Ja govorim za parolu jeli Vas stid? Vi nekoga nasli prozivati mamlazi....Litmanen je napisao/la:Jel te sramota komentarisat? Od istog sarajeva primili tricu na sugavici prije nekoliko mjesecikolezeljovac je napisao/la:Bojan Pavlovic igrac utakmice gdje ces dalje..... Jeli stid ove navijace Celika samo cu to reci.....
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svaka cast celiku.2 izbijena boda po 2 izbijena boda,ispast ce iz trke za titulu aBd
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ElCartel11
- Kontakt:
Primice na Kosevu petardu ko i lani, brez 6 standardnih igraca, napadamo jih pred 10k njihovim navijaca, a prije tekme imao sam osjecaj da idemo u goste Sevilli jbt.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ovima i tuzlacima je sezona da uzmu nas i melju i sve mogu izgubiti.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Nmg da vjerujem da pitari nisu uzeli ovo.Milion prilika i nista haha.Celik,Velez,Zvijezda top 3 kandidata za cvajtu.
23

Doci ce te i vi za 2 sedmice na BP pa cemo vudjet kako ce te procikolezeljovac je napisao/la:Bojan Pavlovic igrac utakmice gdje ces dalje..... Jeli stid ove navijace Celika samo cu to reci.....

Sta ima Barsa, pa cijelo vrijeme najavljujete lagano 0-2 ili 0-3...imate bodova ko i likce zato tisuElCartel11 je napisao/la:Primice na Kosevu petardu ko i lani, brez 6 standardnih igraca, napadamo jih pred 10k njihovim navijaca, a prije tekme imao sam osjecaj da idemo u goste Sevilli jbt.

HAHAHAHA Celik da ispadne jesi li ti dobro??GOAT je napisao/la:Nmg da vjerujem da pitari nisu uzeli ovo.Milion prilika i nista haha.Celik,Velez,Zvijezda top 3 kandidata za cvajtu.
-
- Kontakt:
sto se bolan bojisduplakruna46 je napisao/la:Ovima i tuzlacima je sezona da uzmu nas i melju i sve mogu izgubiti.
nek pobjedi bolji

- ElCartel11
- Kontakt:
Vidjecet cete u nastavku prvenstva ko ce imati koliko bodova, vi ste tu negdje od 5-7 pozicije.Litmanen je napisao/la:Sta ima Barsa, pa cijelo vrijeme najavljujete lagano 0-2 ili 0-3...imate bodova ko i likce zato tisuElCartel11 je napisao/la:Primice na Kosevu petardu ko i lani, brez 6 standardnih igraca, napadamo jih pred 10k njihovim navijaca, a prije tekme imao sam osjecaj da idemo u goste Sevilli jbt.
Da su nam igraci bili normalni u zavrsnicama glatko smo vas mogli sa 2,3 gola razlike nabiti. A da smo imali komplet igrace na raspolaganju ipet vam 5 ne bi ginula

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vrijeme je vise da ovaj celik ispadne.Nista ligi ne doprinose,tavore na sredini tabele vec 15 godina,nekad i na dnu.
#Punoljetstvo
Trebalo bi vam puštat.duplakruna46 je napisao/la:Ovima i tuzlacima je sezona da uzmu nas i melju i sve mogu izgubiti.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Haha pa ti si stvarno glup momak. Ako si gledao utakmicu trebao bi se poklopit i ne komentarisat. Drugo poluvrijeme ne mozete preci pola pred svojom publikom, ali opet polako, znamo kako prolazite na Kosevu.Litmanen je napisao/la:Sta ima Barsa, pa cijelo vrijeme najavljujete lagano 0-2 ili 0-3...imate bodova ko i likce zato tisuElCartel11 je napisao/la:Primice na Kosevu petardu ko i lani, brez 6 standardnih igraca, napadamo jih pred 10k njihovim navijaca, a prije tekme imao sam osjecaj da idemo u goste Sevilli jbt.

Penaltiky je napisao/la:Trebalo bi vam puštat.duplakruna46 je napisao/la:Ovima i tuzlacima je sezona da uzmu nas i melju i sve mogu izgubiti.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- WestTrebina
- Kontakt:
Yebem usrefu zvanom usro najmilije. Yebo ga sin retardirani
Haha pa ti si stvarno glup momak. Ako si gledao utakmicu trebao bi se poklopit i ne komentarisat. Drugo poluvrijeme ne mozete preci pola pred svojom publikom, ali opet polako, znamo kako prolazite na Kosevu.
[/quote]
Imbecilu klosarski, gledao i bili ste blize pobjedi, ali bodovi se racunaju i mozes da ga popusis svima u zenici

Imbecilu klosarski, gledao i bili ste blize pobjedi, ali bodovi se racunaju i mozes da ga popusis svima u zenici
Čuvaj se načitanog Zagoja TenejaWestTrebina je napisao/la:Yebem usrefu zvanom usro najmilije. Yebo ga sin retardirani

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kao navijac Zelje mogu Vama Zenicanima reci.... Niste Vi tom Usrefu ni do koljena(ukljucujuci i klub)... Nema vecih kompleksasa od Vas, kakvi ste Vi bijednici....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Vazelin za 2 kola spremitekolezeljovac je napisao/la:Kao navijac Zelje mogu Vama Zenicanima reci.... Niste Vi tom Usrefu ni do koljena(ukljucujuci i klub)... Nema vecih kompleksasa od Vas, kakvi ste Vi bijednici....
- svrakino1921
- Kontakt:
Al fakat Celik pade fizicki oko 70 min
Mozda i ranije
A petnaest dana bili na pripremama u Turskoj ako ne i vise
I to vrhunski uslovi u kampu
Mozda i ranije
A petnaest dana bili na pripremama u Turskoj ako ne i vise
I to vrhunski uslovi u kampu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.