Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Meni isto Dado dobar, Siniša jako dobar, Erić odličan,Mesa isto tako dobar, samo da nastave kao u ova dva kolaOsim13 je napisao/la:E kad bi Dado nastavio onim ritmom ko juče, pas igra na nivou, jedino što bježi od duela previše al aj
A kad ispucava djeluje tako lagano, Veca se kod najmanjeg dodavanja sav iskrivi.Osim13 je napisao/la:Kod njega mi je fascinatno kako svakom dugom loptom pogodi saigrača u trepavicu. A kako sam primjetio protiv Borca komunikacija sa odbranom mu je jako dobra. Tu je recimo bilo vazda problema sa Vecom, pa krene skidati lopte sa glave stoperima..Cevap je napisao/la:Niko nije Erića pohvalio momak je za 10
2 clean sheeta - dvije bez primljenog gola aBd protiv Zrinjskog isto
bez primljenog uz pobjedu
Treba ih skautirati sutra i protiv Utrechta pa cu iznijeti svoj neki stav cega se treba paziti i koje su im mane itd
Probij ga u nedjelju AsimeeeAsim Zec postaje pretplaćen na probijanje leda
Nista ne znam sto se crnca ticeLjoZee je napisao/la:@Zeljo92 meni se cini da si najavio ti neki potpis
Je li to onaj crnac?
Sporo je izgledalo zato sto je bilo +35 na terenu i jako suh travnjak,sasvim razumljivo.HongKong je napisao/la:Izgleda da je uspio Amar zavesti red u ekipu. Klasicna ona njegova utakmica, od prvog do zadnjeg minuta dobro postavljena ekipa, mnogo trke, agresivno na sredini. Sve to djeluje nekako kilavo, sporo, tromo ali je ucinkovito. Evo druga utakmica gdje nam protivnik nije postene sanse stvorio. Iako to nisu ekipe iz vrha, u proslosti smo i s takvim imali dosta problema.
Dado pravo dobro odigrao danas, imao mnogo dobrih pasova i to naprijed. Kad ga ponajvise kudimo treba pohvaliti momka. Ima on kvalitet neki sigurno. Mujezinovic strasan zadnji pas poslao. Jeste Hajdar bio losiji od ostalih, ali desava se svakome. Bice bolji momak. Alispahic nema snage, rano se potrosi, ali evo vec dvije utakmice on meni igra sasvim ok. Stanic mnogo pouzdaniji od Pavica. Nije neka pljacka, ali bi meni igrao do dolaska boljeg beka. Sinisa kao i uvijek u ovakvim utakmicama, borben i s mudima. Kemo i Sipa odlicni.
Odbrana i veza odradili posao, kao i protiv Borca, tada je napad stekao, danas je procepilo. Siguran sam da bi i Borca dobili da nije bilo crvenog i ta dva boda bi nam bas valjala. Ali idemo dalje.
Prva pobjeda dole i to je nesto. Kako sam rekao vec klasicna Amarova tekma gdje se lagano protivnik lomi, nema tu nekog spektakla ali radi posao.
Vjerujem da ce ova ekipa rasti vremenom, uz malo srece i puno podrske, najveci problem im je vjera u sebe i vidjelo se koliko im znaci ova pobjeda. Kao i svima nama.
1312
Ma nije on meni za ovih utakmica kad se mora napadati konstantno..LjoZee je napisao/la:Hajdarevic bas los. Ne znam sta se desava sa njim. Hajd nikad on i nije znao nesto sutnuti ka golu kako Bog zapovijeda, ali sad nijedan potez nije ok. Zao mi je da ne uspije i da ne ode negdje vani lovu da ubere.
A sto je bio los? Imao jedan pas pogresan ako se dobro sjecam.LjoZee je napisao/la:Hajdarevic bas los. Ne znam sta se desava sa njim. Hajd nikad on i nije znao nesto sutnuti ka golu kako Bog zapovijeda, ali sad nijedan potez nije ok. Zao mi je da ne uspije i da ne ode negdje vani lovu da ubere.
Da se citiram za ovim zanimljivim statistickim podatkomirfo je napisao/la:Svaki put kad nismo pobjedili Mladost u Kaknju nismo bili prvaci, sto ce znati da ako ih dobijemo....