Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

kolezeljovac
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la kolezeljovac » 27 jul 2019, 22:47

Cekaj, cekaj, to znaci sto ste rekli da su iz FK Sarajeva ipak bili u pravu... I da su dobro poslali upit za koristenje stadiona gradu Zenica? Ne kontam sad....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 27 jul 2019, 22:48

kolezeljovac je napisao/la:Cekaj, cekaj, to znaci sto ste rekli da su iz FK Sarajeva ipak bili u pravu... I da su dobro poslali upit za koristenje stadiona gradu Zenica? Ne kontam sad....
e jbga jarane hahaha

Nisu bili upravu eto da olaksam, ne da mi se vise objasnjavat :urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 jul 2019, 22:50

kolezeljovac je napisao/la:Cekaj, cekaj, to znaci sto ste rekli da su iz FK Sarajeva ipak bili u pravu... I da su dobro poslali upit za koristenje stadiona gradu Zenica? Ne kontam sad....
Ja napisah,ko ovo razmrsi oko Gradskog stadiona u Zenici,ja mu se klanjam do poda...
Sve na nekim muckama,prevarama,hipotekama...Da te Bog sacuva... :o

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 27 jul 2019, 22:50

miky_hz je napisao/la:Kolko je bolje gledati ovu Slobodu nego Nalicevu.I efikasnija ekipa i ljepse za oko igraju, a za 90 minuta samo 8 faulova napravili :bow:
Bolja ekipa ****, Nala se krpio kako je zbao, al fale nam dva stopera da ovu spodobu ne gledamo.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 27 jul 2019, 22:51

Joj vanja al provociras haha, cuj hipoteke :rol:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 27 jul 2019, 22:52

Vanja8 je napisao/la:
Ja napisah,ko ovo razmrsi oko Gradskog stadiona u Zenici,ja mu se klanjam do poda...
Nista hajte vi kod nas u Zvornicku.... Stipu njih, i onako ste na Sjeveru... S krovom akustika, nema gdje zvuk otici, da userete Bjeloruse ili Norvezane :mrgreen:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 jul 2019, 22:54

kolezeljovac je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Nista hajte vi kod nas u Zvornicku.... Stipu njih, i onako ste na Sjeveru... S krovom akustika, nema gdje zvuk otici, da userete Bjeloruse ili Norvezane :mrgreen:
Pa i igracemo kod vas...A i onako je sutra derby beskucnika na Gradskom stadionu u Zenici... :kafa:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jul 2019, 22:54

E jesu ovi Tuzlaci i proklinjali Bekice vaki naki, a izvadise ih rodjaci u prva dva kola. :P

Fale im samo dva odnosno barem jedan malko brzi stoper,jel ipak sada igraju malo visocije pa je za ocekivati da ce spor igrac tipa Uzelac imati ovakvih problema kao veceras.

Ovaj Prses mi se svidja,nisam prije obracao paznju na njega,ali strasnu loptu zna podvaliti iz drugog plana iza ledja stopera i vidim da to bas cesto i pokusavaju,zanimljiv bas igrac.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 27 jul 2019, 22:57

Sta je tacno problem da se ova utakmica sa Tusnja veceras,prenosi sa kontra strane stadiona? :(

Gledao sam par puta tako,jednom kad je Sloboda ono izbacila Zeljeznicar iz Kupa prije tri godine (3-1)..Pa i obe finala Kupa,sa Radnikom,i iz Bijeljine,i sa Tusnja su prenosene tako da je ambijent izgledao vise nego evropski!
Jel samo stvar u ljenosti tv ekipa,jer im je ispod Zapada sve blize i nadohvat,ili ima i neki razumniji razlog da gledamo tamo ono nista ni scim preko puta kamere? :(

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 27 jul 2019, 22:58

Evo i Sloboda ide na pobjedu sljedece kolo protiv Sarajeva. Hoce li moci to podnijeti ego uvrijedjenih curica?
Dušan Ristić: Idemo na pobjedu protiv FK Sarajevo
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 27 jul 2019, 22:59

