racuna licnog, a s Željinog skrko samo 3 4 miliona.

A ova uprava nista ne radi. Dosli da pokradu minus na racunima i da pokradu rate sto nam stizu na naplatu. Amaw dosao da naplati lovu i da pobjegne, sramota..

Nas fini Senad od derbija napravio da bude poluprazan stadion zbog slicnog razmisljanja. Umjesto da sve gori ko nekad, mi sad tri sata pred derbi kao da nije derbi.
To su ti mentalni sklopovi, zabrani, otjeraj, kazni, svali na drugog... Prodje nam zivot u tome,bljak...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jul 2019, 23:46

Bezideja je napisao/la:I mi smo Misketu napravili tribinu pa on to predstavio kao da je iz svog dzepa dao pare. A marke nije skinuo s racuna licnog, a s Željinog skrko samo 3 4 miliona.

A ova uprava nista ne radi. Dosli da pokradu minus na racunima i da pokradu rate sto nam stizu na naplatu. Amaw dosao da naplati lovu i da pobjegne, sramota..

Nas fini Senad od derbija napravio da bude poluprazan stadion zbog slicnog razmisljanja. Umjesto da sve gori ko nekad, mi sad tri sata pred derbi kao da nije derbi.
To su ti mentalni sklopovi, zabrani, otjeraj, kazni, svali na drugog... Prodje nam zivot u tome,bljak...
Cuj 3 4 miliona :lolno: :lolno: :lolno: jes al mozda za jednu sezonu
=\_1921_/=

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 jul 2019, 23:53

Skrko 3 4 miliona na legalan nacin, sve posteno ljubi ih majka. A usadili raji u glavu da je bitno pljuvat, po mogucnosti legende kluba, unistit derbi svojim bahatim ponasanjem kao da derbi postoji od 2015. Atmosfera medju igracima otjeraj, optuzi, a oni velicanstveni strucnjaci.
Zamisli kakva budala moras biti da komsijama, gradskom rivalu ne izadjes u susret da igra utakmicu. Ubice nas seljadija, fuj. Mozgovi... Lahka noc pametnice... :zzz: :zzz: :zzz:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 64 gosta.