FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
A jest se Sule zatekao, svaka čast. Došao i ranije, mogao bi on biti stari ove sezone.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Suki drugu mladost dozivljava, hoce li ko opkladu da ce opet zabiti najvise golova uz Messija? I to daleko?
27.10.2020
doživljava borbu za prvu ekipu, da nema Griezmana q.. c bi se doveo u liniju
Zabit ce 20 komada vise od Grizija, u sta god hocessombrero je napisao/la:doživljava borbu za prvu ekipu, da nema Griezmana q.. c bi se doveo u liniju
27.10.2020
hoce, jer je fakat bolji igrač, ali samo kad hoće... što je i pokazao kad je Messi bio povrijeđen
Vermalen zvanicno otisao u Japan.
Zelim mu svu srecu. Strasno dobar igrac koji je imao bezbroj pehova u karijeri, ogrmna steta.
Ostat ce zapamcen kad je uletio onih pola godine i odigrao maestralno, sto se niko nije nadao. Sa tim je apsulitno opravdao dolazak u Barcelonu.
Meni jako drag igrac bio.
Zelim mu svu srecu. Strasno dobar igrac koji je imao bezbroj pehova u karijeri, ogrmna steta.
Ostat ce zapamcen kad je uletio onih pola godine i odigrao maestralno, sto se niko nije nadao. Sa tim je apsulitno opravdao dolazak u Barcelonu.
Meni jako drag igrac bio.
Najveci fejl jos od Chygre, neshvatljiv je njegov transfer, pogotovo kad se zapitas ko od lijecnika je uopste dopustio da takav igrac prodje ljekarski?
Ali dobar igrac, da, kad je zdrav. Sto nije nikad.
Ali dobar igrac, da, kad je zdrav. Sto nije nikad.
27.10.2020

Dakle 10 veznjaka, a svega 3 mjesta u veznom redu. Neka svako mjesto ima po dvije alternative, to je opet 6. Znaci, imaš četvoricu viška."Mundo Deportivo" danas napominje da Barça ima višak igrača u veznom redu te će neki od njih do početka septembra zasigurno napustiti klub.
Ja bi volio da odu: Rakitić i Vidal (veterani sa preko 30 godina, nisu buducnost kluba), Coutinho (ogromna plata, ogromno razocarenje) i Rafinha (igrac koji je nevjerovatno sklon povredama). Ostalo bi 6 igraca, što je opet puno, siguro ce biti nezadovoljnih. Možda malog Puiga poslati negdje na posudbu, jer dijete se nece naigrati.
Mada su ovo sve neke licne želje, znamo svi da ziheraš više vjerujem starim olinjalim kujama nego mladosti. Rakitić i Vidal ce ostati 100%
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Nije samo veznjaci, isto je sa napadacima...
Messi, dembele, suarez, grizman i malcom, (neymar?),
Hajmo reci ako dodje neymar onda minimalno dvojica trebaju otici a mislim da bi to bili dembele i malcom,
Nekako mi se cini da je najizglednije da neymar nece doci i da ce samo malcom otici, sto nas ostavlja sa mesijem, dembeleom, suarezom i grizmanom sto uopste nije lose
Messi, dembele, suarez, grizman i malcom, (neymar?),
Hajmo reci ako dodje neymar onda minimalno dvojica trebaju otici a mislim da bi to bili dembele i malcom,
Nekako mi se cini da je najizglednije da neymar nece doci i da ce samo malcom otici, sto nas ostavlja sa mesijem, dembeleom, suarezom i grizmanom sto uopste nije lose
Sport pise da je ostao u hotelu, nece igrati uopste u Kini, niti superkup jer je suspendovan."Cuatro" danas navodi da PSG više ne isključuje mogućnost prodaje Neymara na način da u dogovor budu uključeni pojedini članovi Barcelone.
Ovaj izvor tvrdi da su kontakti na ovu temu ostvareni (putem agenta Pinija Zahavija koji je Brazilcu pomogao da 2017. ode u PSG) te da se cijeli posao, ako sve bude teklo po planu, može okončati za nekoliko dana.
Aj vise zavrsavajte to.
27.10.2020
Pep kopira @Donija, ne znaš je li ozbiljan ili nePep Guardiola: "Prošao sam dosta toga u nogometu, bavim se tim sportom još od svog djetinjstva. Igrao sam svugdje i uistinu još u životu nisam vidio talenat kao što je Phil Foden. Bilo ih je mnogo i u Barceloni i Bayernu, no ovaj momak je nešto posebno."
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Uigrava nam nosonja već vezni red Biskvit - Ivan za sljedeću sezonu.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Jbt nakon onakve dvije sramote opet ce da vedre i oblace u veznom mrtvi Busquets i Rakitic.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Puig će igračina bit, samo da nosonja ode sa klupe..
Ja kakav osjećaj za igru ima ovaj Griezman, strašno.. Top pojačanje u svakom pogledu.
Ja kakav osjećaj za igru ima ovaj Griezman, strašno.. Top pojačanje u svakom pogledu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Rafina dobar.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Samper i Iniesta ce izdominirati Rakitića i Busquetsa.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Rafinhu bi ostavio, kad bi se moglo rješit ostalih viškova. Kao izmjena i više nego dobar i koristan. Samo je upitno koliko će zdrav ostati..
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Iniesta sa 35 skoluje ove levate.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.