Sto se tekme tice, mislim da nismo zasluzili poraz i da smo porazeni iskljucivo zahvaljujuci lucidnim potezima naseg vrlog trenera. Dok je on na nasoj klupi nasi dometi nisu veliki. Ovo smo govorili i prosle sezone ali stvari se po tom pitanju ne mijenjaju. Valjda ce se promijeniti kad ispadnemo iz Kupa
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma sta se raspravljate sa njima. Vi kao ne znate da je to jedna saka isfrustriranih fasista i kao da im je ovo prvi put?! Sta da se radi? Oni zdusno koriste prostor koje im poklanja javni emiter, docekala zabit svojih 5 minuta i tako ce nam biti sve dok pravi ljudi, sportisti, ne dodju u krovni savez pa se odluce obracunati sa tom i slicnom bagrom. Do tada, valja ih trpiti
Sto se tekme tice, mislim da nismo zasluzili poraz i da smo porazeni iskljucivo zahvaljujuci lucidnim potezima naseg vrlog trenera. Dok je on na nasoj klupi nasi dometi nisu veliki. Ovo smo govorili i prosle sezone ali stvari se po tom pitanju ne mijenjaju. Valjda ce se promijeniti kad ispadnemo iz Kupa
kako ocekujemo da nas neko postuje,kada se medjusobno nazivamo ciganima,pljujemo jedni po drugima,zbog licnih poena pojedinaca.kako onda ocekivati,od tudjina da nas lijepo primi i doceka.pricati sada o ovome je suvisno.
ja imam prijedlog za sve normalne navijace,pogotovo nase iz sarajeva.da gaijimo rivalitet,ali da se uzajamno postujemo i jacamo odnose,da ne dozvolimo da nas drugi podcjenjuju i pljuju.jer kada naucimo cijeniti svoje,onda cemo i biti jaci kada nas pokusaju ponovo isprovocirati.pokazimo dostojanstvo i snagu,na svaki atak primitivizma.
ja imam prijedlog za sve normalne navijace,pogotovo nase iz sarajeva.da gaijimo rivalitet,ali da se uzajamno postujemo i jacamo odnose,da ne dozvolimo da nas drugi podcjenjuju i pljuju.jer kada naucimo cijeniti svoje,onda cemo i biti jaci kada nas pokusaju ponovo isprovocirati.pokazimo dostojanstvo i snagu,na svaki atak primitivizma.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
vazda kasno dodjes, ljudi se svadjaju od kraja utakmice, znaci od 17 sati, a ti tek u pola 9 ih upozoravas, trebao si odma ovo sankcionisatialeksandar_veliki je napisao/la:Ukoliko nastavite tema ce biti zakljucana. Kada pocistim smece na temi Sirokog dolazim vamo, tamo je vec 11 banana, pa eto vam, samo nastavite.
Za zivot cijeli!
skripari, sta vam znaci ona zastava Vatikana na tribini? Mislite da je to uvredljivo za nas? Pa samo da znate ima i Katolika koji su redovni na sjeveru, koji vole BiH. Ja sam jedan od njih i da znate ima nas puno vise, samo sto vi to necete da priznate, i od Sarajeva pravite muslimanski grad! Smijesno 
ma neka nije kasno i nek ne briše nek svi vide kakvi su pojedini a vidjelo se lijepo i nAa TV pa snimak u UEFU.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vazda kasno dodjes, ljudi se svadjaju od kraja utakmice, znaci od 17 sati, a ti tek u pola 9 ih upozoravas, trebao si odma ovo sankcionisatialeksandar_veliki je napisao/la:Ukoliko nastavite tema ce biti zakljucana. Kada pocistim smece na temi Sirokog dolazim vamo, tamo je vec 11 banana, pa eto vam, samo nastavite.
Sarajevo ljubavi moja!
