FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovi što su nezadovoljni igrom,ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali. Raznijeli smo ih,zrela igra puna trke i zalaganja. Šteta što nismo imali sreće da zabijemo gol. Nema veze idemo dalje vratiće nam se ovo negdje.
Volim te Sarajevo!
Volim te Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dobro, a šta znaš sigurno?mma_hz je napisao/la:Ja pasa govorim sto znam sigurno ,a ti ako ne znas to je tvoja stvar.
"Nije samo to, al ne bih o tome."
Il reci sve, ili šuti i ne osjećaj se bitnim jer si nekog zaintrigirao.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jesmol gledali istu utakmicu? Koja igra? Igra gdje ne možeš da napraviš ništa protiv sredine koju čine Jamak od 35 godina i Dedić koji igra kad ima loptu? Gdje ti se čitavo prvo poluvrijeme igra svodi na duge lopte krilima od Gavrića i Besima? Jel to igra? Šlag na tortu je Đokanoviću 20 minuta koji je za Velkoskog na DMFu Genarro Gatusso. Da mi je samo nekako vidjeti naš procenat tačnih dodavanja na njihovoj polovini. Husref kako je majstorski odradio Zrinjski, isto tako je ovo zasro.Lecler je napisao/la:Ovi što su nezadovoljni igrom,ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali. Raznijeli smo ih,zrela igra puna trke i zalaganja. Šteta što nismo imali sreće da zabijemo gol. Nema veze idemo dalje vratiće nam se ovo negdje.
Volim te Sarajevo!
Mogu na pp ako hoces necu da ovdje serem da dusmani citaju jbg ti valjda si toliko pametan.SarajevoJeBordo je napisao/la:Dobro, a šta znaš sigurno?mma_hz je napisao/la:Ja pasa govorim sto znam sigurno ,a ti ako ne znas to je tvoja stvar.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma raznijeli ih igrom ba u svakom segmentu, treba napast Tatara i Guzinu za one promašaje, posebno ovog prvog jer je i sebican.
Zanima me situacija u sesnestercu celika kad je Guzina pao, onako na prvu mi se cinilo povlacenje, pa me zanima je li ko uprati to?
I yebo ja sve svoje, al jel normalno produzit samo 3 yebene minute, 6 izmjena je bilo, koliko su se valjali oni, sjecam se da je Sliskovic to jednom rekao i stvarno covjeka tek sad kontam, slag na tortu ni korner ti nije dao, ne znam al ono je fuj
Zanima me situacija u sesnestercu celika kad je Guzina pao, onako na prvu mi se cinilo povlacenje, pa me zanima je li ko uprati to?
I yebo ja sve svoje, al jel normalno produzit samo 3 yebene minute, 6 izmjena je bilo, koliko su se valjali oni, sjecam se da je Sliskovic to jednom rekao i stvarno covjeka tek sad kontam, slag na tortu ni korner ti nije dao, ne znam al ono je fuj
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Nisam gledao prvo poluvrijeme al u drugom smo im ubili volju za zivotom. Celik tipicna seljacka ekipa koja igra na hampu i na par trenutaka kada ih pubilika ponese. Stvarno sto se tice trke i stvaranja sansi nemam sta zamjeriti igracima. Ono sto me boli i sto sam pisao prije mjesec dana je to da smo sa guzinom promasili da valja(da Bog da me demantovo pa dao 15 golova do kraja) Po meni je on najveci promasaj naseg kluba u posleratno vrijeme. Po kojim referencama i cija zelja je on bio to mi daje znati? Tatar je veceras pokazi zasto nije dalje mako od Hrvatske lige, pa tamam odlucio svaku utakmicu u prvenstvu do kraja. Znal neko sta je sa Handzica, i kakva je povreda kod Ahmeta ???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Glupo je sada pričati o nadoknadi i kornerima. Trebalo je završiti 0-3 i prst u uho
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ti ocito imas neke poremecene vidike ili nisi uopste gledao utakmicu..SarajevoJeBordo je napisao/la:Jesmol gledali istu utakmicu? Koja igra? Igra gdje ne možeš da napraviš ništa protiv sredine koju čine Jamak od 35 godina i Dedić koji igra kad ima loptu? Gdje ti se čitavo prvo poluvrijeme igra svodi na duge lopte krilima od Gavrića i Besima? Jel to igra? Šlag na tortu je Đokanoviću 20 minuta koji je za Velkoskog na DMFu Genarro Gatusso. Da mi je samo nekako vidjeti naš procenat tačnih dodavanja na njihovoj polovini. Husref kako je majstorski odradio Zrinjski, isto tako je ovo zasro.Lecler je napisao/la:Ovi što su nezadovoljni igrom,ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali. Raznijeli smo ih,zrela igra puna trke i zalaganja. Šteta što nismo imali sreće da zabijemo gol. Nema veze idemo dalje vratiće nam se ovo negdje.
Volim te Sarajevo!
Sve sto je i husref odradio aa rotacijama, momci na terenu je bilo max korektno, jednostavno nismo imali realizaciju i to je to!
Ti ai vjerojatno jedan od onih i da sve dobijamo, nesta bi ssrao
- ElCartel11
- Kontakt:
Za Djanija Salcina ide jedna od Djanija - ostajem Balkanac i provincijalac, putuj Evropo srecu zelim ti ja...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Zao mi je, ali Saban trenutno ne ispred Hodzića.
