FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoce li novinari prestati isticati kako smo mi mnogo puta igrali na Kosevu? Igrali smo, ali to je gradski stadion. Znaci ne moze se izjednaciti sto mi smo igrali na Kosevu i ovo ako ce igrati na Grbavici oni. Igrao je i Olimpik gore i mi jer je gradsko i moze ko uplati i zeli.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma vala nek igraju sto se mene tice.... Iznajmis teren, termin ce platiti ko ja u vistafonu za 2/3 dana po 2 sata....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Joj Irfe što je bombu raji bacio za Urdinova, da neće u Velež
Dobar je to bek, sa igračke strane mi je žao što neće kod nas, sa navijačke nemam problem što je otišao u drugi klub iz naše lige.

Dobar je to bek, sa igračke strane mi je žao što neće kod nas, sa navijačke nemam problem što je otišao u drugi klub iz naše lige.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Po meni nikakva pljacka nije urdinov igracki, jedino sto je manijak pravi 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Nije mi jasno da je ovo Brki promaklo... Pa Yani je igrao kad je finansijski najgore bilo u klubu... I uzeo titulu momak, utakmice protiv Plzena i sl....
Haj kako god nema veze...
Danas po pobjedu.... Hajmo vise da se otkocimo, moramo, vrijeme je..... Hajmo rock'n'roll da puca danas ...
Haj kako god nema veze...
Danas po pobjedu.... Hajmo vise da se otkocimo, moramo, vrijeme je..... Hajmo rock'n'roll da puca danas ...
Ne znam baš, uz Kvesića naš daleko najbolji lijevi bek u zadnjih 10-15 godina, barem po mom mišljenju.zeljovac21 je napisao/la:Po meni nikakva pljacka nije urdinov igracki, jedino sto je manijak pravi
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Imas jednog lijevog beka i propustis dovesti Yania
a nije skup Cim je u Velez zavrsio, haj valjda imaju nekog u planu jedino to ima logike, ali opet velika bas greska

Irfo stari insajderuirfo je napisao/la:Ne ide u Velez, ako vam je lakseLjoZee je napisao/la:Nigdje veze, a treba nam bek ..kolezeljovac je napisao/la:Jeli moguce da Urdinov ide u Velez.... A da nasi nista nisu poduzeli po tom pitanju?

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Ne znam baš, uz Kvesića naš daleko najbolji lijevi bek u zadnjih 10-15 godina, barem po mom mišljenju.zeljovac21 je napisao/la:Po meni nikakva pljacka nije urdinov igracki, jedino sto je manijak pravi

Imaju klinac nekog u planu. Imas tri stopera, tri beka, a niko nije igracina sve prosjek, ali dobro je necemo mi nikog. Jooooj, nije ni pocela utakmica vec sam se iznervirao.
Plava braćo, je li neko u stanju postaviti kakav stream?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Polako, ostavi šta i za kasnijeLjoZee je napisao/la:Imaju klinac nekog u planu. Imas tri stopera, tri beka, a niko nije igracina sve prosjek, ali dobro je necemo mi nikog. Jooooj, nije ni pocela utakmica vec sam se iznervirao.

Vakat je da se krene, sretno nam još jednom!
FK Željezničar: Erić; Stevanović, Sipović, Osmanković, Stanić; Hajdarević, Sadiković, Alispahić, A. Zec, Veselinović, Krpić.
Boze dragi pomozi
Boze dragi pomozi
LjoZee je napisao/la:FK Željezničar: Erić; Stevanović, Sipović, Osmanković, Stanić; Hajdarević, Sadiković, Alispahić, A. Zec, Veselinović, Krpić.
Boze dragi pomozi

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne peglaj se registruj se na moja web tv plati 2km i gledaj ko covjekMaxi je napisao/la:Plava braćo, je li neko u stanju postaviti kakav stream?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Urdinov da ima neki kvalitet ne bi iso u velez. Kod nas je bio prije 5 6 godina sto je jako dug period...a da se ne lazemo osim busanja u pesa i ljubavi sa manijacima vala i nije bio neki igrac...prosjek obicni. Mozes mislit na sta sad lici.
=\_1921_/=
Ajde Stana koja korisna lopta ne bi bila na odmet 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Teren vise nego solidan, hajmo Veseliii u tebe i Krpu najvise povjerenja ulazem....
Ja u Zajmovica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.