Mlade selekcije BiH - Kosarka

Vucevich

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Vucevich » 21 jul 2019, 21:38

AirRamiz je napisao/la:ti ces meni pricati o avdiji i gorancima a jucer si cuo za njega :urnebes:
sanse su sigurno vise od 1% ali zbog tokmaka poput tebe sam morao banalizovat na 1%.....jer bi se filip nakacio da rekoh 5% :urnebes:

debilko, sta je problem sa istinom....nemoj vise moljakat u pp......odi pljuvat igrace premier lige, okani se kosarke
Jucer? Prije ce biti na 2017 U16 prvenstvu gdje je bio prvi asistent :crazy:

Otvori knjigu i istrazi malo historiju te etnicke grupe, jer jos nesto lupetas o 1% sanse a sansa je bila i ostala 0.0%. Slobodno mozes spomenuti i Ponsa, mozda se i on mogao osjecati kao Bosnjak :rol:

Inace bih tebi preporucio da istrazis na Google-u sta je elipsa, jer vidim da je nijednom nisi ispravno koristio, sto se i moze ocekivati kada ti je najvisi nivo obrazovanja osnovna skola (i to u najboljem slucaju).

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 21 jul 2019, 23:04

previse lajes, vjerovatno ti nisu promjenili pelene :)

zao mi je ali i dalje si tukac i tome nema pomoci . sto kazu za mrtve i glupane, najgore je onima oko njih, jer oni nisu svjesni toga.

nemam vremena da edukujem tupsone poput tebe, naravno da je deni avdija imao promil sanse da igra za bosnu, bas kao sto ju je imao arben a. (opet malo guglanja za malog tukca). sve je samo stvar volje. ...pa tako mirko hrgovic iako je imao 0% sansi da nosi dres BiH, bio je reprezentatiac BiH ...to sto ti ne kontas da 1% nisu neke sanse naspram 99% to je srz problema koji spominjem u drugoj recenici.

tehnicki, giannis je mogao igrati za bih ali dzaba je tukcu crtati... :rol:
sve u svemu, ostajes najveci glupan na forumu.....ako nista, bar ces mi se zahvalit sto sam te upoznao sa nekim imenima, poput Bodiroge i Arbena Avdije :)

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 21 jul 2019, 23:23

neki srbin Drle je u svojim kontemplacijama vjerovatno konto da ima vise od 1% sanse.....bas nas je castio drle :)

slika

Kosovari vjerovatno legit imaju za cim za zale...jer mu je stari rodjen u Pristini.

iznenadilo me koliko je napredovao a pratim ga vec godinama....onakva hitrina na prvom koraku, tehnicka obucenost, decision making....deni je bas poseban....vrlo moguce da zavrsi medju prvih 5 pikova kad odluci da izadje na draft, zavisno od konkurencije...
mda poredak na draftu je na kraju krajeva nebitan

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 21 jul 2019, 23:55

Pa kakve veze Izraelski reprezentativac goransko-srpskog porijekla ima sa temom Mlade selekcije BiH? :crazy: Stvarno lupas u prazno

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 22 jul 2019, 00:56

Vas dvojica ćete odmoriti narednih 24 sata
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

boskonovi
Kontakt:

Post Postao/la boskonovi » 23 jul 2019, 20:20

Jesu juniori krenuli...zna li neko kakav je sastav...ovo mi ne mirise na dobro...ako prodjemo grupu, bojim se, bice uspjeh

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 24 jul 2019, 21:55

Zasto kovaca nepovede?

Sta je inace sa muticem i maricem? Propali ili ima jos nade?

boskonovi
Kontakt:

Post Postao/la boskonovi » 25 jul 2019, 16:34

Kovac nije igrao ni na pripremnim ..protiv Slovenije imao isti broj kao Deni ..pa su njemu upisivali poene, a igrao je Radak...

