Ja prvi put cujem!Varg je napisao/la:izgleda inter zainteresovan za edina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ja prvi put cujem!Varg je napisao/la:izgleda inter zainteresovan za edina
Nije do njega, on je uslove dogovorio odmah za sebe. Ovo je izmedju klubova.vest je napisao/la:S dzekom vazda cirkus oko transfera prelazi frajer 3 mjeseca.
Zašto bi Inter platio i lipe više od 10-12 M ili koliko vec nude za igrača koji će u najboljem slučaju bit treći napadač?JavierBosnia je napisao/la:Inter ciganski posluje i zbog par miliona su odužili i usrali pripreme Conteu. Da, par miliona.
tebi Conte sapnuo da bi dzeko u najboljem slucaju bio treci napadacSiamoNoi je napisao/la:Zašto bi Inter platio i lipe više od 10-12 M ili koliko vec nude za igrača koji će u najboljem slučaju bit treći napadač?JavierBosnia je napisao/la:Inter ciganski posluje i zbog par miliona su odužili i usrali pripreme Conteu. Da, par miliona.
Nije nitko vesla sisao.Ako dođe doći će po Interovim uvjetima.
ja konto neki nas ali kad procitah 'repka ce vam imati koristi', skontah da nema potrebe dalje:-)Federer17 je napisao/la:Ma ovaj SiamoNoi baca bombe gdje stigne.
Ma ja sam na trenutak pomislio da se prica o Juventusu i da je Edinova primarna pozicija lijevo krilo.babino je napisao/la:
ja konto neki nas ali kad procitah 'repka ce vam imati koristi', skontah da nema potrebe dalje:-)Federer17 je napisao/la:Ma ovaj SiamoNoi baca bombe gdje stigne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.