FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Falice Rahman ali i bez njega se ovo moze i mora dobiti, jednostavno mi smo Sarajevo
Tako je šabaneeeee
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Tako je šabaneeeee
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Auu opet bez destruktivca, Velkoski to nije a Gavrić svakako malo trči.
Biće yebeno.
Biće yebeno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kako naši cvrsto igraju u zadnje vrijeme ne bi me cudilo da mi njih isprebijamo na terenu, onako zenički do kosti 
Dobar sastav moglo bi se i do pobjede al ni bod ne bi los bio nezgodno je zenica gostovanje.
Dobar sastav moglo bi se i do pobjede al ni bod ne bi los bio nezgodno je zenica gostovanje.
You are someone else I am still right here
Ispade malac iz 11 , e moj Hus , Gavric je spor , da barem pored njega nije Krle inekako
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ovo nema smisla iskreno, vidili smo kako se Tatar (ne)snalazi na poziciji poluspica, Gavric i Velkoski nikako ne mogu skupa tu igrati... Je.bo Red Bull koliko mi krila dajemoBordoSarajevo je napisao/la:Sastav Sarajeva za današnji meč izgleda ovako: Kovačević, Šerbečić, Lazić, Letić, Šabanović, Hebibović, Velkoski, Milanović, Tatar, Gavrić i Ahmetović.
Kova
Šaban Šerbečić Lazić Letić
Velkoski Gavrić
Hebib Tatar Milanović
Ahmet
Nije loše, da vidimo na djelu Letića konačno
1946~
- belosevic23
- Kontakt:
Opet tatar desetka, krle i gavric dva zadnja vezna
Akova bi pozavidilaThrillerHz je napisao/la:Ovo nema smisla iskreno, vidili smo kako se Tatar (ne)snalazi na poziciji poluspica, Gavric i Velkoski nikako ne mogu skupa tu igrati... Je.bo Red Bull koliko mi krila dajemoBordoSarajevo je napisao/la:Sastav Sarajeva za današnji meč izgleda ovako: Kovačević, Šerbečić, Lazić, Letić, Šabanović, Hebibović, Velkoski, Milanović, Tatar, Gavrić i Ahmetović.
Kova
Šaban Šerbečić Lazić Letić
Velkoski Gavrić
Hebib Tatar Milanović
Ahmet
Nije loše, da vidimo na djelu Letića konačno
0-2 lagano
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ThrillerHz
- Kontakt:
De realno koga se tu treba plasiti, dva polu igraca (dilaver/jamak) i amateri na nivou 1 lige federacije. Treba se vise izdic iz ovog sivila i trpat ove amaterske ekipe kako i zasluzuju.BordoSarajevo je napisao/la:Trener Čelika se odlučio za idućih 11 fudbalera: Pavlović, Blažević, Isić, Vrhovac, Pecelj, Jamak, Dedić, Perišić, Huseinbašić, Grahovac i Dilaver.
Najmanje 2 možemo i moramo zabit, a potrudit se da manje od tog primimo.
1946~
Ne znam sto mali je odigrao dobro disciplinovano i to protiv Zrinskog , Tatar je procvjeto kad je Gavric na poluspica uso i sad on izmislja toplu vodu bez destruktivca sa tri krila iza napadaca i mekanom sredinom
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- LegendKiller
- Kontakt:
Tatar kao 10ka je igrač manje na terenu, to se moglo vidjeti pritiv Zrinjskog u prvom poluvremenu, jednostavno nije za te pozicije, on samo na krilu može biti koristan. Krle kao defanzivni vezni je suvišno komentarisati.
Kakvu poruku posla Husref Đokanoviću, protiv zrinje najbolji na terenu, sljedeću klupa. Da hoće i Krle jednu izdnominirati možda sljedeću na klupu preseli.
Kakvu poruku posla Husref Đokanoviću, protiv zrinje najbolji na terenu, sljedeću klupa. Da hoće i Krle jednu izdnominirati možda sljedeću na klupu preseli.
Podsjecamo da je krste prije dva dana poceo trenirati tek nakon povredice... ne shvatam .. jednostavno ne shvatam, dabogda 5-0 dobili
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Gavric.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Danas Gavrić zabija. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Top postava
FK Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
Gdje naci yebenu Moja TV 2? Imam Moju TV, ali samo mi ovaj kanal gdje Zrinjski i Velez igraju :O
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Isto u rubrici sportski...kod mene je to zadnji kanal na listi od sportskihbelosevic28 je napisao/la:Gdje naci yebenu Moja TV 2? Imam Moju TV, ali samo mi ovaj kanal gdje Zrinjski i Velez igraju :O
Trenutno korisnika/ca: benko21, bvsic, OzmoodPinglewood, Venom i 33 gosta.