FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bice danas tvrda utakmica, al sam nesto siguran da uzimamo. Standardno Amarovo, 0:1 Asim Zec u 19min...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Danas Zaim kao starter postize dva gola, da ne kazem hek-trik, ako udje s klupe dace jedan, a ako ostane na klupi, onda nijedan.
Uglavnom, ako Bog da pobjedjujemo.
Uglavnom, ako Bog da pobjedjujemo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sta je ovo ne znaju u Celiku i Zenici ciji je stadion...
Danas veoma bitna utakmica, vrijeme je vise da Mladost izgubi nevinost na svom terenu... Iskreno se nadam da ce Ermin poceti, sa Veselim i Krpom u vrhu.... Ono sto me brine jesu njihovi skakaci, i problemi iz prekida koje nam mogu napraviti... Oprezno, Velez koji je izuzetno dobra ekipa je kuci popusila od ovakve Mladosti....
I naprijed, i naprijed, i naprijed da slavimo daj gol, daj gol.......
Danas veoma bitna utakmica, vrijeme je vise da Mladost izgubi nevinost na svom terenu... Iskreno se nadam da ce Ermin poceti, sa Veselim i Krpom u vrhu.... Ono sto me brine jesu njihovi skakaci, i problemi iz prekida koje nam mogu napraviti... Oprezno, Velez koji je izuzetno dobra ekipa je kuci popusila od ovakve Mladosti....
I naprijed, i naprijed, i naprijed da slavimo daj gol, daj gol.......
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
AKO BUDES IMAO STREAM mozes li ga postaviti ovdje.Jbg na putu u Sloveniji. Hvala.Admir74 je napisao/la:Nisam ni ja u mogućnosti biti na stadionu, .. Ali imat cu streamOsim13 je napisao/la:Admir74TV
Ma samo da je pobjeditiii
NA GOSTOVANJE ŽELJO KREĆE, ZAUSTAVIT NAS NIKO NEĆE
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sretno raji koja ide u DK, živi, zdravi, i sa 3 boda da se vrate 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jeli moguce da Urdinov ide u Velez.... A da nasi nista nisu poduzeli po tom pitanju?
Nigdje veze, a treba nam bek ..kolezeljovac je napisao/la:Jeli moguce da Urdinov ide u Velez.... A da nasi nista nisu poduzeli po tom pitanju?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne ide u Velez, ako vam je lakseLjoZee je napisao/la:Nigdje veze, a treba nam bek ..kolezeljovac je napisao/la:Jeli moguce da Urdinov ide u Velez.... A da nasi nista nisu poduzeli po tom pitanju?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako je istina da ide njima, pa jeli ljudi zaboravljaju sta je Urdinov uradio u Zelji.... Covjek bi ako nista, ponavljam ako nista radi atmosfere valjao.... Kad se sjetim na oprostaju kad je grupu poveo.... Najezih se....
Danas Asim dva gola i prst u uho 

Igro u Českoj da se vrato u BIH
nema logike

Da li će plavi krenuti agresivno ili će inicijativu prepustiti domaćinu i čekati kontranapade?
Ostaje da vidimo u narednoj epizodi.
Ostaje da vidimo u narednoj epizodi.
💩💩
Nece Urdinov u Velez,isto kao sto cemo 100% dobit licencu za Evropu ...
- kolezeljovac
- Kontakt:
Eric
Stevanovic, Sipovic, Bogicevic, Pavic
A.Zec, Hajdarevic, Sadikovic, Mujezinovic, Veselinovic
Krpic...
Ermin i Zaim s klupe....
Stevanovic, Sipovic, Bogicevic, Pavic
A.Zec, Hajdarevic, Sadikovic, Mujezinovic, Veselinovic
Krpic...
Ermin i Zaim s klupe....
Sendvic lagano spremat, trebalo si krenuti. Valja auto negdje na livadu tušnut ...Sretno nam danas

Ne znam vise sta da ocekujem od ove ekipe. Sigurno je da nista nije sigurno. Nadam se pobjedi danas, mada ne ocekujem neku spektakularnu partiju. Valjda dodju jos 1-2 igraca do kraja prelaznog. Valjalo bi, posebno jer se na Ermina i Sinana ne moze bas racunati. Za sad.
Cuva Bog Zelju svog!
Jes milina ovo kad moraju cekat odgovor pitari gdje da igraju evropsku tekmu
ja kad bolje razmislim, ne treba im dati Grbavicu, **** ih Celik vidim tako i treba, **** udbaska.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.