Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...Virtu4l je napisao/la:i Atalantomkolezeljovac je napisao/la:Ma njima kad dodju kone i Mi oni se ufuraju ko mi kad igramo s Plzenom, Standardom i sl...

Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...Virtu4l je napisao/la:i Atalantomkolezeljovac je napisao/la:Ma njima kad dodju kone i Mi oni se ufuraju ko mi kad igramo s Plzenom, Standardom i sl...
Kako bi na cevljanovicima ?skoroalen je napisao/la: Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...
Ide suplja ko halva..BadrHari je napisao/la:I opet lekcije iz ljubavi i odanosti klubu dajemo cijeloj drzaviBosniaBoston je napisao/la:Vrijeme je vise da ovaj celik ispadne.Nista ligi ne doprinose,tavore na sredini tabele vec 15 godina,nekad i na dnu.![]()
Ove atmosfere i posjete a 20 godina bez trofeja, ustat kad se kaze Zenica
A krenulo ga jbg, zeznuto je kad se golman razbrani, tada obično još primiš gol, mada ga vama Čelik ne bi zabio da se do bajrama igraloskoroalen je napisao/la: Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...
A dokad ćete čekati na pobjedu?S-Y-L-A-R je napisao/la:Aj pa dogodine novu tricu najavite, čekati ćemo još.
Velez je ispadao u konkurenciji Drine, Rudara, Olimpica i slicnih. Ove godine je liga takva da nema sigurnih bodova nigdje nikome. Tako da cemo vidjeti, po mom misljenju uz Zvijezdu i Mladost glavni kandidatrishovski je napisao/la:Nema šanse jarane,nema šanse... 1000% To što bi neki željeli je jedno a stvarnost sasvim drugo... To samo moze reci neko ko Velež nikad nije gledaosvabo8 je napisao/la:Kako je krenulo vraćaju se Rođeni.
Al u rikverc
Zagor je krepoOsim13 je napisao/la:Čuvaj se načitanog Zagoja TenejaWestTrebina je napisao/la:Yebem usrefu zvanom usro najmilije. Yebo ga sin retardirani
Fino, čestitam na pobjedi u koridi, najjači si bio.GOAT je napisao/la:Kako bi na cevljanovicima ?skoroalen je napisao/la: Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...
Tako je ljudinoveselizenicanin je napisao/la:Otkide Sa bod jedva![]()
![]()
![]()
![]()
I protiv nas je na Koševu kad uzeše 0:1, u Buffona se pretvorio.Virtu4l je napisao/la:A krenulo ga jbg, zeznuto je kad se golman razbrani, tada obično još primiš gol, mada ga vama Čelik ne bi zabio da se do bajrama igraloskoroalen je napisao/la: Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...
Ja od onog Kozića imam noćne more, gdje god je branio, protiv nas je igrao utakmice karijere
To je bilo vrijeme kad Velež nije imao marke,nije imao nikog da stane uz njeg i normalno da ćeš ispasti... Sad je neko drugo vrijeme,i vidjet ces da ce Velež bez ikakvih problema biti na sredini,na kraju sezone... stavi sebi ovaj moj komentar gore u bookmars,pa kad zavrsi sezona opet cemo prokomentarisat... Doći će još najmanje 3 kvalitetnija pojačanja,do kraja prelaznog roka..svabo8 je napisao/la:Velez je ispadao u konkurenciji Drine, Rudara, Olimpica i slicnih. Ove godine je liga takva da nema sigurnih bodova nigdje nikome. Tako da cemo vidjeti, po mom misljenju uz Zvijezdu i Mladost glavni kandidatrishovski je napisao/la:Nema šanse jarane,nema šanse... 1000% To što bi neki željeli je jedno a stvarnost sasvim drugo... To samo moze reci neko ko Velež nikad nije gledaosvabo8 je napisao/la:Kako je krenulo vraćaju se Rođeni.
Al u rikverc
skoroalen je napisao/la:Fino, čestitam na pobjedi u koridi, najjači si bio.GOAT je napisao/la:Kako bi na cevljanovicima ?skoroalen je napisao/la: Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...
Izazvati interesovanje u gradu iznova iako: je klub u finansijskoj dubiozi (jedva licencu dobije za ligu kamol Evropu), nije osvojio ni kup kamol ligu hebeni 20 plus godina, skoro se ugasio, nije izasao u Evropu 12 godina, prosao dugogodisnje bojkote i hladjenja ko niko u ligi- ne moze vise niko.Raonffa je napisao/la:Nemate kontinuitet, posjeta vam previše zavisi od faktora rezultata, niste loši al' daleko od toga da nekome dajete lekcije iz ljubavi i odanostiBadrHari je napisao/la: Kad god zagusti. Onu kad smo rezultatski ispali u najgoroj sezoni u historiji kluba, protiv Borca je bilo 9000.
Mi protiv dva kluba u ligi napunimo stadion, vi i pitice samo međusobnoznaci bolji smo
Pa realnost tebra... Uzmi broj titula, kako kao igraca, tako i kao trenera, velikih utakmica, oni mu ni blizu nisu....Vanja8 je napisao/la:Kole...Od mene...kolezeljovac je napisao/la:Kao navijac Zelje mogu Vama Zenicanima reci.... Niste Vi tom Usrefu ni do koljena(ukljucujuci i klub)... Nema vecih kompleksasa od Vas, kakvi ste Vi bijednici....
Čestitamo vam neprimanje trice. Nekad vam je svrha postojanja bila da ponekad nas dobijete, sad je da ne primite 3+. Tako je i sa Željom, mada oni i trica idu skupa u nekom drugom kontekstu.S-Y-L-A-R je napisao/la:Aj pa dogodine novu tricu najavite, čekati ćemo još.
U svakom slučaju mnogo manje od vaše trice koja je aktuelna svake godine.HordasOdMalena je napisao/la:A dokad ćete čekati na pobjedu?S-Y-L-A-R je napisao/la:Aj pa dogodine novu tricu najavite, čekati ćemo još.
skoroalen je napisao/la:Fino, čestitam na pobjedi u koridi, najjači si bio.GOAT je napisao/la:Kako bi na cevljanovicima ?skoroalen je napisao/la: Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.