FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

iguita

Re: FK Željezničar

Post Postao/la iguita » 26 jul 2019, 19:30

Dokoljenko je napisao/la:
iguita je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Dobro si. :D

P.S. Samo da znate, savez ce da nas qara, kada god bude mogao, koliko god bude mogao. Linija Begic-Misimovic, jedan sudije a drugi hajka na klub i skretanje paznje sa saveza.

Nije nam trebao ovaj kiks protiv Borca, nabili smo sebi dodatni pritisak. Bas kiks, dosta smo bolji od njih. Zalaganje i trka su bili za pohvalu a zadnja faza napada tanka ko papir. Rekoh vam ja, nije nama odbrana problem, nego napad. Ova glupost sa Erminom je dosla u najnezgodnije vrijeme, kada nam raspored i okolnosti idu na ruku a bez njega smo dosta sterilni. Bespotrebna nervoza pred Mladost od kojih smo opet po meni dosta bolji. Nadati se najboljem i navijati naravno.
Vec sam pisao pa ipak da ponovim , ako CAS donese odluku u korist naseg kluba , qarat ce mo mi njih. I begica i misimovica i ostale.A rekao sam i stojim iza toga da ce presuditi u nasu korist.Izvor informacije putem inicijala sam vec ranije napisao i molio bi vas da se identitet covjeka vise ne spominje ovdje jer su neki od vas neepromisljeno to vec uradili.Dakle pored fin. nadoknade i obezbjedjenog mjesta u euro kupovima iduce sezone jos cetiri mjere i mogucnosti nam se daju prema savezu i pojedincima.U ovim mjerama aktivnu ulogu bi imala UEFA.Onda ce se otvoriti pandorina kutija i da bi sacuvali svoje guzove , mnoge stvari ce isplivati iz kanalizacije zvane vozd i sljedbenici . Lakapo .Tiha voda bregove nosi.
Hajde ba Zeljo zgazi ove sutra.
Bit ce Zeljo sampion.

Ma ja ovo pisem cisto da raja zna ko su dusmani i kakvih supaka imamo u nasim redovima. Smradova kataloskih.
Ali ok, ima do kraja sezone jos jako puno, mogli bi mnogi pojest svoja gofna koja su istovarili.

Jos ako bude koji potpis do kraja prelaznog, cirevi ce pucat.
Izat ce mo mi iz ovoga svega Mnogo Jaki.Vidjet ce mnoga Goveda iz nasih ko fol redova , kad se sve otvori dodje vrijeme kusanja vlasitith izgovorenih i piredjenih govana.Nista mala kasika za kusanje malo imm je ,lopata iz hale im je mjera..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jul 2019, 19:39

Na turniru učestvuje deset ekipa, a Plavi su sinoć nakon preokreta savladali Rijeku (3:2), da bi slavili i danas.

Željine nade sa 3:1 su nadigrale mađarski MOL Vidi i trenerski dvojac Omer Joldić - Senad Žerić sigurno može biti zadovoljan.

Strijelci za Plave bili su Šošić, Gasal i Karalić.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 jul 2019, 20:09

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :kralj:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 jul 2019, 20:12

Prpa :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 26 jul 2019, 20:12

Bezideja je napisao/la:@UBIPITAR

Selekcija igraca kod nas je 0 bodova. Dovedes Musu, odigra 3 utakmice stavis ga na klupu. Mogao dati mnogo veci doprinos.
Navijaci ti odreduju koje dobar igrac. Dovedes Mailsona, odigra 3 ipo min i tako da ne nabrajam.

Mora se nekad igrac platiti, al ne, nama je bolje uzet 6 levata po 2 milje, nego dva igraca po 7 milja. I jos mnogo stvari koje se mogu nabrajati do sabaha.

Ne moze se sve na drzavu svaljivati. 20 godina od rata nismo mrdnuli, lako je palamudit o genima itd..
Ja svaljujem,na "naše"navijače koji su se pravili pametni 2003 kad su Osima otjerali sa kormila,tad smo bili na pravom putu,imali pare,ekipu,struku kontinuitet,sad bi bili Maribor.
Mada ja mislim da nisi dobro skontao o čemu je Babuka pričao ,a on je objašnjavao levatima zašto Zrinjski ne može puno trčati a Utrecht može.
Pametnom sasvim dovoljno
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 jul 2019, 20:17

Sutra Sipa zatvara Bahru (Bogi bi ga pogotovo :), Stana Fanima i to je to.
Ne treba ići na skok igru sa njima!!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 26 jul 2019, 20:48

UBIPITAR je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:@UBIPITAR

Selekcija igraca kod nas je 0 bodova. Dovedes Musu, odigra 3 utakmice stavis ga na klupu. Mogao dati mnogo veci doprinos.
Navijaci ti odreduju koje dobar igrac. Dovedes Mailsona, odigra 3 ipo min i tako da ne nabrajam.

Mora se nekad igrac platiti, al ne, nama je bolje uzet 6 levata po 2 milje, nego dva igraca po 7 milja. I jos mnogo stvari koje se mogu nabrajati do sabaha.

