Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Velez standardno. Dođu Zrinjskom ko Olimpic Sa klubovima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sudija najjaci. Aj sto produzi 2 minute sto je netipicno za utakmice koje nisu rezultatski davno rijesene nego je opominjanjem i davanjem lekcija igračima ukrao te dvije minute i nije nista dodatno produžio. Tako da si od dvije minute dobio 2 sekunde aktivne igre dok je lopta od korner zastavice isla do kaznenog prostora.
Steta sto Velez izgubi ovo, zasluzili su makar bod. Ona akcija prije gola Zrinjskog, cini mi se da nije bio ofsajd...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nas zadnji put posralo dok baka jos nije kladionicu igraotuzlak1987 je napisao/la:Velez bolji, a gubi. Kada ove sere uvijek, ako ne zabiju oni i sudija zabijes sam sebi.
Kajzer10 je napisao/la:Sudija najjaci. Aj sto produzi 2 minute sto je netipicno za utakmice koje nisu rezultatski davno rijesene nego je opominjanjem i davanjem lekcija igračima ukrao te dvije minute i nije nista dodatno produžio. Tako da si od dvije minute dobio 2 sekunde aktivne igre dok je lopta od korner zastavice isla do kaznenog prostora.
Baš tako
MUSVDG
Prije gola sudija svira nepostojeci ofsajd kod 100% prilike.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Prijenos mostarskog derbija

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Čelik Sarajevo još gore.Kulesza je napisao/la:Prijenos mostarskog derbija
Zanimljivo, poslije 2 kola niko neće imati 6 bodova kko je krenulo.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Tristan
- Kontakt:
Nikad zanimljivija liga. Na kraju bi onaj sto bude 10. na tabeli mogao kasniti par bodova za Evropom.
Zvijezda 09 nije losa ekipa, promasili su i protiv Tuzle City i protiv Borca dosta sansi, vratice im se to negdje. Usrace se oni nekom u zivot.
Zvijezda 09 nije losa ekipa, promasili su i protiv Tuzle City i protiv Borca dosta sansi, vratice im se to negdje. Usrace se oni nekom u zivot.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Samo nek nas zaobidju 
Dosta su se nama uyebavali u zivot

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- ElCartel11
- Kontakt:
Velez ako hoce da ostane u ligi mora se rjesiti ove ublehe na klupi sto prije.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ovaj blazevic je najbolji desni bek u ligi.
a robijasi su u.srali i sefa i stanicu s ovim bakljama
a robijasi su u.srali i sefa i stanicu s ovim bakljama
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 28 jul 2019, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nek im se ovdje ne vraća nabijem ihTristan je napisao/la:Nikad zanimljivija liga. Na kraju bi onaj sto bude 10. na tabeli mogao kasniti par bodova za Evropom.
Mislim da je remi bio najrealniji rezultat u mostarskom derbiju, obje ekipe su imale šanse i na kraju onakav autogol odluči utakmicu. Kažem opet, neki remi sa golovima i to bi bilo to.
Velež je fino parirao Zrinji, al' vidi se da ovim igračima treba još malo iskustva, morali su realizovati neku od onih silnih kontri koje su propustili. U suštini vremenom će biti bolji, sa druge strane igrači Zrinjskog možda mislima već u četvratk, a i falilo je svježine igračima, vidjelo se to dobro pred kraj utakmice kada je Velež fizički izgledao dominantnije.
Velež je fino parirao Zrinji, al' vidi se da ovim igračima treba još malo iskustva, morali su realizovati neku od onih silnih kontri koje su propustili. U suštini vremenom će biti bolji, sa druge strane igrači Zrinjskog možda mislima već u četvratk, a i falilo je svježine igračima, vidjelo se to dobro pred kraj utakmice kada je Velež fizički izgledao dominantnije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Tristan
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la:Samo nek nas zaobidju
Penaltiky je napisao/la:Nek im se ovdje ne vraća nabijem ih
Jbg, mora negdje, dogovorite se.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Sloboda i mi prvi zapikali, ostali nek se dogovore i vide sta ce 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prošle godine kad smo u zamahu bili 2x nas mlatnuše, Husić nam 4 gola u 2 tekme uvalio.Tristan je napisao/la:LjoZee je napisao/la:Samo nek nas zaobidju
Dosta su se nama uyebavali u zivotPenaltiky je napisao/la:Nek im se ovdje ne vraća nabijem ih
Jbg, mora negdje, dogovorite se.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bhfanatic14, Bing [Bot], Giuseppe1, leo1946, newton_heath_lyr, Noke995, Paromlinac, UltraSa46 i 65 gostiju.