FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Častim ako ovo oko Wernera nije istina. Odbijam da povjerujem.
Sve iznad 30mil je puno za njega. Ne predstavlja pojacanje jer nije igrac za prvi tim, a nije ni za klupu.
Odlaskom Robbena, Riberyja i Jamesa smo izgubili tri zvijezde i klase u ofanzivnom djelu, a govori se da ce doci samo jedna klasa na tu poziciju.
Sportski i marketinski jako lose.
Odlaskom Robbena, Riberyja i Jamesa smo izgubili tri zvijezde i klase u ofanzivnom djelu, a govori se da ce doci samo jedna klasa na tu poziciju.
Sportski i marketinski jako lose.
- anelbavarac
- Kontakt:
Transferi Sane/Werner su blisko povezani.
Sane ako ne dodje, Werner dolazi odmah.
Ako ipak Sane dodje, cicije ce sacekati godinu dana, da ga dovedu besplatno, a prije toga ce potpisati neku vrstu predugovora s njim.
Poslije divnih vijesti, o zasluzenoj penziji poreskog prevaranta, izgleda da se stvari pomijeraju sa mrtve tacke.
Jos ako znamo da za godinu-dvije švercer Rolexa odlazi u historiju, bice to jedan novi Bayern, sa normalnim rukovodstvom bez kriminalne proslosti.
Doslo je vrijeme da se okrene stranica, i da se novim ljudima sa novim idejama da sansa.
Sane ako ne dodje, Werner dolazi odmah.
Ako ipak Sane dodje, cicije ce sacekati godinu dana, da ga dovedu besplatno, a prije toga ce potpisati neku vrstu predugovora s njim.
Poslije divnih vijesti, o zasluzenoj penziji poreskog prevaranta, izgleda da se stvari pomijeraju sa mrtve tacke.
Jos ako znamo da za godinu-dvije švercer Rolexa odlazi u historiju, bice to jedan novi Bayern, sa normalnim rukovodstvom bez kriminalne proslosti.
Doslo je vrijeme da se okrene stranica, i da se novim ljudima sa novim idejama da sansa.
Treba sačekati, novinar tz-a je demantovao.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
@anelbavarac,
zar moram čitati od tebe svaki post kako je naša uprava kriminalna, švercer, porezni prevarant i slične stvari? Svaki post ti je omalovažanje naše uprave.
Daj se konačno skuliraj malo oko toga i prestani vrijeđati našu upravu.
zar moram čitati od tebe svaki post kako je naša uprava kriminalna, švercer, porezni prevarant i slične stvari? Svaki post ti je omalovažanje naše uprave.
Daj se konačno skuliraj malo oko toga i prestani vrijeđati našu upravu.
Arsenal doveo Pepea a ti Haso gledaj. Idu all in na Sanea i tu ako ispuse Bayo je donji, ulazimo u sezonu sa dva krila.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Huseinagic
- Kontakt:
Ma kao da se Haso previse pita.. Sane ce doci, ja sam ubjedjen u to, sumnjam da bi se ovoliko dugo povlacilo sve to, da i oni nisu sigurni da je pitanje dana kada ce potpisat. Ovog Pepea niko ni pratio nije vise od par utakmica, u to sam ubjedjen..sto ne znaci da mozda momak ne eksplodira u Arsenalu, ali previse je to para. Svi kritikuju upravu, al treba biti strpljiv, necu i ne mogu da vjerujem da ce kadar ostati na ovome, a ni ljudi poput Rumenog nisu sigurno naivci.harden je napisao/la:Arsenal doveo Pepea a ti Haso gledaj. Idu all in na Sanea i tu ako ispuse Bayo je donji, ulazimo u sezonu sa dva krila.
-
korisnik32
- Kontakt:
Do kad traje prelazni rok u Njemackoj, do 02.09? Mislim da se svašta do tad može izdešavati. Nadam se da ce transfer Sanea završit do 01.08.
Bio bi red, mjesec dana se ništa ne dešava
Bio bi red, mjesec dana se ništa ne dešava
Formalno do septembra, ali nama vjerovatno traje kad i Sitiju, do 08.08.
