Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
21 vijek, i ne zaslužujemo link.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Eto platit cu telekom kome je kvaliteta ko 80 godina prenos, koji prenose jednu utakmicu na BHT i to uvjek neku lijevu, monopol su napravili pravi, ne treba ih nikako placat, nekad su i englesku ligu prenosili sad ne mogu ni nasu kako treba
Ekstra. Jos da ima Radnik - Sloga bilo bi savrseno.
Gdje ovo?azizmpj je napisao/la:A ne znam sta se peglate sa linkovima i streamovima ...
uplatis 25,99 KM za tri mjeseca i uzivas u svim utakmicama bez trzanja, bez prekidanja, sa uvodima i krajem ...
na kompu ...na tabletu ...na mobu bilo gdje ulijeces gledas, plus mozes premotavati tekmu nazad ...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Gledaj prenosa na Areni kao da je neka druga liga u pitanju

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ljepota gledat jbtPonos Torina je napisao/la:Gledaj prenosa na Areni kao da je neka druga liga u pitanju![]()
![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Ponos Torina
- Kontakt:
Samo da se narod hoce strpiti mjesec-dva i odje.bati moja tv pay per view sve bi drugacije bilo..redbull93 je napisao/la:Ljepota gledat jbtPonos Torina je napisao/la:Gledaj prenosa na Areni kao da je neka druga liga u pitanju![]()
![]()
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Eh da hoce. Jos im je onaj program za gledanje debilan i uzasan.Ponos Torina je napisao/la:Samo da se narod hoce strpiti mjesec-dva i odje.bati moja tv pay per view sve bi drugacije bilo..redbull93 je napisao/la:Ljepota gledat jbtPonos Torina je napisao/la:Gledaj prenosa na Areni kao da je neka druga liga u pitanju![]()
![]()
![]()
Max Allegri
J*** li im nebo narandžasto, kako sve profesionalnije izgleda na Areni, od grafike do terena ****
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Odmah utakmica efikasnija i bolje igraci igraju na arenamaOsim13 je napisao/la:**** li im nebo narandžasto, kako sve profesionalnije izgleda na Areni, od grafike do terena ****
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Ponos Torina
- Kontakt:
Jeste kad ovi sa Bht i Moje tv utakmice prenose mobitelom sa kucica rezervnih igraca..
Subota:Admir_Sa je napisao/la:Šta je ove sedmice na areni i na BHT ?
Velež-Čelik 17 i 30 Moja Tv
Tuzla C.-Borac 20 Arena Sport
Sarajevo-Sloboda 20 i 30 Moja Tv
Nedjelja:
Željo-Zrinjski 20 Moja Tv
Široki Brijeg-Radnik 20 i 30 BHT
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Samo sto se nisu istopile ove kamere na suncu,malo malo pomracenje..

Kad su dvije tekme dnevno na MojaTV, jedan prijenos je očajan, a drugi ide u HDidma75 je napisao/la:Pa kakav je ovo (ne)kvalitet na mojoj tv![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pod hitno peticiju pokrenuti,ovo vise nema nikakvog smisla..
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
ma nista to nece pomoc, ja sam 4-5 puta slao mailove u vezi kvalitete, a i znam jos dosta ljudi koji su to radili, zaboli njih neka stvar za kvalitetPonos Torina je napisao/la:Pod hitno peticiju pokrenuti,ovo vise nema nikakvog smisla..
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma logicno da nece nista promjeniti pojedinacni zahtjevi,kritike i slicno.To mora da se uradi na vecem nivou organizovano,udruzenim snagama svih navijaca i ljubitelja nase lige,jedna velika i odvazna peticija potpisana sa 20-30 000 ljudi,udaranje po djepu i slicne stvari..Sve dok ljudi sute i placaju ovo smece od usluge moglo bi tako ostati i u narednih 10 godina ako dogovore novi ugovor da prave prenose i iste naplacuju a sigurno ce taj novi ugovor i napraviti ako im bude po volji..irfo je napisao/la:ma nista to nece pomoc, ja sam 4-5 puta slao mailove u vezi kvalitete, a i znam jos dosta ljudi koji su to radili, zaboli njih neka stvar za kvalitetPonos Torina je napisao/la:Pod hitno peticiju pokrenuti,ovo vise nema nikakvog smisla..
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Lecler, LondonBlues, mnon46, Paromlinac, prisonbreak i 25 gostiju.