FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iskreno se nadam da ce nasi sutra znati iskontrolisati utakmicu na pravi nacin. Iskustva sa vaznih utakmica, u "neprijateljskoj" atmosferi imaju mnostvo. Vjerujem da ce Husref odabrati pravu taktiku, njima su bekovi slabiji dio tima, a jedan od stopera prosle godine bio rezerva u Radniku. Od opasnijih igraca krilo Huseinbasic koji je dosta brz, prodoran, sredina solidna sa Jamakom i Perisicem. Lazic i Serbecic ce iskontrolisati Dilavera u to nemam sumnje, Okic drugo krilo nadam se da nece praviti nepotrebne probleme, valjda su se i nasi fino odmorili.. Odigrati pametno, mirno, stalozeno, ne upustati se u nekakve rasprave, oni ce se naloziti ko da im je zadnja utakmica u karijeri, bez srljanja i ako Bog da tri boda su nasa. A i svakako smo se prosle godine napromasivali za pet utakmica. Valjda se sutra vrati to.
Zenico, zenico necemo te tuci...
Zenico, zenico necemo te tuci...
I mi smo nekad bili ovako zeleni...broj6 je napisao/la:Sutra će biti preteško, naložili su se opasno njihovi i igrači i navijači. Našim neka bude motivacija da ako pobijede biće jedina ekipa sa 6 bodova
Poletili, pa brzo tezak pad imali
Ma oni su qrina od ekipe realno, i tamo kod ubica cijelo vrijeme se branili na srecu pogodise, i to odmah znaci da su prvaci svijeta. Igrace agresivno i povuceno cekat kontre!! Oni snage nemaju za jak tempo. Na noz ce publika docekati svaki nas potez, samo hladne glave u uci u tekmu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bice super utakmica kao i uvijek u ze. Al mislim da atmosfera i to usijanje koje svi najavljuju sigurno nije nesto jace od 50000 navijaca na Celtic Parku.
Iskusno, pametno, 0:3 aBd.
Ahmetovic, Milanovic 2x
Ahmetovic, Milanovic 2x
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
I ja sam uvjeren da Milanović zabijaFrancescoTotti je napisao/la:Bice super utakmica kao i uvijek u ze. Al mislim da atmosfera i to usijanje koje svi najavljuju sigurno nije nesto jace od 50000 navijaca na Celtic Parku.
Ahmetovic, Milanovic 2x
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako bude kapiten spreman, uvjeren sam u pobjedu. Ne bi samo valjalo da i on fali, koga onda uz Đokanovića..
Zeničani se nafurali, euforija, bit će dobro ispunjen stadion... mislim da će više nama taj ambijent odgovarati. Nakon savršene prošle sezone, nakon odličnih partija protiv Celtica i u prvom kolu protiv Zrinjskog, naši pucaju od samopouzdanja i nemaju nikakav preveliki pritisak jer znaju da im nećemo puno zamjeriti i neki kiks nit ćemo im zviždat ako ne budu vodili do 60 minute
samo laganini, svjesni su da su najbolji i da igraju u najvećem klubu u državi, rutinska pobjeda.
Zeničani se nafurali, euforija, bit će dobro ispunjen stadion... mislim da će više nama taj ambijent odgovarati. Nakon savršene prošle sezone, nakon odličnih partija protiv Celtica i u prvom kolu protiv Zrinjskog, naši pucaju od samopouzdanja i nemaju nikakav preveliki pritisak jer znaju da im nećemo puno zamjeriti i neki kiks nit ćemo im zviždat ako ne budu vodili do 60 minute
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Što se tiče Čelika, opasni su pravo prema naprijed, ali su zato u odbrani truba, to moramo iskoristiti.
Kova
Hebib Šerbečić Lazić Hodžić
Velkoski Đokanović
Tatar Gavrić Milanović
Ahmetović
Kova
Hebib Šerbečić Lazić Hodžić
Velkoski Đokanović
Tatar Gavrić Milanović
Ahmetović
FK Sarajevo
-
nukleusmember
- Kontakt:
ma mi smo znali tamo kiksati i kada su bili naraspadnutiji,x je nekako narealniji,da smo kompletni uzeli bi bez problema valjda,ovako hmmm
VVVBK
VVVBK
Mi odavno nismo igrali utakmicu koju miramo pobjedit a razraceni nisu bili jaki ko sad vec 24 godine. Bice tesko bice 0-1 tatar 7 minuta.
Mi moramo ovkve retardirane ekipe znat pobjedit, to titula i kup zahtjevaju.
Ja sam bio za bp da igramo evropske utakmice al izgleda ove ublehe izabrali piljaru iz grbavice
Ja sam bio za bp da igramo evropske utakmice al izgleda ove ublehe izabrali piljaru iz grbavice
-
bordobijeli
- Kontakt:
Vjerujem da mozemo do pobjede a i bod je dobar. Naprijed Sarajevo.
**** stadion koji je na vracama
Ublehe?Pitar6785 je napisao/la:Mi odavno nismo igrali utakmicu koju miramo pobjedit a razraceni nisu bili jaki ko sad vec 24 godine. Bice tesko bice 0-1 tatar 7 minuta.
Amer Dupovac!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Ako hoćemo da pobijedimo, ne bi trebali izgubiti. Pajel?! 
Yebem li ti sve mrtve Ajnadzicu!!!
Cijeli zivot zivis na grbaci naroda, al ima Boga taj sve vrati, ne mora tebi...
Cijeli zivot zivis na grbaci naroda, al ima Boga taj sve vrati, ne mora tebi...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
:
Brao. Znaci dvicakenanbrajic je napisao/la:Ako hoćemo da pobijedimo, ne bi trebali izgubiti. Pajel?!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Osttribine
- Kontakt:
Slicno sam sinoc napisao na drugoj temi, jednostavno nam ta Zenica ne lezi, bezveze se ovde podcjenjuje i najavljuju neki lagani trijumfi pa ce poslije isti ti koji tako pisu i drvlje i kamenje po Husrefu i igracima ukoliko izgubimo. Istina, da smo kompletni potpuno ni ja ne bih sumnjao u pobjedu, a ovako sa ovim izostancima bitnih igraca bio bih sretan da nastavimo ovu neporazenost od Čelika koja traje evo vec 5 godina, tako da je i moja neka prognoza X.nukleusmember je napisao/la:ma mi smo znali tamo kiksati i kada su bili naraspadnutiji,x je nekako narealniji,da smo kompletni uzeli bi bez problema valjda,ovako hmmm
VVVBK
Sretno sutra svima nama koji idemo u Zenicu !
Ne moze bit jednostavnije.kenanbrajic je napisao/la:Ako hoćemo da pobijedimo, ne bi trebali izgubiti. Pajel?!
Evo slobodanka x izvuce protiv listice i odma nesto nama prijete
Sve ovo treba samarat po 4-5 komada... Realno.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Da su vnago tuzlansko-hakalogradska bar upola ovako nahajcani kad igraju protiv kamenjarskih srba!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Strašan tekst bordo prijatelja, bravo. Stidi se Ajandžiću, lažove!!
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.