LjoZee je napisao/la:
@Osim13 evo ti i slika
04.08 - Svi na Grbavicu!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
LjoZee je napisao/la:
@Osim13 evo ti i slika
Jok i njima je drago, samo im vise zao Mladosti, jer ispadaju iz lige koliko su slabi.plavousrcu je napisao/la:Je li dan zalosti kod pravih navijaca na forumu![]()
![]()
Na pitanje da li će Ermin Zec više šutirati penale Osim je kratko kazao da neće.
Glupost uradjena. Ni prvi ni zadnji koji promasi penal panenkom. Meni je fascinantnije da je bio medju 18. To nesto znaci. Amar mu je siguran sam ocitao bukvicu.Osim13 je napisao/la:Ma ne bi se zayebavao Ermin sigurno da je bilo stani pani...ovalo sve gotovo već, yebeš ga. Pričaće Amar sa njim, siguran sam.
Pitali Osima Hoce li Osmankovic vise davati izjave nakon utakmice. “Ako Bog da nece.”Virtu4l je napisao/la:Šta ovo Kemo najavljuje titulu
Ma kako smiješno, to je istina. I ovo na kraju, nadam se da će usmjeriti i sezonu i komplet odnos navijači - ekipa koji je na tankim nogama u zadnje vrijeme.Raonffa je napisao/la:E da, murija, pa ne mogu da vjerujem kakvi likovi jbt, iz ničega stvoriše problem...
Ali, kad su igrači došli i kad se zaorilo "danas ćemo život dati, Željo mora zaigrati", mislim da je to usmjerilo tekmu na naš mlin, koliko god smiješno zvučalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.