FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HongKong
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HongKong » 27 jul 2019, 23:57

Izgleda da je uspio Amar zavesti red u ekipu. Klasicna ona njegova utakmica, od prvog do zadnjeg minuta dobro postavljena ekipa, mnogo trke, agresivno na sredini. Sve to djeluje nekako kilavo, sporo, tromo ali je ucinkovito. Evo druga utakmica gdje nam protivnik nije postene sanse stvorio. Iako to nisu ekipe iz vrha, u proslosti smo i s takvim imali dosta problema.
Dado pravo dobro odigrao danas, imao mnogo dobrih pasova i to naprijed. Kad ga ponajvise kudimo treba pohvaliti momka. Ima on kvalitet neki sigurno. Mujezinovic strasan zadnji pas poslao. Jeste Hajdar bio losiji od ostalih, ali desava se svakome. Bice bolji momak. Alispahic nema snage, rano se potrosi, ali evo vec dvije utakmice on meni igra sasvim ok. Stanic mnogo pouzdaniji od Pavica. Nije neka pljacka, ali bi meni igrao do dolaska boljeg beka. Sinisa kao i uvijek u ovakvim utakmicama, borben i s mudima. Kemo i Sipa odlicni.
Odbrana i veza odradili posao, kao i protiv Borca, tada je napad stekao, danas je procepilo. Siguran sam da bi i Borca dobili da nije bilo crvenog i ta dva boda bi nam bas valjala. Ali idemo dalje.
Prva pobjeda dole i to je nesto. Kako sam rekao vec klasicna Amarova tekma gdje se lagano protivnik lomi, nema tu nekog spektakla ali radi posao.
Vjerujem da ce ova ekipa rasti vremenom, uz malo srece i puno podrske, najveci problem im je vjera u sebe i vidjelo se koliko im znaci ova pobjeda. Kao i svima nama.
1312
Cuva Bog Zelju svog!

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 27 jul 2019, 23:58

kolezeljovac je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ovaj prvi igrač Mladosti (najbliže kameri da tako kažem) je barem metar ispred Krpića, bar se tako čini na snimku. Nevjerovatno da ovo pomoćni nije vidio.
To i govorim... Onda zuti za Stanica i Sipovica... Da Bog sacuva..... Penal nedosudjen nad Mešom....
Po snimku nema offsidea definitivno. Kartone nisam vidio, osim Keminog bezveze dobi zuti ko tele, nemamo vise od 1 zamjene na stoperu, bogi je u godinama vrlo lako se moze desiti neka povreda, a kemo kartoniran...
A za penal, prerano i prebrzo je pao Alispahic nije nekog intenziteta bilo, mislim da je ispravno postupio sudija

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 28 jul 2019, 00:02

:nedam:
Manijaci19871921 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ovaj prvi igrač Mladosti (najbliže kameri da tako kažem) je barem metar ispred Krpića, bar se tako čini na snimku. Nevjerovatno da ovo pomoćni nije vidio.
To i govorim... Onda zuti za Stanica i Sipovica... Da Bog sacuva..... Penal nedosudjen nad Mešom....
Po snimku nema offsidea definitivno. Kartone nisam vidio, osim Keminog bezveze dobi zuti ko tele, nemamo vise od 1 zamjene na stoperu, bogi je u godinama vrlo lako se moze desiti neka povreda, a kemo kartoniran...
A za penal, prerano i prebrzo je pao Alispahic nije nekog intenziteta bilo, mislim da je ispravno postupio sudija
Da bude ironija Kemin je bar objektivan za ova dva zuta... Veseli je zasluzio zuti, ali neka je, vratio sa pocetka meca za onaj lakat njihovoj onoj odvratnoj kapetanskoj zirafi....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 jul 2019, 00:05

Manijaci19871921 je napisao/la:
I Sipović je još bezvezniji karton dobio. Bukvalno za ništa.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 jul 2019, 00:09

https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... zdk/38014/

J*** im ja sve, pogotovo onom smradu što onog momka bez ikakvog razloga mlavi. Veliki respect igračima i Amaru.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jul 2019, 00:24

Hvala jos jednom igracima sto nisu zeljeli izaci odmah. :salut:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 28 jul 2019, 00:24

Ocam je bio jos jedan cist penal, kad je Krpic primio loptu i glavom je gurno naprijed, a konjina Analdin Isakovic ga opalio nogom u prsa. Cist penal ko suza.
1312
Cuva Bog Zelju svog!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 jul 2019, 00:26

Željo mora zaigrati!

