PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
U redu je na terenu... Ali Penaltiky govoreci opcenito nema covjeka za mene koji moze mrziti Velez... Velez je bio, jeste, i ostace GIGANT do vijeka!!!!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala . opcija br.2 . Imamo mi nasu Grbavicu i Zelju .UstanikSBII je napisao/la:Pozivam Pitare kad ih već njihovi ne žele ni Željo bi Čelik da dodu na Pecaru. Nezgodno je biti bez stadiona a i taj što imaju može ugostiti eventualno neku koridu pa bujrum na Pecaru![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Samo nemojte nerede praviti po kuci i sve je u reduSamozdravlje je napisao/la:Hvala . opcija br.2 . Imamo mi nasu Grbavicu i Zelju .UstanikSBII je napisao/la:Pozivam Pitare kad ih već njihovi ne žele ni Željo bi Čelik da dodu na Pecaru. Nezgodno je biti bez stadiona a i taj što imaju može ugostiti eventualno neku koridu pa bujrum na Pecaru![]()
![]()
![]()
- UstanikSBII
- Kontakt:
Nije vas nitko željan al etokolezeljovac je napisao/la:Samo nemojte nerede praviti po kuci i sve je u reduSamozdravlje je napisao/la:Hvala . opcija br.2 . Imamo mi nasu Grbavicu i Zelju .UstanikSBII je napisao/la:Pozivam Pitare kad ih već njihovi ne žele ni Željo bi Čelik da dodu na Pecaru. Nezgodno je biti bez stadiona a i taj što imaju može ugostiti eventualno neku koridu pa bujrum na Pecaru![]()
![]()
![]()
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Kako su sklepali ove tribine,ni jedna ne izgleda normalno
sve nesto sasjeceno na krajevima,zidovi,krovići na 2 vode... I još se fale mafijaško-švercerskim stadionom,kakvo remek djelo

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- kolezeljovac
- Kontakt:
A haj evo Sarajevo ce igrati kod nas, i neka ce.... Samo da sve prodje dobro, da stadion bude kakav nadju i super... Ali sta da se ove godine Sarajevo, ili aBd da dodje vrijeme da nas klub izbori jesen u evropi.... Sta da rentamo Maksimir, Maribor?? Sta??????
Al svi možete srat sto pokazuje koliko smo veliki . Uhvatili se za jedinu stvar u kojoj nismo najbolji tj stadion koji sluzi za prosječno dvije europske domaće tekme. Kad se ovo završi opet miševi u rupe .
#DIVOVI
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Uvjeren sam da cemo pokazat postovanje prema stadionu Grbavica(cudno zvuci,ali bi trebalo). Da se pitam dosli bi sutradan i pokupili svaki papiric iza sebe. vjerujem da ce Uprava FKS pokazati zahvalnost . Yebiga ne moramo se voljeti , ali bi se trebali postovati . Svaka dalja diskusija je kao ono "Sta je starije kokos ili jaje" . Vjerujem u Upravu FKS da ce sve ucinti da bude sve dostojanstveno i na kraju reci HVALA , sto da ne . Ako se nesto desi (znas nas u gradu ) FKS bi trebao snositi troskove(normalno). Nadam se da do toga nece doci , bolje reci vjerujem da smo uglavnom FGR .kolezeljovac je napisao/la:Samo nemojte nerede praviti po kuci i sve je u reduSamozdravlje je napisao/la:Hvala . opcija br.2 . Imamo mi nasu Grbavicu i Zelju .UstanikSBII je napisao/la:Pozivam Pitare kad ih već njihovi ne žele ni Željo bi Čelik da dodu na Pecaru. Nezgodno je biti bez stadiona a i taj što imaju može ugostiti eventualno neku koridu pa bujrum na Pecaru![]()
![]()
![]()
Ništa,pustila bi uefa ili Bilino il Grbavicu,i to je to... Najvjerovatnije Bilino i to je to... al dok dodje do toga da se neko plasira,Bilino će biti spremno,mozda već i za 2 godine da će Bilino imat 4 kategoriju,gradsko vijeće već razmatra prijedlog o rekonstrukciji,tj nastavku dogradnje...kolezeljovac je napisao/la:A haj evo Sarajevo ce igrati kod nas, i neka ce.... Samo da sve prodje dobro, da stadion bude kakav nadju i super... Ali sta da se ove godine Sarajevo, ili aBd da dodje vrijeme da nas klub izbori jesen u evropi.... Sta da rentamo Maksimir, Maribor?? Sta??????
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ko zna mozda i potraje i produzi se do decembra . ABd .UDHZSA je napisao/la:Al svi možete srat sto pokazuje koliko smo veliki . Uhvatili se za jedinu stvar u kojoj nismo najbolji tj stadion koji sluzi za prosječno dvije europske domaće tekme. Kad se ovo završi opet miševi u rupe .
Yebeeem te Zenicooooooo 
- kolezeljovac
- Kontakt:
[/quote]Hvala opcija br.2 . Imamo mi nasu Grbavicu i Zelju .