Sto se tice stadiona BP on je vlasnistvo Grada Zenice ali je prije bio vlasnistvo Celika ali kako su nas zavalili u dugove i neki potrzioci vec bili planirali da BP zatraže da se zaplijeni i proda kako bi naplatili svoje "dugove" onda je stadion dat u vlasništvo grada.
Vanja molim te nemoj navijace da sve stavljas u isti kos ima u svim grupama budaletina i kod nas i kod vas. Ja cu uvijek postovati Sarajevo jer ste trenutno bolji od nas i vase navijače i znam da neki vasi navijaci strasno mnogo pomazu Čelik i hvala im na tome kao i da postoji sjajna saradnja izmedu uprava nasih klubova, ali sta ocekujes da ćemo šutit na provokacije i ponižavanja vasih nekih navijaca.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 jul 2019, 23:00

miky_hz je napisao/la:E jesu ovi Tuzlaci i proklinjali Bekice vaki naki, a izvadise ih rodjaci u prva dva kola. :P

Fale im samo dva odnosno barem jedan malko brzi stoper,jel ipak sada igraju malo visocije pa je za ocekivati da ce spor igrac tipa Uzelac imati ovakvih problema kao veceras.

Ovaj Prses mi se svidja,nisam prije obracao paznju na njega,ali strasnu loptu zna podvaliti iz drugog plana iza ledja stopera i vidim da to bas cesto i pokusavaju,zanimljiv bas igrac.
Niko njima ne osporava igru njihovu, na ovakvu ekipu su čak i ako ne najbolji, onda među 4-5 najboljih od onog što imamo. Problem je u tome što se ispale čim prilika dođe i zeznu klub, a poslije se protiv nas ponašaju kao da nikad i nisu bili ovdje. Više tu mislim na Almira nego Amera.

A Pršeš je "vječiti talenat", sjećam se da je ko malac nama starijima na turnirima često pravio probleme, i driblao nas dosta, ali na tome i ostade, niej uspio nikakav iskorak napraviti. Ali opet možda mu i nije godio izbij nabij fudbal koji mi gajimo godinama, a i onda kad smo bili najjači, on je jednostavno bio preloš da pored Zebe i Ordagića bude neki faktor. Doduše možda mu ova sezona bude najbolja u karijeri, nikad nije kasno, pa da ga i Sarajevo dovede. :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2019, 23:03

U pravu smo bili samo što nismo očito znali da su Čeliku dali stadion na raspolaganje na 10 godina, njihov dogovor.
Odmah smo se obratili vlasniku i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 27 jul 2019, 23:05

MortemHz je napisao/la:
U pravu smo bili samo što nismo očito znali da su Čeliku dali stadion na raspolaganje na 10 godina, njihov dogovor.
Majke mi znala vam je uprava kome da se obrati. Zato je i islo ono saopstenje, sto ste znali, a opet isli okolo do odgovora.

Sjede ljudi stalno zajedno jbt i da ne znaju ko se pita tu. Oko toga je nastala cijela ova zbrka.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 jul 2019, 23:10

almir2018 je napisao/la:Sto se tice stadiona BP on je vlasnistvo Grada Zenice ali je prije bio vlasnistvo Celika ali kako su nas zavalili u dugove i neki potrzioci vec bili planirali da BP zatraže da se zaplijeni i proda kako bi naplatili svoje "dugove" onda je stadion dat u vlasništvo grada.
Vanja molim te nemoj navijace da sve stavljas u isti kos ima u svim grupama budaletina i kod nas i kod vas. Ja cu uvijek postovati Sarajevo jer ste trenutno bolji od nas i vase navijače i znam da neki vasi navijaci strasno mnogo pomazu Čelik i hvala im na tome kao i da postoji sjajna saradnja izmedu uprava nasih klubova, ali sta ocekujes da ćemo šutit na provokacije i ponižavanja vasih nekih navijaca.
Nikada nisam generalizovao navijace...
U mom postu sam naveo onu floskulu "cast izuzecima"...Ali onolika kolicina mržnje sa pozivima da nam se namjerno povrijede igraci...Izvini molim te,ali stvara sliku jednog neprijateljskog okruženja...
Mi i onako imamo 10 povrijedjenih igraca,ali ne kukamo jednostavno sa bilo kojim sastavom da izadjemo,protiv bilo koga mi idemo na pobjedu...
Nije cak ni bitno koje bolji ili losiji trenutno...Stvar je nekog opsteg sportskog prijateljstva i siguran sam da je obratna situacija da bi vama Fk Sarajevo ustupio "svoj" stadion,pa vjerovatno bez ikakve naknade...
No nebitno je dalje raspravljati oko toga...Mi cemo svoje tekme u 3 pretkolu El odigrati ili na Grbavic ili u Cardifu ili biti domacini na stadionu Kotrajka...Kažem opet nebitno i svaka cast pojedincima na vasoj temi,ali je zalosno da su bas u tolikoj manjini...