Bayern fans have started an online petition „Mia san Uli – Hoeneß muss bleiben“ (Hoeneß must stay) to convince Uli Hoeneß not to retire - Ex board member Helmut Markwort was first to sign it telling Focus: "I would like to appeal to you to continue. You are needed" [Bild]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako kruže priče izgleda da ga ostatak Uprave pritisće da ide u penziju, a ne što on hoće kako se u javnosti prikazuje ili da nije imao podršku nakon što ga je neki nebitni lik ispreskakao na kongresu. Iz nekoliko razloga, prvo što se puno petlja u sve komponente biznisa koji su u klubu, ekonomski, strateški i sportski. Drugo, sukob moći koje ima sa Kalletom ne doprinose boljem i efikasnijem radu kluba. Treće, narušavanje imidža kluba, počevši sa aferom sa porezom, pa do izjava, a posebno se spominje ona sramna presica od prošle godine (Kad je, između ostalog, javno popljuvao igrača kluba - što je najgore taj lik nije ni kriv za to). Četvrto, rad sa mladima nula, i zapostavljanje ostalih sportskih sekcija u klubu, i postavljanje sebi podobnih osoba na funkcije. Naravno, spomenut je Hasan, kao njegov potrčko.
Što se Hasana tiče, i ako dovede Sanea, nakon Ulijevog odlaska i njemu je noga.
Kahn dolazi 2020 i '21 uzima Kalletovu funkciju. Eberl se spominje kao Hasanov nasljednik.
Jedan od komentara ide i ovako: "Za vrijeme dok si bio u zatvoru, radili smo odlično tako da...neće se osjetiti." U vremenu kapitalizma i ovakvog ubrzanog tempa promjena moramo zaboraviti na sentimentalnost. Svaka čast svakome ko god je dao nešto za klub, ali klub mora ići dalje.
Što se Hasana tiče, i ako dovede Sanea, nakon Ulijevog odlaska i njemu je noga.
Kahn dolazi 2020 i '21 uzima Kalletovu funkciju. Eberl se spominje kao Hasanov nasljednik.
Jedan od komentara ide i ovako: "Za vrijeme dok si bio u zatvoru, radili smo odlično tako da...neće se osjetiti." U vremenu kapitalizma i ovakvog ubrzanog tempa promjena moramo zaboraviti na sentimentalnost. Svaka čast svakome ko god je dao nešto za klub, ali klub mora ići dalje.
Uli je stvorio ekonomskog diva u svijetu fudbala i postavio zdrave temelje za budućnost.Ali godine su ga sustigle i vrijeme je za svježu krv.Ne sumnjam da će Hainer biti dobar izbor čovjek je bio 15g na čelu Adidasa što znači da ima znanje a uostalom i preporuka od Ulija govori da je on pravi čovjek za Bayern.
Nego dokle smo stigli sa Saneom, evo vraća se sa turneje u Englesku taman ga Hasan može dočekati i odvesti u neki obližnji restoran da finalizira posao.
Nego dokle smo stigli sa Saneom, evo vraća se sa turneje u Englesku taman ga Hasan može dočekati i odvesti u neki obližnji restoran da finalizira posao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Fino si ti to srocio Sarma, to je to. Hvala mu za sve ali daj sad malo svjeze krvi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Leroy Sane 
Znaci nista od 120M za OsmanaKarl-Heinz Rummenigge: "Količina novca koja se troši na transfere i plate igrača u posljednjih nekoliko sezona je zabrinjavajuća. Pogledajte, na primjer, Antoinea Griezmanna. On će u Barçi zarađivati osmocifrenu svotu po sezoni. Tu brojku onda morate udvostručiti i dobit ćete stvarne troškove za njega, s obzirom da je Barcelona pristala plaćati i porez. Minhenski Bayern se ne može nositi s takvim svotama."
27.10.2020
Nece Bayern placati Barcine greske, ne moras i peti put doci sa istim zakljuckom.
Ma nek oni dovedu Sanea i Rocu i prijelazni rok je odlican..sljedece sezone dovesti Havertza..i Nübela kao zamjenu za Neuera
Niko Kovač on Leroy Sané: "Our leadership is very engaged there. I'm confident and assume that we can get him" [ZDF]
Ovoliki hajp na igrača nije viđen. Šta će biti ako, kojim slučajem, ne dođe, kakva li će se priča pričati.
- farinelli123
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.