Jarane, njima je najviše krivo što nije ubijen neko drugi a ne... ma neću... Žalosno je to, al tako nam je. Sramota !!!BegAx je napisao/la:skripari, sta vam znaci ona zastava Vatikana na tribini? Mislite da je to uvredljivo za nas? Pa samo da znate ima i Katolika koji su redovni na sjeveru, koji vole BiH. Ja sam jedan od njih i da znate ima nas puno vise, samo sto vi to necete da priznate, i od Sarajeva pravite muslimanski grad! Smijesno
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma trebalo bi njih izbaciti iz svih takmicenja na jedno 2 godine zbog onog sto se desavalo na tribinama, pa bi valjda dosli pameti, al cisto sumnjam da ce se to desiti, cak sam siguran da ce ovo proci nekaznjeno, jbg zivimo u drzavi, takvoj kakvoj zivimo, gdje je ovo sto se desavalo danas u SB normalno, gdje se zvizdi na sopstvenu himnu, gdje se ne postuju ni mrtvi, gdje se dizu nacisticke zastave i ko zna sta jos . . .sekac je napisao/la:ma neka nije kasno i nek ne briše nek svi vide kakvi su pojedini a vidjelo se lijepo i nAa TV pa snimak u UEFU.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vazda kasno dodjes, ljudi se svadjaju od kraja utakmice, znaci od 17 sati, a ti tek u pola 9 ih upozoravas, trebao si odma ovo sankcionisatialeksandar_veliki je napisao/la:Ukoliko nastavite tema ce biti zakljucana. Kada pocistim smece na temi Sirokog dolazim vamo, tamo je vec 11 banana, pa eto vam, samo nastavite.
Za zivot cijeli!
- KB-TM87
- Kontakt:
Pustite ih komšije, bili su dno i to će ostati, svi imaju nešto protiv Sarajeva i Želje, ne znam zbog, čega, neki kompleks što smo iz glavnog grada, neka zaluđenost da u gradu žive samo Bošnjaci, muslimani ?!
Taj nivo razmišljanja je primjeren predškolskom uzrastu ...
Taj nivo razmišljanja je primjeren predškolskom uzrastu ...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
da je bilo ono drugo, znas i sam sta bi bilo, da ne idemo predalekoGunnerS je napisao/la:Jarane, njima je najviše krivo što nije ubijen neko drugi a ne... ma neću... Žalosno je to, al tako nam je. Sramota !!!BegAx je napisao/la:skripari, sta vam znaci ona zastava Vatikana na tribini? Mislite da je to uvredljivo za nas? Pa samo da znate ima i Katolika koji su redovni na sjeveru, koji vole BiH. Ja sam jedan od njih i da znate ima nas puno vise, samo sto vi to necete da priznate, i od Sarajeva pravite muslimanski grad! Smijesno
Za zivot cijeli!
- Megamon
- Kontakt:
Rekao bih svasta al' pametnije da sutim.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Heh, da ne pričam o tom. Nikad zaboravit nečemo lišticu i Vedrana i nikad se neponovilo...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:da je bilo ono drugo, znas i sam sta bi bilo, da ne idemo predalekoGunnerS je napisao/la:Jarane, njima je najviše krivo što nije ubijen neko drugi a ne... ma neću... Žalosno je to, al tako nam je. Sramota !!!BegAx je napisao/la:skripari, sta vam znaci ona zastava Vatikana na tribini? Mislite da je to uvredljivo za nas? Pa samo da znate ima i Katolika koji su redovni na sjeveru, koji vole BiH. Ja sam jedan od njih i da znate ima nas puno vise, samo sto vi to necete da priznate, i od Sarajeva pravite muslimanski grad! Smijesno
E vala nisi odavno nista bolje rekaoMegamon je napisao/la:Rekao bih svasta al' pametnije da sutim.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
@Megamon izgleda neki pametan momakpile87 je napisao/la:E vala nisi odavno nista bolje rekaoMegamon je napisao/la:Rekao bih svasta al' pametnije da sutim.
Za zivot cijeli!
Nisam vjerovao da ce i ovaj portal objaviti sliku i tekst pa sam tim cinom fakat ugodno iznenadjen.
Svaka cast!
Svaka cast!
Svaka čast na ovome."Redakcija SportSport.ba poslala je gore postavljenu fotografiju na adresu FIFA i UEFA. Ovakve stvari ne možemo i ne smijemo tolerisati."
I to kakav tekst! Stvarno svaka čast gospodinu Dautbegoviću!UPS je napisao/la:Nisam vjerovao da ce i ovaj portal objaviti sliku i tekst pa sam tim cinom fakat ugodno iznenadjen.
Svaka cast!
Naravno, treba pohvaliti. Iako bi mi bilo draze da ga je napisao njihov dopisnik iz listice, ali to kad se dogodi...... onda ce ova zemlja vjerovatno bitni normalna 
- Megamon
- Kontakt:
Znam samo da ne mogu supe na viljusku,al' bas ono nikako.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Megamon
- Kontakt:
Jel od jabuka?Ako jest spremi i meni jednu kanticualeksandar_veliki je napisao/la:Odoh ja opet vecerati, pazite sta radite. Zike, ajde na pekmez.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hahahahhaha jesi maltretirao zenu da pravi ?aleksandar_veliki je napisao/la:Odoh ja opet vecerati, pazite sta radite. Zike, ajde na pekmez.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot], johntravolta123 i 22 gosta.