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 26 jul 2019, 00:11

E glupog termina, bas u vrijeme dzume nasu tekmu stavili. :(

Sastav je dobar, s tim da se sigurno napravila greska s Huseinovicem. On je imao svoje mjesto medju 12 putnika i 15-20 sigurnih minuta na parketu, ali gotovo je sad. Mozemo samo nagadjati ko je kriv u tom sukobu, ali je i meni bilo cudno da najbolji suter ekipe na pripremnim utakmicama dobija tek 7-8 minuta. Treneru i momcima koji su otisli na prvenstvo treba dati podrsku, sve dok se ne ispostavi da je ne zasluzuju, a nadam se da do toga nece doci. Roster nam je relativno dobar, mada mislim da se iz njega na pripremnim mecevima nije izvlacio maksimum. Kvalitet za borbu za plasman u A diviziju sigurno imamo, ali ne igraju imena na papiru. Malo je reci da sam skeptican, ali ce se vec sutra neke stvari vidjeti na parketu.

Sretno momci, da nas aBd obradujete plasmanom u prvi rang! :bih:

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 26 jul 2019, 00:30

Ova ekipa nema izrazitog lidera, najbliže tome je Topolović koji će vjerovatno izvlačiti puno bacanja i biti redovno dvocifren.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 26 jul 2019, 00:44

Drape je napisao/la:Ova ekipa nema izrazitog lidera, najbliže tome je Topolović koji će vjerovatno izvlačiti puno bacanja i biti redovno dvocifren.
To sam i ja htio napisati, ali nemam pojma sto nisam. :mrgreen:

Fali istinski lider, ali ima nekoliko momaka koji su navikli da imaju solidne brojke u ekipama za koje igraju, samo je pitanje koliko ce trener izvuci iz njih. Ova ekipa je po tom pitanju daleko kvalitetnija od one kadetske od prosle godine, ali, opet kazem, ne igraju imena na papiru.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 26 jul 2019, 02:47

Ghuraba je napisao/la:E glupog termina, bas u vrijeme dzume nasu tekmu stavili. :(
Pa sta je bitnije: Bosna ili dzuma ... :?:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 26 jul 2019, 07:36

DaVinci je napisao/la:
Ghuraba je napisao/la:E glupog termina, bas u vrijeme dzume nasu tekmu stavili. :(
Dzuma
;)

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 26 jul 2019, 12:13

DaVinci je napisao/la:
Mucki provokatoru. :mrgreen:

Mnogo bitnije stvari u zivotu sam/bih propustio zbog namaza, tako da nece biti problem ni s ovom utakmicom (tacnije, s prvim poluvremenom tek). :D

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 26 jul 2019, 12:56

link za utakmicu

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 26 jul 2019, 13:56

Ovaj link na fibinoj stranici ne funkcionise. Ovo je jedino sto sam ja uspio naci:

http://live.harleyquinnwidget.net/strea ... 72806.html

Jedini problem je sto se ne moze povecati preko cijelog ekrana.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 26 jul 2019, 15:21

Jskupovic je bio medju boljim na pripremnim utakmicama austrije, da vidimo sad da li je jos jedan pravi talenat izgubljen neradom kosarkaskog saveza...

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 26 jul 2019, 16:12

Tesko je procijeniti koliko je kvalitetan ovaj tim na osnovu danasnje igre protiv slabasnog protivnika. Najvece iznenadjenje u pozitivnom smislu za mene je Kondic. S druge strane, Krupalija je najvece razocarenje. U medjuvremenu je izrastao i totalno usporio, bez ikakve napadacke igre. Uglavnom, puno vise sam od njega ocekivao. Takodjer, Mehic je za 4-5 minuta pokazao odredjeni napredak. Pratim ga kroz cijelu karijeru i pamtim sve njegove igre u omladinskim selekcijama. Jos uvijek djeluje smotano, ali je pokretljiviji nego prije i par puta je fino odigrao na niskom postu.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Donaruma i 6 gostiju.