Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pa i ako pobijedimo Vukove gostovanje protiv Evertona će biti vrlo neugodno i skoro uvijek nam oni poremete planove i eventualno prosipanje bodova tu pred derbi s Tottenhamom bi nam vrlo loše sjelo. Ajmo sad ići od utakmice do utakmice, jer mrzim kad već unaprijed upišem bodove pa mi se desi ovo danas. Wolves moramo dobit, to je MUST WIN utakmica i tek kad ovo uspješno apsolviramo počet ću razmišljati o Evertonu. I koji đavo Wenger danas ubacuje RvP-a nespremnog, šta da je onako još nespreman obnovio povredu ? Ne smijem ni zamislit i šta je sa Vermaelenom više u pm, bili su rekli 2 sedmice njega nema već skoro 2 mjeseca.
Bosco je napisao/la:... i šta je sa Vermaelenom više u pm...
Everton - Arsenal 1:6 ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Sjećam, čak je i onaj Denilson dao gol tad. Isto tako se sjećam one Arsenal-Everton 0:2.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jedanaest kola je tek proteklo, @Bosco. Dakle, svi znamo da niko ne može formu održavati tokom cijele sezone, jer je ista isuviše duga a plus svi bolji timovi igraju na 3-4 fronta, tako da je moguće opuštanje u Premiershipu(naravno, ne mislim na klasično opuštanje, već se nekad mora i zalomiti pa da lopta ne ide u gol, te da protivnici opasno zagrizu protiv jačih ekipa). Ono što je meni čudno kod vas je igra na domaćem terenu. Dva poraza su tu, a i u prošlom kolu je gol postignut na samom kraju utakmice(oko 85. minute, ako se ne varam). U gostima igrate onu prepoznatljivu igru i već u prvom poluvremenu pokazujete ko je gazda na terenu. Što duže ostajete bez postignutog pogotka, to su veće šanse za vaše protivnike da vam otkinu bodove.
Mislim da je i nakon današnje predstave Wenger shvatio da je precijenio kvalitete Koscielny-ja, jer onakvo ispadanje tokom cijelog meča je nedopustivo. Izgleda da će ipak Vermaelen igrati sa Squillacijem u tandemu(barem bih ja išao na uigravanje ovog stoperskog para).
Također, Fabiansky je po meni slabiji od Szielnog(ne znam kako se piše), te bi ovaj drugi treb'o dobivati šansu dokle god je u formi(a uvjerili smo se da je trenutno u formi).
Mislim da je i nakon današnje predstave Wenger shvatio da je precijenio kvalitete Koscielny-ja, jer onakvo ispadanje tokom cijelog meča je nedopustivo. Izgleda da će ipak Vermaelen igrati sa Squillacijem u tandemu(barem bih ja išao na uigravanje ovog stoperskog para).
Također, Fabiansky je po meni slabiji od Szielnog(ne znam kako se piše), te bi ovaj drugi treb'o dobivati šansu dokle god je u formi(a uvjerili smo se da je trenutno u formi).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@Monolog, apsolutno se slažem sa tobom u svakom tvom postu. Arsenal je ove godine neprepoznatljiv na domaćem terenu, možda se opuste, misle da će lahko, stvarno neznam što, al ima vremena da se to promjeni. TV će sigurno igrat jer on nam je najbolji i vjerovatno će tu sa njim igrat Squillaci. Nadam se da će igrat njih dvojica jer Kosniely treba još učit. EPL nije Francuska liga i to treba shvatit.
Bosco ja neznam cemu si se ti nado , ali titula je za vas pojam...Smjenso rasipanje bodova , iako ih dansa niste zasluzili , jer je Newcastle bio bolji... plus onaj retard Francuz , koji nezna sta ce prije...
btw: Mancho uzima titulu po standardu...Chelsea 1 god , pa Sir 3 , itd !
btw: Mancho uzima titulu po standardu...Chelsea 1 god , pa Sir 3 , itd !
ma ima mnogo da se igra, i svakako ce biti zanimljivo do kraja, ocekujem jos iznenadjenja, ipak je ovo najjaca liga na svijetu, a ne primera gdje bi se trebale igrati samo 2 utakmice, ona na bernabeu i na nou campu i ko pobijedi osvojio, jer se ionako zna da ce vecinu utakmica pobjediti ...