Danas je uzas bio, ali eto daje mu se prilika ja bih mu jos koju tekmu dao priliku, ali ovo danas i protiv Celtica lose lose
Danas je uzas bio, ali eto daje mu se prilika ja bih mu jos koju tekmu dao priliku, ali ovo danas i protiv Celtica lose lose
železničar RS !!!
Realno smo ih satrali 70ak minuta. Imali smo problem 20ak minuta da se nametnemo, ali kad smo zaposjeli samljeli smo ih tempom. Treba i voditi racuna da ima 4 nova igraca i da komunikacija nije bas na nivou koji treba. Izmjene pravovremene, mjesalo se, pokusavalo se. Opasno smo iz svih mogucih kombinacija.
Znaci Husref nakon igraca tjera i upislenike u klubu? Husref otjero i Tana :O
Opet kazem, poceo pripreme vodio 2 treninga i prije puta za sloveniju napustio zbog obaveza.
Znaci Husref nakon igraca tjera i upislenike u klubu? Husref otjero i Tana :O
Opet kazem, poceo pripreme vodio 2 treninga i prije puta za sloveniju napustio zbog obaveza.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pošalji dok ti Kamuglazn nije pokucao na vrata.mma_hz je napisao/la:Mogu na pp ako hoces necu da ovdje serem da dusmani citaju jbg ti valjda si toliko pametan.SarajevoJeBordo je napisao/la:Dobro, a šta znaš sigurno?mma_hz je napisao/la:Ja pasa govorim sto znam sigurno ,a ti ako ne znas to je tvoja stvar.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam kako je moguće da smo do prije 2 dana imali 9 povrijeđenih igrača od kojih 5 iz prve postave i evo danas i najbolji strijelac koji je izašao u 10. minuti.
Danas smo 80 minuta igrali bez 6 od 11 igrača iz prve postave na stranu rezultat koji je koliko toliko ok. Ona trojica da bog sačuvaj..
Danas smo 80 minuta igrali bez 6 od 11 igrača iz prve postave na stranu rezultat koji je koliko toliko ok. Ona trojica da bog sačuvaj..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ovo je ona utakmica kad ne mozes igračima ništa zamjerit a pizdiš zbog milion propuštenih prilika. Velika šteta, propustili smo priliku da budemo jedini sa dvaODdva.
Raduje činjenica da smo DOMINIRALI 70ak minuta bez 6 haman standardnih igrača protiv ekipe koja nije nimalo naivna i koja igra pred 10ak hiljada svojih navijača.
Sad me brine i Ahmetović, kaže Husref da ne bi trebalo biti ništa ozbiljno i da je izašao jer se nije htjelo rizikovat al yebem ga ja uvijek tako kažu pa svi ti igrači propuštaju treninge i utakmice narednih sedmice.
Treba nam podhitno taj zadnji vezni, iz aviona se vidi. Valjda bude sutra ili prekosutra kako su i najavili.
Raduje činjenica da smo DOMINIRALI 70ak minuta bez 6 haman standardnih igrača protiv ekipe koja nije nimalo naivna i koja igra pred 10ak hiljada svojih navijača.
Sad me brine i Ahmetović, kaže Husref da ne bi trebalo biti ništa ozbiljno i da je izašao jer se nije htjelo rizikovat al yebem ga ja uvijek tako kažu pa svi ti igrači propuštaju treninge i utakmice narednih sedmice.
Treba nam podhitno taj zadnji vezni, iz aviona se vidi. Valjda bude sutra ili prekosutra kako su i najavili.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 28 jul 2019, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Serbecic!
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 29 jul 2019, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
Jos imamo sansu da dovedemo jednog ili dva igraca dok nije zavrsen prelazni rok. Nek se zarove od Kine do Kolumbije.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Odavno nismo ovako odskakali kvalitetom. Bez 6 ili 7 prvotimaca, više ne znam ni sam ,svaki dan neka povreda.
Ali opet, od 30te minute do kraja viktorije igrali.
Šerba za sada veliko pojačanje, meni lično sigurniji od Mujakica + posjeduje kvalitete koje nisu svojstvene njegovoj poziciji, hoću reći zna nešto oko lopte.
Guzina tanak skroz, možda nadodje čovjek jer imam osjećaj da ga malo trema opucala(tako su mi djelovali njegovi pokreti).
Ali opet, od 30te minute do kraja viktorije igrali.
Šerba za sada veliko pojačanje, meni lično sigurniji od Mujakica + posjeduje kvalitete koje nisu svojstvene njegovoj poziciji, hoću reći zna nešto oko lopte.
Guzina tanak skroz, možda nadodje čovjek jer imam osjećaj da ga malo trema opucala(tako su mi djelovali njegovi pokreti).
Evo Djani vam posveti opis slike na instagramu.
Ne treba ti to lave moj, vec pamet u glavu dok nije kasno.
Ne treba ti to lave moj, vec pamet u glavu dok nije kasno.
Nije ono za penala, čak ni za PetrovićaSedrenikHz je napisao/la:Ma raznijeli ih igrom ba u svakom segmentu, treba napast Tatara i Guzinu za one promašaje, posebno ovog prvog jer je i sebican.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 37 gostiju.