Ne moze se sve na drzavu svaljivati. 20 godina od rata nismo mrdnuli, lako je palamudit o genima itd..
Ja svaljujem,na "naše"navijače koji su se pravili pametni 2003 kad su Osima otjerali sa kormila,tad smo bili na pravom putu,imali pare,ekipu,struku kontinuitet,sad bi bili Maribor.
Mada ja mislim da nisi dobro skontao o čemu je Babuka pričao ,a on je objašnjavao levatima zašto Zrinjski ne može puno trčati a Utrecht može.
Pametnom sasvim dovoljno
Slicna situacija kao sada. Tada je par "navijaca" sto su drzali standove po stadionu cak i fizicki nasrnulo na Amara, dok ovi trenutni samo laju ali prave klubu veliku stetu na svakodnevnoj bazi. Sta ces dalje, pricali da smo kupovali titule, idioti! Na primjer te kuje trenutno svaku Amarovu izgovorenu rijec analiziraju i obrcu kako zele, osporavaju rad covjeka koji je sa Željom tolike trofeje osvojio. Zaboravili valjda kako su boomali dok je Zeljo milione placao za krampe a Senadov sin i ostali "strucnjaci" se menagera igrali.

Fol "ne daju oni Želju" a pobjegli iz kluba ko' zadnje qurve kad je para nestalo, ostavili dugove, odnijeli papire, zakuhali sa po drzave i na vrat natovarili mafiju iz saveza. Ne smiju na skupstinu pa reć' u lice nego stancaju acc, laju sa distance. Pozivaju ljude da ne daju Želji podrsku, da nas savez moze lakse gazit i Senadov drug Begic. Bijednici!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 26 jul 2019, 21:03

Cinjenica je definitvno da kvalitet prozivoda igra ulogu u dosta stvari. Banalan primjer da trenutno imas napadaca koji nije u stanju nista uraditi sam,nego je potreban jedan Messi da mu sve zavrsi da zabije gol. Duel igra, igra glavom iz kornera,slobodnog udarca je 0 bodova. Jedan na jedan totalno beskoristan. Prednost jedino sto je fizicki jak, moze trcati i to je sve. Ko muha bez glave trosi snagu bez cilja.
Onda udje majstor Ermin za 5 min napravi ono sto napadac broj jedan ne moze u 15 utakmica.

Kako mozes s takvim napadom bilo sta uciniti da pobjedis nekoga?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 jul 2019, 21:51

slika

glavniurednik
Kontakt:

Post Postao/la glavniurednik » 26 jul 2019, 22:13

Bezideja je napisao/la:Cinjenica je definitvno da kvalitet prozivoda igra ulogu u dosta stvari. Banalan primjer da trenutno imas napadaca koji nije u stanju nista uraditi sam,nego je potreban jedan Messi da mu sve zavrsi da zabije gol. Duel igra, igra glavom iz kornera,slobodnog udarca je 0 bodova. Jedan na jedan totalno beskoristan. Prednost jedino sto je fizicki jak, moze trcati i to je sve. Ko muha bez glave trosi snagu bez cilja.
Onda udje majstor Ermin za 5 min napravi ono sto napadac broj jedan ne moze u 15 utakmica.

Treba doci do napada strucnjace

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 26 jul 2019, 22:19

glavniurednik je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Cinjenica je definitvno da kvalitet prozivoda igra ulogu u dosta stvari. Banalan primjer da trenutno imas napadaca koji nije u stanju nista uraditi sam,nego je potreban jedan Messi da mu sve zavrsi da zabije gol. Duel igra, igra glavom iz kornera,slobodnog udarca je 0 bodova. Jedan na jedan totalno beskoristan. Prednost jedino sto je fizicki jak, moze trcati i to je sve. Ko muha bez glave trosi snagu bez cilja.

Treba doci do napada strucnjace
Tako je filozof, nitam dnao :roll: :roll:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 jul 2019, 22:25

slika

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 26 jul 2019, 22:38

Osim13 je napisao/la:slika

Najjace je kad Zaim zabi dva gola konama a Miske potrči na pressu, "Ja sam insistir'o". :lol:

Dva mjeseca kasnije lobotomci mu yebe sve na kamari, klan, bojkotuje, tjera trenere. Nije ni njima lako bilo, kad su igraci dolazili piši najbolji najbolji na svijetu, par sedmica kasnije, tjeraj levata. :lol:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 jul 2019, 22:53

Sudeći po Erminovom storiju, sa ekipom je :hmmmmm:

sodom1
Kontakt:

Post Postao/la sodom1 » 26 jul 2019, 22:57

i ne spava ccc :?

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 26 jul 2019, 22:58

Sutra samo kombinovati po zemlji, od ubacaja nema nista. Zatvoriti krila i paziti na kontre, a uvalicemo ga nekako.

Sutra suncanje i deranje grla. Pripaziti s pivom da ne bi suncanicu dobili. Jako Zeljkaneeeeee!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 jul 2019, 23:09

Bogam su kišu najavili za sutra

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 26 jul 2019, 23:10

Osim13 je napisao/la:Bogam su kišu najavili za sutra
Kisa godi napadacima,a smeta odbranama.Zaim hattrick sa klupe
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 jul 2019, 23:14

kerimatomic1921 je napisao/la:@irfo ubice nas srijeda-subota
moracemo opet scouting bacit
Osim13 je napisao/la:Sudeći po Erminovom storiju, sa ekipom je :hmmmmm:
Bio bi spreman za 90 da ga doktori nisu zajebali, sutra ga samo ocekujem ako bude nerijeseno do 65.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 jul 2019, 23:25

Osim13 je napisao/la:slika
:thumbup:

Preskočim kanal
Pogledam na tle
I vidim tebe Zaime.
Zaime reci nam de
Šta to tvoje noge rade

Udarnički rade burazere
Da bude bodova za sve :salut:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.