evo i statistika
MATCH STATS
Arsenal Newcastle United
Shots (on Goal) 14(3) 7(2)
Fouls 16 13
Corner Kicks 12 2
Offsides 4 2
Time of Possession 57% 43%
Yellow Cards 3 2
Red Cards 1 0
Saves 1 3
evo i statistika
MATCH STATS
Arsenal Newcastle United
Shots (on Goal) 14(3) 7(2)
Fouls 16 13
Corner Kicks 12 2
Offsides 4 2
Time of Possession 57% 43%
Yellow Cards 3 2
Red Cards 1 0
Saves 1 3
Ma ne trebaš spominjat statistiku, to se zna svaku temu ko je bolji 
ma joj to onako radi reda... a na ars-bih haos xD ... jbg valjda smo ispucali svoje kikseve za ovu sezonu i da ih vise nece biti... najbitnije je da izvucemo sad slijedecu, a onda ako uspijemo i everton bice odlicno jer je gotovo sigurno da ce everton(kao i uvijek) biti neugodan za top timove... nego jesi ti primjetio da u zadnje 2-3 tekme imamo veliki pad forme, nece nikako...GunnerS je napisao/la:Ma ne trebaš spominjat statistiku, to se zna svaku temu ko je bolji
Šta se tamo dešava, mrsko mi ulazit
Ogroman pad forme, ja neznam što, svi su tu, svi igraju, stvarno ne vidim razlog tog pada. Vjerovatno se opustili malo, malo više...
Ogroman pad forme, ja neznam što, svi su tu, svi igraju, stvarno ne vidim razlog tog pada. Vjerovatno se opustili malo, malo više...
mah joj znas vec ima onih sto samo cekaju da arsenal kiksa itd...GunnerS je napisao/la:Šta se tamo dešava, mrsko mi ulazit![]()
![]()
Ogroman pad forme, ja neznam što, svi su tu, svi igraju, stvarno ne vidim razlog tog pada. Vjerovatno se opustili malo, malo više...![]()
ogroman pad forme, ni ja ne znam zasto i wenger u tvom tekstu sto si postavio to isto kaze, moramo se vratiti, ako nastavimo ovako gubiti tekme ne moze nam ni FA pomoci...
Znam zato i ne dolazim puno tamo...
Da, to tako i on kaže al samo on to može promjenut.
al jesam se ja ismijao, kaze komentator (na YES gdje sam gledao) 60000 strucnjaka a samo jedan donosi odluku... mislim i ja tako na forumu milon strucnjaka a samo AW odluke donosiGunnerS je napisao/la:Znam zato i ne dolazim puno tamo...
Forum je ubica, Edvin i ja smo tamo maskote, samo nasmijavamo ljude. 
jesi procito onaj post na spamaoni??? XD jesam se ja ismijao tebi a onda i sebi XDBosco je napisao/la:Forum je ubica, Edvin i ja smo tamo maskote, samo nasmijavamo ljude.
Hahaha vidio sam, a ko će kome nego svoj svome.e2_ze je napisao/la:jesi procito onaj post na spamaoni??? XD jesam se ja ismijao tebi a onda i sebi XDBosco je napisao/la:Forum je ubica, Edvin i ja smo tamo maskote, samo nasmijavamo ljude.
al je dobar post, i tvoj i moj xDBosco je napisao/la:Hahaha vidio sam, a ko će kome nego svoj svome.e2_ze je napisao/la:jesi procito onaj post na spamaoni??? XD jesam se ja ismijao tebi a onda i sebi XDBosco je napisao/la:Forum je ubica, Edvin i ja smo tamo maskote, samo nasmijavamo ljude.
Kakv post, hoču da vam se i ja smijem, iako to nije teško

ahha udji na ars-bih idi na spamaonu i predzadnja stranica prvi post ... ustv idi dvije stranice od kraja da znas o cemu je rijecGunnerS je napisao/la:Kakv post, hoču da vam se i ja smijem, iako to nije teško![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.