Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Vrhunac bi bio da se zbunio i ubacio u rikverc pa pokupio Seu. 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Kakav je ovaj Ceballos, nisam ga nikad gledao?
Dolaskom Tierneya, vjerovatno bi Kolasinac igrao vise ofanzivno u formaciji 3 stopera, sto se prosle sezone cesto forsiralo. Sumnjam da ga Emery planira poslati na klupu. Po meni, stoper se pod hitno mora dovesti, cak je i potrebniji od Zahe, jer ostati na Mustafi, Kosu, Sokratisu, Chambersu (ako ne ode na posudbu), nema smisla. Zaha i jedan stoper bi bili pun pogodak.
P.S. Govorim znajuci kako to kod nas hoda, a ja licno bih 90% tima nogirao i doveo nove igrace.
Dolaskom Tierneya, vjerovatno bi Kolasinac igrao vise ofanzivno u formaciji 3 stopera, sto se prosle sezone cesto forsiralo. Sumnjam da ga Emery planira poslati na klupu. Po meni, stoper se pod hitno mora dovesti, cak je i potrebniji od Zahe, jer ostati na Mustafi, Kosu, Sokratisu, Chambersu (ako ne ode na posudbu), nema smisla. Zaha i jedan stoper bi bili pun pogodak.
P.S. Govorim znajuci kako to kod nas hoda, a ja licno bih 90% tima nogirao i doveo nove igrace.
Volan je na desnoj strani u engleskoj you uncultured swinebega_afc je napisao/la:Bože sačuvaj šta pričaš. Pa sezona nije ni počela, a on već evo upisao asistenciju. Gledaj kako ležerno asistira Sei pomjeranjem vozila, da ga naš brat nabode.Marsal je napisao/la:Šteta što nisu Ozila izboli.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nisam ga gledao ali vjerovatno nije puno ni igrao pa niko i nema neko frisko misljenje o njemu.Federer17 je napisao/la:Kakav je ovaj Ceballos, nisam ga nikad gledao?
Gledajuci na yt nije los
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Bio najbolji igrac na ovom u21 turniru sto su Spanci uzeli.ItsRamiz je napisao/la:Nisam ga gledao ali vjerovatno nije puno ni igrao pa niko i nema neko frisko misljenje o njemu.Federer17 je napisao/la:Kakav je ovaj Ceballos, nisam ga nikad gledao?
Gledajuci na yt nije los
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Marsal
- Kontakt:
Kakav je da je, za Xhaku i slične mungose je izmislio fudbal.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Here is the Di Marzio link: Napoli facing strong competition from Arsenal and offer is more appealing to his agents. Time will tell if Napoli re launch another offer for the player (as in wages)
Ništa dok ovo Sun ne potvrdi.
Ništa dok ovo Sun ne potvrdi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
O kome je rijec?
Izvikan igrac, ako cemo vec trehat pare daj Zahu koji ima staža u EPL. Dok se ovaj prilagodi, kaskacemo za sedmim mjestom cetri boda.
ILI, rađe nikog ne dovodit pa trehnut sto miliona na IGRAČA, dogodine.
ILI, rađe nikog ne dovodit pa trehnut sto miliona na IGRAČA, dogodine.
89 miliona za Pepeta?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
PEPE

Stize nam Pepe
Al su Zahu zajebali, brat mu javno moli da ga Arsenal kupi, onaj iz Gremia uči engleski 
Ovaj Raul je prava podla lija, kako samo radi transfere yebo li ga Fabregas kad nam onda šuknu
Ovaj Raul je prava podla lija, kako samo radi transfere yebo li ga Fabregas kad nam onda šuknu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
80m eura da se plati u rasponu od 5 godina
tierney pepe ceballos vrlo dobar posao
samo ne vidim da se povezujemo s nekim stoperom novim al opet u principu imas tu sokratisa holdinga kao prvi izbor i mustafu chambersa i medleya kao rezerve, kos je otpisan.. nije to neki kvalitet imat cemo problema opet ako s ovim igracima udjemo u sezonu al sta je tu je, emery mora naci dobitnu kombinaciju u zadnjoj liniji
tierney pepe ceballos vrlo dobar posao
samo ne vidim da se povezujemo s nekim stoperom novim al opet u principu imas tu sokratisa holdinga kao prvi izbor i mustafu chambersa i medleya kao rezerve, kos je otpisan.. nije to neki kvalitet imat cemo problema opet ako s ovim igracima udjemo u sezonu al sta je tu je, emery mora naci dobitnu kombinaciju u zadnjoj liniji
uh, bomba prava
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Sta cemo za desnog beka?
ma doduše nismo i neki u napadu osim individualnog kvaliteta Laca-Auba, jer smo dosta manje napadali i stvarali šanse, znači fali nam nešto i gore
ko zna možda bude baš dobitna kombinacija ako Holding i Sokrat budu dobro držali zadnju liniju
ko zna možda bude baš dobitna kombinacija ako Holding i Sokrat budu dobro držali zadnju liniju
Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
#Arsenal more about Pépé: no problem for the total agreement between clubs (€80M + add ons), talks ongoing with the player to complete personal terms. Arsenal are confident about the deal. Everything confirmed#AFC #Arsenal #transfers
Brutalan transfer, bolji zahe X puta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.