FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Urugvaj pola manja nacija od nas pa izbacuje takve igrače. U Holandiji na svakom ćošku gandže i prostitutki. Portugal sa samo dva put više stanovnika od nas u samom vrhu svjetskog fudbala. Belgije do juče nije bilo ni na mapi a danas ne možeš zamisliti vrhunski klub bez Belgijanca.
Da je tako k'o što Osim kaže Amerika bi bila svjetski prvak. Ne postoji nacija koja toliko mnogo daje na atletiku i fizičku spremu pa ih opet nema nigdje u fudbalu.
Igrati loptu nogom nije prirodno. Za to treba talenat i praksa. Mogao si ti onomad imati najbolje engleske i njemačke timove ali kad lopta dodje do Xavia, Inieste ili Messija tebi je gol trč'o ti il' staj'o a nijedan od njih nije fizikaner, čak su Messiju jedno vrijeme prigovarali da se samo šeta.
Tehnika, kontrola lopte, brzina razmišljanja i autoritet koji proizilazi iz toga - mi to imamo. Naš prirodni stil igre je dominacija, lopta u nogama. Bosna nikad nije dala ekipu koja je brza u tranzicijama, brza u kontranapadima. To nije naš stil. Nego loptu u noge i navali svih deset igrača pred njihov kazneni prostor pa uvali ga na snagu, visinu ili vic.
Da je tako k'o što Osim kaže Amerika bi bila svjetski prvak. Ne postoji nacija koja toliko mnogo daje na atletiku i fizičku spremu pa ih opet nema nigdje u fudbalu.
Igrati loptu nogom nije prirodno. Za to treba talenat i praksa. Mogao si ti onomad imati najbolje engleske i njemačke timove ali kad lopta dodje do Xavia, Inieste ili Messija tebi je gol trč'o ti il' staj'o a nijedan od njih nije fizikaner, čak su Messiju jedno vrijeme prigovarali da se samo šeta.
Tehnika, kontrola lopte, brzina razmišljanja i autoritet koji proizilazi iz toga - mi to imamo. Naš prirodni stil igre je dominacija, lopta u nogama. Bosna nikad nije dala ekipu koja je brza u tranzicijama, brza u kontranapadima. To nije naš stil. Nego loptu u noge i navali svih deset igrača pred njihov kazneni prostor pa uvali ga na snagu, visinu ili vic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidio sam to neki dan, sve neriješeno i imamo pobjedu ili dvijeOsttribine je napisao/la:A na Koševu zadnji put 1986.eRule_hz je napisao/la:I ja saznadoh,od naseg Seme da nas celik nije dobio u zenici 5.5 godina![]()
Sretno nam svima danas tamo, nadam se da necemo izgubiti.
Igraj BORDO BIJELI !!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
nas tu najviše **** neigranje jakih tekmi čestoArnelv52 je napisao/la:Urugvaj pola manja nacija od nas pa izbacuje takve igrače. U Holandiji na svakom ćošku gandže i prostitutki. Portugal sa samo dva put više stanovnika od nas u samom vrhu svjetskog fudbala. Belgije do juče nije bilo ni na mapi a danas ne možeš zamisliti vrhunski klub bez Belgijanca.
ovo je sad malo bolje sa manjom ligom definitivno dobar korak
sljedeći treba biti tereni, da budu ko tepisi, tako da ideš dovoditi i razvijati tehničare
koji mogu svašta po finom terenu, a i brzina tu dolazi do izražaja, lopta brže ide, još ako se skvasi prije tekme....
i tako dolaziš do tih atraktivnih, brzih tehničara, krila, brzih counter-špiceva koji bježe stoperima(sporim) pa onda moraš i stopere brže tražit...
jedno vuče drugo, igra se ubrzava, i biva sve ljepša.....i onda domino efekat, igrači skuplji, prenosi skuplji,sponzorstva, više raje na stadionu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja ne znam sta se vi ložite na Osimova lupetanja...
Frajer izvali svjesno masu gluposti da raja naglaba oko toga...
Sad su dobili Mladost DK,e sad ce ici ona fina prica kako se dizu,kako bi se mogli upustiti u borbu za titulu...
Onda ce na nekog naletiti,pa ce opet nesto biti u smisli,možda španci u tehnici imaju neke veze sa svemircima koji su se spustili nekada u praistoriji...

Sad su dobili Mladost DK,e sad ce ici ona fina prica kako se dizu,kako bi se mogli upustiti u borbu za titulu...
