Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Aaaj utrke, koja ljepota i uzivancija
Bottas gurnu Vettela na drugu mjesto
Bottas gurnu Vettela na drugu mjesto
Jedan grad, jedna ljubav!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Podsjetio sam se na najbolji moguci nacinakisarajevo92 je napisao/la:Tacno sam zaboravio kako izgleda kisni vikend u F1
Don't believe the hype.
MASTERCLASS VETTEL

Sljedecu ce se vec zapucati u zid tako da cemo se smijatiMokes je napisao/la:Kakav doktor je ovaj Vettel, s zadnjeg mjesta na 2. drugo![]()
![]()
Gdje su sada hejteri ?
Ali kakva trka yebote
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najbolja utrka u zadnjih 6 godina. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Hamilton bez bodova

Ko zna mozda ova trka malo okrene stanje, mozda u iducih 2-3 trke se zakomplikuje i ta trka za vrh 
Jes,ako se poklope slicne okolnosti kao u ovoj utrci,a one se desavaju u prosjeku jednom na svake 2-3 godineronaldo99 je napisao/la:Ko zna mozda ova trka malo okrene stanje, mozda u iducih 2-3 trke se zakomplikuje i ta trka za vrh
E sad zamisli Leclerca i Verstapena u Ferrariu u buducnosti 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Gasly veća botina od Botine.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Hej Ferari treba samo malo da se sabere, deff da su u kvala jako blizu da budu ispred Merca, tako da sve je moguce, a Max je sa druge strane prica za sebe, Madjarska, Belgija i Italija ce nam dati sve odgdarker10 je napisao/la:Jes,ako se poklope slicne okolnosti kao u ovoj utrci,a one se desavaju u prosjeku jednom na svake 2-3 godineronaldo99 je napisao/la:Ko zna mozda ova trka malo okrene stanje, mozda u iducih 2-3 trke se zakomplikuje i ta trka za vrh
E ovo je F1.
- anonymousHD
- Kontakt:
Dugo nisam uživao u Formuli 1. Bravo!
-
Nerminovic
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko je sad tako prosaoharden je napisao/la:Da se prisjetimo prosle godine![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sad bi ti @Seaman rekao, spoji mi se na kisikharden je napisao/la:Sljedecu ce se vec zapucati u zid tako da cemo se smijatiMokes je napisao/la:Kakav doktor je ovaj Vettel, s zadnjeg mjesta na 2. drugo![]()
![]()
Gdje su sada hejteri ?![]()
Ali kakva trka yebote
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Gasli uzasan.
Maks munja.
Maks munja.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Grobte yebo Hulkenberg da je ostao do kraja imao bi sansu da zavrsi kao drugi ali kao uvijek choke
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United