RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Zvonić majstor, čovječe...
-
RASanticeva
- Kontakt:
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Serem se u usta svakome ko je reko zvonic dobar igrac samo zato sto je velezovo dijete
Traze zamjenu markezu a on gori od markeza
Traze zamjenu markezu a on gori od markeza
a struke kod nas..uvodi ibro osmica gluho i daleko bilo
Šteta za stativu Branda-a. Imao je Velež lijepih prilika. Šteta ako izgube.
-
RASanticeva
- Kontakt:
Ubij me više kad ovakva **** pobjeđuju utakmice - ali mi koji smo bolji prosipamo bod koji smo mogli komotno uzeti
Da sad zabiju gol i zašute ova **** na stajanju - rodio bi se...vrijeme je više da konačno zabijemo u 3 **** lijepe materine više
Da sad zabiju gol i zašute ova **** na stajanju - rodio bi se...vrijeme je više da konačno zabijemo u 3 **** lijepe materine više
Mostar u srcu, Velež do groba
U oba ova kola sami sebe pobijedili. Kakve amaterske greske, strasno.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Nek ide sve u 3 lijepe p.....e materine
Vehabovića na posudbu u Blagaj ili u bjelopoljac, lokomotiva i takve ekipe katastrofa .
MUSVDG
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Kakav bola osmic i samardzic ja od muke povracam na ovakvu klupu.. Pa gledate li vi ista iz uprave..
Ti si naša ljubav jedina!
Behram i Zvona iako nasa djeca trebaju na klupu pod hitno. Jos tu ima losih karika, ali ovaj dvojac je zasad najgori. Da nam nema Crne Mambe i Bobica mogli bi se komotno odma pomirit sa PL. Daj Bože da Manev uspije uvesti red i mir u zadnju liniju.
Ne možeš sam sebe u dvije utakmice pobjediti i kriviti nekoga drugogo osim sebe. Kara nas neiskustvo žešće, i kad pomisliš da će barem ovi iskusniji nešto pametnije odigrat zabije ga Zvona sam sebi, još se svađa sa sudijom na svaku odluku... Malo ozbiljnosti i fudbalakog bezobrazluka, a ne dječijih igrica i bolešćurina i biće to puno bolje. S Manevom i Urdinovom imamo se čemu nadati u nastavku...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Već u 3. kolu protiv Čelika pobjeda je pod moranjem.
Zašto Fajić veceras nije bio ni na klupi ako je rekao da ce biti spreman barem za pola sata?
Zašto Fajić veceras nije bio ni na klupi ako je rekao da ce biti spreman barem za pola sata?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Dajte ljudi šta ste se ucrnačili,Velež ima kvalitet,i dokazat će se to... Velež ne igra uopšte loše,samo što sreća zna okrenut leđa... Vidjet ćete eto dok se malo smiri nervoza,prevelika je želja kod igrača i onda se dese greške,svi puno očekuju i to stvara pritisak... naredno kolo je sigurno pobjeda,živi bili pa vidjeli 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Odlican Velez. Na stranu poraz i losa zavrsnica, navijaci imaju cime biti zadovoljni. Bitno zapazanje i mislim da je malo navijaca pisalo o tome, Velez je pogotovo na sredini fizicki inferioran, nevjerovatno puno omaleni fudbalera koji su tehnicki ok, ali fizicki vise nego inferiorno naspram svake ekipe u ligi. I da, ovaj mali Samardzic je uzasno los. Ovo za Fajica je vise nego cudno, pogotogo jer se zna da igra rekreativno ostale sportove u Mostaru.
Max Allegri
Igrač utakmice: Zeljković
Kloc kola: Zvonić
Kloc kola: Zvonić
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.