[/quote]
Samo nemojte nerede praviti po kuci i sve je u redu
[/quote]
Uvjeren sam da cemo pokazat postovanje prema stadionu Grbavica(cudno zvuci,ali bi trebalo). Da se pitam dosli bi sutradan i pokupili svaki papiric iza sebe. vjerujem da ce Uprava FKS pokazati zahvalnost . Yebiga ne moramo se voljeti , ali bi se trebali postovati . Svaka dalja diskusija je kao ono "Sta je starije kokos ili jaje" . Vjerujem u Upravu FKS da ce sve ucinti da bude sve dostojanstveno i na kraju reci HVALA , sto da ne . Ako se nesto desi (znas nas u gradu ) FKS bi trebao snositi troskove(normalno). Nadam se da do toga nece doci , bolje reci vjerujem da smo uglavnom FGR .
[/quote]
Sramota bi bilo da tako i ne bude.... Fin ambijent cete imati, fin stadion, teren sve..... Igra kako vidim odlicna, sto da ne bude prolaz....
Samo nemojte nerede praviti po kuci i sve je u redu
Uvjeren sam da cemo pokazat postovanje prema stadionu Grbavica(cudno zvuci,ali bi trebalo). Da se pitam dosli bi sutradan i pokupili svaki papiric iza sebe. vjerujem da ce Uprava FKS pokazati zahvalnost . Yebiga ne moramo se voljeti , ali bi se trebali postovati . Svaka dalja diskusija je kao ono "Sta je starije kokos ili jaje" . Vjerujem u Upravu FKS da ce sve ucinti da bude sve dostojanstveno i na kraju reci HVALA , sto da ne . Ako se nesto desi (znas nas u gradu ) FKS bi trebao snositi troskove(normalno). Nadam se da do toga nece doci , bolje reci vjerujem da smo uglavnom FGR .
Sramota bi bilo da tako i ne bude.... Fin ambijent cete imati, fin stadion, teren sve..... Igra kako vidim odlicna, sto da ne bude prolaz....
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 27 jul 2019, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je žao samo šta se desilo sa Olimpijskim stadionom. Rogatička banda samo čeka da ga sruši i dovede Budnju da digne kakav kompleks, rod i porod im jebwm
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Meni je žao samo šta se desilo sa Olimpijskim stadionom. Rogatička banda samo čeka da ga sruši i dovede Budnju da digne kakav kompleks, rod i porod im jebwm
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da ABD brate i da prezimimo u Europi , onda bi se trebali brinuti za stadionSamozdravlje je napisao/la:Ko zna mozda i potraje i produzi se do decembra . ABd .UDHZSA je napisao/la:Al svi možete srat sto pokazuje koliko smo veliki . Uhvatili se za jedinu stvar u kojoj nismo najbolji tj stadion koji sluzi za prosječno dvije europske domaće tekme. Kad se ovo završi opet miševi u rupe .
#DIVOVI
rishovski je napisao/la:Ma nemoj i Tuzla City je tvojPenaltiky je napisao/la:Moj nijerishovski je napisao/la:Svi su klubovi nečiji,samo je Velež od svih nas... ko reprezentacija...![]()
Moja je samo Sloboda

Samo jedna je Tuzla. A da vidiš kafančuge međ' svlačionicama
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
belosevic28
- Kontakt:
Selam za irfu prvog insajdera foruma.
Licenca
Dvica na zrinjski
Yani nece u Velez
Da kaze da ce veceras pasti mrak, desio bi se smak svijeta, niko aksama nbi docekao...
Licenca
Dvica na zrinjski
Yani nece u Velez
Da kaze da ce veceras pasti mrak, desio bi se smak svijeta, niko aksama nbi docekao...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- prisonbreak
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Selam za irfu prvog insajdera foruma.
Licenca
Dvica na zrinjski
Yani nece u Velez
Rekao je sutra dvica u Zenicib
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ja nemam nista protiv toga da Sarajevo igra na Grbavici, ali naravno da Zeljo dobije bar 50.000 KM, i da na kraju se plati sva eventualna steta na stadionu. Nadam se da je nece biti. Sjeverna tribina, koja je natkrivena, ima oko 5.400 stolica. Posto je sjever navijacka tribina komsija, mislim da bi atmosfera na stadionu bila fantasticna. Pretpostavljam da se moze pustiti vise od 11.000 ulaznica, plus dio za goste.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma nek daju dio Juga gostima.... I vrh im....ZaZelju je napisao/la:Ja nemam nista protiv toga da Sarajevo igra na Grbavici, ali naravno da Zeljo dobije bar 50.000 KM, i da na kraju se plati sva eventualna steta na stadionu. Nadam se da je nece biti. Sjeverna tribina, koja je natkrivena, ima oko 5.400 stolica. Posto je sjever navijacka tribina komsija, mislim da bi atmosfera na stadionu bila fantasticna. Pretpostavljam da se moze pustiti vise od 11.000 ulaznica, plus dio za goste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.