18K kapacitet, oko 65M KM. kuknjavamma_hz je napisao/la:Samo nek nam napravi Nam Ham stadion kao widzew Lodz sto ima i nek sve ide u pic.ku materinu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ali je najljepsi.....MortemHz je napisao/la:18K kapacitet, oko 65M KM. kuknjavamma_hz je napisao/la:Samo nek nam napravi Nam Ham stadion kao widzew Lodz sto ima i nek sve ide u pic.ku materinu
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Ali je najljepsi.....MortemHz je napisao/la:18K kapacitet, oko 65M KM. kuknjavamma_hz je napisao/la:Samo nek nam napravi Nam Ham stadion kao widzew Lodz sto ima i nek sve ide u pic.ku materinu

- FrancescoTotti
- Kontakt:
E jbg sad morteme...
Stadion Debrecena je meni zapao za oci... eh kad bi mi zaigrali na takvom jednom ..
Stadion Debrecena je meni zapao za oci... eh kad bi mi zaigrali na takvom jednom ..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jeb.es ti mene malo aaaaa
FK SARAJEVO.
Svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i ja. Sutra mislim da nam je zijan...takav osjecaj imam...nadam se da me vara.
Ma sutra samo pametno i ako Bog da neka pobjeda od 0-1, 1-2.I odmah lagano na prvo mjesto,pravimo razliku bodovnu od 2,3 boda aBd
Sutra samo pametnom igrom do bodova.
Mada i ako ih stisnemo i krenemo u potpunu opsadu gola ne bojim se kontranapada dok je Vladan na golu. Dobar je u tim situacijama 1 na 1.
Mada i ako ih stisnemo i krenemo u potpunu opsadu gola ne bojim se kontranapada dok je Vladan na golu. Dobar je u tim situacijama 1 na 1.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
Historicar
- Kontakt:
Jel neko saznao hoce li Velkoski biti spreman?
Dobro igra ova Sloboda na početku sezone. Biće zanimljivo u sljedećem kolu. Almir Bekić kod nas nije za sezonu imao tačnih ubačaja ko ovdje za utakmicu
Dobar centarsut Bekica 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vara te buraz, X u najgorem slucaju. Dvicu svi prizeljkujemo.ado-hz je napisao/la:Svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i ja. Sutra mislim da nam je zijan...takav osjecaj imam...nadam se da me vara.
Melji R'ajvo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ma kakav X...Lik je napisao/la:Vara te buraz, X u najgorem slucaju. Dvicu svi prizeljkujemo.ado-hz je napisao/la:Svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i ja. Sutra mislim da nam je zijan...takav osjecaj imam...nadam se da me vara.
Melji R'ajvo![]()
![]()
Ako ne mogu dobiti onu levatsku ekipu ,neka i ne idu u Černobil...
Mogu brate moj dobiti al da su pripreme odradili kako treba...al nisu vjeruj mi. Kukaju da su umorni...daj boze da grijesim.Vanja8 je napisao/la:Ma kakav X...Lik je napisao/la:Vara te buraz, X u najgorem slucaju. Dvicu svi prizeljkujemo.ado-hz je napisao/la:Svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i ja. Sutra mislim da nam je zijan...takav osjecaj imam...nadam se da me vara.
Melji R'ajvo![]()
![]()
Naravno da smo jaci al vidjet ces sutra kako ovi lete po terenu...udaraju prvih 10-15min itd itd
Sutra dvica 
Drug,nasa U-19 ekipa je bedem za Zaražene...Ne budi dijete...ado-hz je napisao/la:Mogu brate moj dobiti al da su pripreme odradili kako treba...al nisu vjeruj mi. Kukaju da su umorni...daj boze da grijesim.Vanja8 je napisao/la:Ma kakav X...Lik je napisao/la: Vara te buraz, X u najgorem slucaju. Dvicu svi prizeljkujemo.
Melji R'ajvo![]()
![]()
Naravno da smo jaci al vidjet ces sutra kako ovi lete po terenu...udaraju prvih 10-15min itd itd
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neće ovo na dobroEvander je napisao/la:Sutra dvica
Sutra će biti preteško, naložili su se opasno njihovi i igrači i navijači. Našim neka bude motivacija da ako pobijede biće jedina ekipa sa 6 bodova
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.