Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Ako izvalimo ozbiljne pare za stopera, počet ću ovaj klub smatrat ozbiljnim opet
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koliko je ovo u markama?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Kakav je ovaj lik, nemoj mi samo ovih YT klipova tu je i Mesut igračina...
@Gunner 156,662,787 KM
@Gunner 156,662,787 KM
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nelsona i kompaniju na posudbu poslati negdje gdje ce igrati
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- Marsal
- Kontakt:
Not gonna happen.Brokula je napisao/la:Ako izvalimo ozbiljne pare za stopera, počet ću ovaj klub smatrat ozbiljnim opet
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sta bi s onim Soaresom iz Gremia? Je li i on nas ili suplja?
- Marsal
- Kontakt:
On je bio zadnja opcija za krilo, tako da vjerovatno ništa.Sarsfield je napisao/la:Sta bi s onim Soaresom iz Gremia? Je li i on nas ili suplja?
Pa dobro, nije lose.
Veza s Turcinom, Torreirom i Ceballosom bi mogla liciti na nesto ako se ovaj prvi dohaviza.
Odbrana povratkom Holdinga i katalonskog modnog travojeda takodje bi trebala liciti na nesto, barem se nadam.
A ni napadacki trio Pepe, Lakazet, Auba se ne cini los.
Sta ja znam, ko ce im ga znat.
Nek puse **** ustvari.
Veza s Turcinom, Torreirom i Ceballosom bi mogla liciti na nesto ako se ovaj prvi dohaviza.
Odbrana povratkom Holdinga i katalonskog modnog travojeda takodje bi trebala liciti na nesto, barem se nadam.
A ni napadacki trio Pepe, Lakazet, Auba se ne cini los.
Sta ja znam, ko ce im ga znat.
Nek puse **** ustvari.
- Marsal
- Kontakt:
Treba njima samo jedna dobra kandžija.
Gerard Lopez (Lille president): ”Pepe will return from his holidays on Monday & I think that he will make his mind up halfway through the week. We’ve had interest from three UK clubs along with clubs from Spain & a number in Italy.” [Sky]
Gerard Lopez (Lille president) on Pepe: “We do have relationships with a good few of those clubs where we feel the player would be best suited & we offer our advice, however we can’t do anything if the player doesn’t want to go, so it’s now the player’s decision.” [Sky]
Gerard Lopez (Lille president) on Pepe: “We do have relationships with a good few of those clubs where we feel the player would be best suited & we offer our advice, however we can’t do anything if the player doesn’t want to go, so it’s now the player’s decision.” [Sky]
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Izgleda da je Tierney done deal sljedeće hevte
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
“One **** close to the deal was able to update us this afternoon. What they said is, I’ll read out the message they sent to me, ‘Arsenal increasingly confident that a deal with Celtic with Tierney is edging closer’.”
- Kaveh Solhekol on Kieran Tierney
- Kaveh Solhekol on Kieran Tierney
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Arena Sport (Cro), C+ Sport (Fra), Elisa Viihde, Sport TV (Por), TRT Sporanell je napisao/la:Jel Arena prenosi Emirates kup?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Valjalo bi pravo da oni prenoseanell je napisao/la:Jel Arena prenosi Emirates kup?
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Sami Khedira, who has been linked to Arsenal recently by Di Marzio, is at the Emirates today.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Yebo im pas majku, pa nama treba stoper, oni i khediru dovode, pa yebo majku ne mozemo se nikoga rijesiti od hamelja, imamo Elnenya, Guendouzija, Toreiru, Xakhu, Cabellosa, Mikhitarijana, Ozila, Wilock, jesam jos nekoga zaboravio i mi dovodimo Khediru, bilo bi dobro ako cemo se rijesiti Mikija, Talibana i koga od mladjarije poslati na posudbeanell je napisao/la:Sami Khedira, who has been linked to Arsenal recently by Di Marzio, is at the Emirates today.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kakvo je to vrijeme u Londonu da su oni džempere obukli.
Arsenal want Daniele Rugani on a TWO Year loan, followed by obligation.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.