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 27 jul 2019, 23:11

redbull93 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Majke mi znala vam je uprava kome da se obrati. Zato je i islo ono saopstenje, sto ste znali, a opet isli okolo do odgovora.

Sjede ljudi stalno zajedno jbt i da ne znaju ko se pita tu. Oko toga je nastala cijela ova zbrka.
Pa u saopstenju pise usmeno obavjesteni :D al ne i ovi na forumu se orave ludi :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 27 jul 2019, 23:19

Ne znam jel neko primjetio al je obicno tako u svakoj ekipi i u svakoj utakmici kod nas u ligi, a to se moglo vidjeti najbolje kod drugog gola Slobode, odbrambeni igraci stoje ko ukopani, svi igracu unutar 16 stoje. Samo kod ovog gola Maksimovic napravio kretnju kroz odbranu i zabi go, niko ga ni pogledom nije ispratio. A sto mi je jos zanimljivije bilo, u ranijim situacijama i napadaci stoje, samo je na kraju izuzetak bio, gledaju svi prema igracu s loptom i cekaju sta ce sa njom, hoce li ubaciti, svi tapkaju u mjestu. Bas sega.
Sve mi znamo.

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 27 jul 2019, 23:27

Vanja8 je napisao/la:
almir2018 je napisao/la:Sto se tice stadiona BP on je vlasnistvo Grada Zenice ali je prije bio vlasnistvo Celika ali kako su nas zavalili u dugove i neki potrzioci vec bili planirali da BP zatraže da se zaplijeni i proda kako bi naplatili svoje "dugove" onda je stadion dat u vlasništvo grada.
Nikada nisam generalizovao navijace...
U mom postu sam naveo onu floskulu "cast izuzecima"...Ali onolika kolicina mržnje sa pozivima da nam se namjerno povrijede igraci...Izvini molim te,ali stvara sliku jednog neprijateljskog okruženja...
Mi i onako imamo 10 povrijedjenih igraca,ali ne kukamo jednostavno sa bilo kojim sastavom da izadjemo,protiv bilo koga mi idemo na pobjedu...
Nije cak ni bitno koje bolji ili losiji trenutno...Stvar je nekog opsteg sportskog prijateljstva i siguran sam da je obratna situacija da bi vama Fk Sarajevo ustupio "svoj" stadion,pa vjerovatno bez ikakve naknade...
No nebitno je dalje raspravljati oko toga...Mi cemo svoje tekme u 3 pretkolu El odigrati ili na Grbavic ili u Cardifu ili biti domacini na stadionu Kotrajka...Kažem opet nebitno i svaka cast pojedincima na vasoj temi,ali je zalosno da su bas u tolikoj manjini...
To sto pojedinci pisu to su idioti jer nekom željeti povredu to samo budale mogu napisat, VI ste kvalitetniji tim iskreno receno i neka sutra pobijedi bolji mada ja iskreno mislim da ce biti X.
Mi se ovdje ko budale raspravljamo a sutra ce Olgun i Nam zajedno gledat utakmicu i praviti planovu za jos bolju saradnju.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 27 jul 2019, 23:45

MortemHz je napisao/la:
    Ma vrlo je jednostavno,za sve aktivnosti na Bilinom Polju dato je pravo Čeliku,grad se pita samo za utakmice reprezentacije i ćao :D
    12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

JonSnow
    Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 27 jul 2019, 23:48

cookiech je napisao/la:Ne znam jel neko primjetio al je obicno tako u svakoj ekipi i u svakoj utakmici kod nas u ligi, a to se moglo vidjeti najbolje kod drugog gola Slobode, odbrambeni igraci stoje ko ukopani, svi igracu unutar 16 stoje. Samo kod ovog gola Maksimovic napravio kretnju kroz odbranu i zabi go, niko ga ni pogledom nije ispratio. A sto mi je jos zanimljivije bilo, u ranijim situacijama i napadaci stoje, samo je na kraju izuzetak bio, gledaju svi prema igracu s loptom i cekaju sta ce sa njom, hoce li ubaciti, svi tapkaju u mjestu. Bas sega.
    Igra bez lopte je za igrače iz naše lige naučna fantastika.
    "...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bvsic, Giuseppe1, VolimBiH96 i 19 gostiju.