Onda ce na nekog naletiti,pa ce opet nesto biti u smisli,možda španci u tehnici imaju neke veze sa svemircima koji su se spustili nekada u praistoriji...
Osim je moron koji pokušava da kopira oca i kaže koju pametnu, pa se ovako blamira. Na njegovu žalost, oca može kopirati samo po mutnim radnjama i namještaljkama, po intelektu teško.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kova - Hodza, Besim, Lazic, Saban - Djoka, Krle - Hebib, Tatar, Milanovic - Ahmet.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma,ponekad mi nismo ni svjesni koliku vrijednost nasa Akademija ima...
Ispadnu prvotimci iz ekipe,povrede, kartoni,...Uleti akademac i ti nista ne osjetis,cak i dobijes na kvaliteti...
Kovacevic, Pidro, Šaban, Nihad, Đokanovic,...
Užitak je biti pitar...
Ispadnu prvotimci iz ekipe,povrede, kartoni,...Uleti akademac i ti nista ne osjetis,cak i dobijes na kvaliteti...
Kovacevic, Pidro, Šaban, Nihad, Đokanovic,...
Užitak je biti pitar...
Vanja8 je napisao/la:Ja ne znam sta se vi ložite na Osimova lupetanja...
Tako nekako
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sinoc oko 1 braca zecevi ispred cheersa sa nekim trebicama prilaze taxiu, pita e,zec jel slobodan kaze brat "nisam kume, ja navijam za Sarajevo nadji drugog" HAHAHAHHA
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Kamuflazn je napisao/la:Sinoc oko 1 braca zecevi ispred cheersa sa nekim trebicama prilaze taxiu, pita e,zec jel slobodan kaze brat "nisam kume, ja navijam za Sarajevo nadji drugog" HAHAHAHHA
Daj broj taxia...
Da brata predlozimo kad god nekom treba prevoz...
https://www.transfermarkt.com/diego-ziv ... ler/148545
Kazu da je to taj sto treba da dodje sljedece sedmice.
Igraci celika prije par dana na bazenu piju puse bas pravi klosari jos pavlovic s njima bas se uklopio s ciganima. Ovo dobijamo lagano aBd.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Noćas 1:2 aBd. Ahmetović i Tatar, njoBe je u formi. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
sefe jel ovo zajebancija il si bas cuo od nekog ko bi trebo znatLakoste je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/diego-ziv ... ler/148545
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ako mene lazu, lazem i ja vas. 
Sumnjam da je ovaj, haman je ptopiso ili ce za Botev plovdivpaulus je napisao/la:sefe jel ovo zajebancija il si bas cuo od nekog ko bi trebo znatLakoste je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/diego-ziv ... ler/148545
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Lakoste zadnji put pogodio da ce nam Said doci 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije loš taj Diego al ne vjerujem krokodilu
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
10 puta je napisao nešto ovako i uvijek je fulao, ili zajebancija koju ne shvatam jer je retardirana ili nešto drugo, uglavnom ne primaj se na ovo pa ako dođe dođe.paulus je napisao/la:sefe jel ovo zajebancija il si bas cuo od nekog ko bi trebo znatLakoste je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/diego-ziv ... ler/148545
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Logično. Mene sad kad gledam utakmice je uvijek najviše strah da lopta neće neprirodno odskočiti. I igrači igraju pod kočinicom kad je takav teren jer moraš dodatne stvari pazit. Ne mogu ni oni da pokažu sve što znaju jer kad pošalju pas prvo se moraju uvjeriti da će lopta kvalitetno stići do saigrača pa tek onda se premaknuti na neku ofanzivniju tačku na terenu.Denchi je napisao/la:
nas tu najviše **** neigranje jakih tekmi često
ovo je sad malo bolje sa manjom ligom definitivno dobar korak
sljedeći treba biti tereni, da budu ko tepisi, tako da ideš dovoditi i razvijati tehničare
koji mogu svašta po finom terenu, a i brzina tu dolazi do izražaja, lopta brže ide, još ako se skvasi prije tekme....
i tako dolaziš do tih atraktivnih, brzih tehničara, krila, brzih counter-špiceva koji bježe stoperima(sporim) pa onda moraš i stopere brže tražit...
jedno vuče drugo, igra se ubrzava, i biva sve ljepša.....i onda domino efekat, igrači skuplji, prenosi skuplji,sponzorstva, više raje na stadionu....
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, skoJaa, Vanja8 i 27 gostiju.