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 28 jul 2019, 00:27

Niko nije Erića pohvalio momak je za 10
2 clean sheeta - dvije bez primljenog gola aBd protiv Zrinjskog isto
bez primljenog uz pobjedu
Treba ih skautirati sutra i protiv Utrechta pa cu iznijeti svoj neki stav cega se treba paziti i koje su im mane itd

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 jul 2019, 00:30

Cevap je napisao/la:Niko nije Erića pohvalio momak je za 10
Treba ih skautirati sutra i protiv Utrechta pa cu iznijeti svoj neki stav cega se treba paziti i koje su im mane itd
Kod njega mi je fascinatno kako svakom dugom loptom pogodi saigrača u trepavicu. A kako sam primjetio protiv Borca komunikacija sa odbranom mu je jako dobra. Tu je recimo bilo vazda problema sa Vecom, pa krene skidati lopte sa glave stoperima..

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 28 jul 2019, 00:31

Eric je beton golman, vidi se po svim reakcijama, kako lik komanduje odbranom, prati igru i kako lovi one visoke lopte :tokralju:
To nam je trebalo, ja sam njega prizivao kad sam ga vidio u Ugljeviku na golu Zvijezde. Lik zaklonio gol.
Cuva Bog Zelju svog!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 28 jul 2019, 00:34

Stvarno su jaki na svim pozicijama. Gledao sam i protiv gurbeta i protiv Utrechta. Sovsic je veliki majstor, igrac za 10.
Mandic je prebrz i jako pametno krilo. Govedarici fali snage ali je igrac poteza. O napadacima znamo sve. Mislim da su nase sanse Curjuric i Kadusic. Veseli bi mogao glavonju isprobijati k’o od šale.

Na stranu sve, Paradzik je danas kriminalno sudio. Ali kriminalno. NFSBIH - Propali dabogda, izdajnici bosnjackog naroda.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 28 jul 2019, 00:38

kerimatomic1921 je napisao/la:
Stvarno su jaki na svim pozicijama. Gledao sam i protiv gurbeta i protiv Utrechta. Sovsic je veliki majstor, igrac za 10.
Mandic je prebrz i jako pametno krilo. Govedarici fali snage ali je igrac poteza. O napadacima znamo sve. Mislim da su nase sanse Curjuric i Kadusic. Veseli bi mogao glavonju isprobijati k’o od šale.

Na stranu sve, Paradzik je danas kriminalno sudio. Ali kriminalno. NFSBIH - Propali dabogda, izdajnici bosnjackog naroda.
Ja ću to sutra propratit protiv Veleža pa ću pisat ovdje

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 jul 2019, 00:58

NSBih je nesto najgore, poslije pitara nas najveci neprijatelj.
Oni su zlo.
NSBih je kao ratni zlocinci. Znaci gomila gurbeta zloglasnih koji mrze nas klub. To i ptica na grani zna
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 28 jul 2019, 08:17

:opaopa:
💩💩

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 jul 2019, 08:55

E jes se lijepo probuditi :mrgreen:

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 28 jul 2019, 09:07

Konacno da proradi Plava Mašinerija...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 jul 2019, 09:12

Eric, Mesa, Bojo i dva poletarca za buducnost. Prelazni rok. Uporediti sa onim organizovanim dolascima i odlascima. Jos jedan lijevi bocni i stoper do kraja i da u trans padamo.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 28 jul 2019, 09:22

Dobro jutro plavi. :D
5. Lakat Isakovica u lice Veselinovica, zuti karton.
17. Faul sa leđa na Sinisi, opasan napad. Nema kartona.
34. Penal nad Alispahicem. Povlačenje sa dvije ruke u šesnaestercu.
48. Hiros udara Zeca u lice. Nema kartona.
49. Sadikovic zuti?

48. Zec zuti?
49. Hiros udara Veselog sa leđa. Nema kartona.
51. Lakat u glavu Krpicu sa leđa, iz zaleta. Nema faula.
58. Isakovic rukom zaustavlja opasan napad i gestikulira kao mladi babun u sezoni parenja. Nema kartona.
60. Penal nad Krpicem. Isakovic nogom sa leđa udara Krpića u predjelu stomaka.
80. Veselinovicu zuti?
82. Ofsajd Krpica.
84. Lakat u lice Osmankovica. Zuti karton.
85. Isaković nasrće prvo na Krpića pa na Osmankovića. Nema kartona.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 jul 2019, 09:33

E kad bi Dado nastavio onim ritmom ko juče, pas igra na nivou, jedino što bježi od duela previše al aj :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []