PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Oni su ZDK policajci, vidis da su obuceni ko Black Water, tako se i ponasaju...Malo trenirali juce za Horde veceras... 
- svrakino1921
- Kontakt:
Odlično, hvala na pitanju. Ima li gdje kakav stadion trece kategorije, za iznajmiti na par dana? Pitam za druga.[/quote]
Znam ja da ti znas sve o tome
Pa ako je tacno da su dogovorili Dolinu ako mozes u pp koliko su tipla
Znam ja da ti znas sve o tome
Pa ako je tacno da su dogovorili Dolinu ako mozes u pp koliko su tipla
U ovom slucaju mora,pa i da te hapsi nezz ko ako se ne opires ne smije te prijatelju dotaci.To je druga stvar sto je nas narod zatucan i misli da je policija svemoguca.Vjeruj ti meni njima zakon nista ne dopusta nego raja ne zna tko ne zeli da zna.Kad je bezobrazan ti njemu uzmes ime i prezime i br znacke i PU u kojoj radi da vidis kako mjenjaju pricu.Te nema potrebe za tim,te izvini ako smo sta pretjerali stresan dan,bezobrazni ljudi bla bla bla.Kazem ti ovaj moze ovog levata izmusti dobro.Sariel1987 je napisao/la:Ne mora znacit..mma_hz je napisao/la:Na ovom snimku se vidi kako policajac udara momka palicom po glavi,to je teza povreda discipline ljudi nemojte se zajebavati.Momak ako pokrene tuzbu unutrašnjoj kontroli molice ga ovaj levat da mu plati koliko zine Bgm.Ovo ako ne iskoristi da mu uzme pare u jos da ga ponizi je budala.Unutrasnja kontrola jedva čeka da ovakve naguzi levate kao ovaj koji udara momka koji nista ne radi.Jos malo se nahajca to kroz medije a hoce,mediji jedva čekaju da pisu nesto sto Ce im donijeti preglede.Ako ko zna momka neka ovog prijavi unutrašnjoj ,molice ga levat da mu plati da povuce tuzbu garantujem vam zivotom.
Nisu obicna policija.
Buraz policajca po zakonu i da pljunes on se samo smije obrisati i napisati ti 500 KM za nepostovanje sluzbenika nista vise.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ma drug moj jedinice za podrsku gledaj siru sliku stanja u drustvu.Pogledaj koliko je kolega oko njega..
Uvijek ce bit njihova protiv tvoje moze smislit sta hoce.
Sranje je u drzavi generealno ako neces probleme gledaj da se izmaknes, nasa realnost..
Sranje je u drzavi generealno ako neces probleme gledaj da se izmaknes, nasa realnost..
Imas snimak,nema tu price previse.Sariel1987 je napisao/la:Ma drug moj jedinice za podrsku gledaj siru sliku stanja u drustvu.Pogledaj koliko je kolega oko njega..
A ne mozemo se vise ni sklanjati brate,citav zivot sklanjaj se jos malo pa u feudalizam Ce se uci jer se vazda sklanjamo.Nema samo sto nam u kuce nisu poceli ulaziti i zene odvoditi ahahahah sve zato sto se sklanjanjamo da ne talasamo
FK SARAJEVO.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Gdje je snimak nisam vidio?
Mislim nije ni prvi ni zadnji put da neko fasuje dzaba i nikom nista. Znate i sami sve..
Mislim nije ni prvi ni zadnji put da neko fasuje dzaba i nikom nista. Znate i sami sve..
Ma imas na klixu brate i pogledaj samo na 0.12 gore stepenice.Ide i udara momka u glavu palicom..Sariel1987 je napisao/la:Gdje je snimak nisam vidio?
Imas u zakonu sve fino kad se palica koristi i gdje je smijes koristit..samo po nogama i debelom mesu,cak ne smijes ni po ledjima jer moze dovesti do ozb povreda s kamoli glava.
FK SARAJEVO.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Mislim care da smo mi odavno u feudalnom uredjenju i ovaj represivni aparat( a policija pogotov jedinice za podrsku to i jesu) i sluzi da odrzi takvo stanje..
Imo si 2014 pa nikom nista opet sve po starom..
Ma nismo Sariele vjeruj mi kad mu pokazem zube sve je drugacije.Kod mene vecina prijatelja radi u specijalnoj i podrsci i mrze ovakve levate sto im obraz prljaju.Vjeruj mi brate lafcina spremna,jaka te nikad nece cveljati bez razloga.Vecinom te cveljaju ovi bogalji kao ovaj na snimku.Los na borenju,los na pucanju,los kad rade taktiku niko ga ne benda u jedinici i onda rade ovakve stvari da ego podizu.Znam to sve iz prve ruke.Sariel1987 je napisao/la:Mislim care da smo mi odavno u feudalnom uredjenju i ovaj represivni aparat( a policija pogotov jedinice za podrsku to i jesu) i sluzi da odrzi takvo stanje..
FK SARAJEVO.
Znaci pred svaku utakmicu mogu zac redom i popisat svu policiju koja je na tribini ?mma_hz je napisao/la: Ti njemu uzmes ime i prezime i br znacke i PU u kojoj radi
23
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno da ne,fino sam napisao ali ti si glup inace.GOAT je napisao/la:Znaci pred svaku utakmicu mogu zac redom i popisat svu policiju koja je na tribini ?mma_hz je napisao/la: Ti njemu uzmes ime i prezime i br znacke i PU u kojoj radi
Izvukao si recenicu iz konteksta citavog opet jer si glup.
Rekao sam ako je on bezobrazan i maltretira te bez razloga ovo uradis samo i vidjeces kako se prica mijenja ali opet kazem ti si glup lik.
FK SARAJEVO.
Kad ti policajac priđe da te legitimišr i ti njemu tražiš značku. Kakav kog kontakt s tobom ima imaš pravo tražiti njegove podatke.GOAT je napisao/la:Znaci pred svaku utakmicu mogu zac redom i popisat svu policiju koja je na tribini ?mma_hz je napisao/la: Ti njemu uzmes ime i prezime i br znacke i PU u kojoj radi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Znaci ako me maltretira smijem mu trazit ako ne onda ne smijem.Kako cu onda na sudu dokazat da me je maltretiro ? Objasni molim te ne poznajem ove zakone a mrsko mi ih proucavat.Znam samo da mi kacket nikad ne moze skinut.mma_hz je napisao/la:Naravno da ne,fino sam napisao ali ti si glup inace.GOAT je napisao/la:Znaci pred svaku utakmicu mogu zac redom i popisat svu policiju koja je na tribini ?mma_hz je napisao/la: Ti njemu uzmes ime i prezime i br znacke i PU u kojoj radi
Izvukao si recenicu iz konteksta citavog opet jer si glup.
Rekao sam ako je on bezobrazan i maltretira te bez razloga ovo uradis samo i vidjeces kako se prica mijenja ali opet kazem ti si glup lik.
23
-
Sariel1987
- Kontakt:
Drugo su ba prasinari a drugo ove jedinice za podrsku s ovim nemas kad pricat.odma udaraju
Glup je on baPenaltiky je napisao/la:Kad ti policajac priđe da te legitimišr i ti njemu tražiš značku. Kakav kog kontakt s tobom ima imaš pravo tražiti njegove podatke.GOAT je napisao/la:Znaci pred svaku utakmicu mogu zac redom i popisat svu policiju koja je na tribini ?mma_hz je napisao/la: Ti njemu uzmes ime i prezime i br znacke i PU u kojoj radi
FK SARAJEVO.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Može li kvartalno plaćanje? Nešto me iz banke zezaju.Virtu4l je napisao/la:https://www.olx.ba/artikal/34661964/izn ... ategorije/
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Sjećam se kad smo igrali protiv Srbije, neki mangup doošao sa fantomkom ispred stadiona, samo su mu jednom rekli da je skine i za dvije sekunde ga počeli udarati, nije imao vremena da skine fantomku.Sariel1987 je napisao/la:Drugo su ba prasinari a drugo ove jedinice za podrsku s ovim nemas kad pricat.odma udaraju
Nema s njima priče.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kao prvo ovi u crnom sto su, obicni policajci...jer koliko znam Specijalna jedinica u ZDK (bar u Zenici) imaju vec par godina kamuflazna odijela(slicno kao u vojske), mozda grijesim. A svi znamo kako obicni drotovi su iskompleksirani treba im skroz malo da pocnu mlatit.
Eto sad samo vas mlate jer ste iz Sarajeva. I sigurno je nesto bilo, oglusenje na naredbu i naravno onda oni mlate sve redom...
Eto sad samo vas mlate jer ste iz Sarajeva. I sigurno je nesto bilo, oglusenje na naredbu i naravno onda oni mlate sve redom...
Pa zato i kazem kako cu ja njeg pitat za znacku.Eto jucer su mene licno u par navrata gurali bez razloga,jel to spada u maltretiranje?Jel mu u toj situaciji mogu trazit ime i br.znacke ?Sariel1987 je napisao/la:Drugo su ba prasinari a drugo ove jedinice za podrsku s ovim nemas kad pricat.odma udaraju
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.