FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo smo vise trebali sutati,po ovom terenu se moralo to.Puno smo peglali pred golom,Tatar pogotovo,nemoze se u gol uci bem je.
Guzina je meni ok,inteligentan je nije glup igrac,pravi sidras onaj koji na prvu igra,spusta i ostavlja fino lopte,nazalost i u Mladosti ga je realizacija zezala ali bogami moze on ruke dati,ima onog smeka nekog za loptu.
I Lazic je vec 2 zuta skupio za 2 kola.Treba pred neku laksu to cistit
Guzina je meni ok,inteligentan je nije glup igrac,pravi sidras onaj koji na prvu igra,spusta i ostavlja fino lopte,nazalost i u Mladosti ga je realizacija zezala ali bogami moze on ruke dati,ima onog smeka nekog za loptu.
I Lazic je vec 2 zuta skupio za 2 kola.Treba pred neku laksu to cistit
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 jul 2019, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Veceras smo po prikazanom na terenu morali pobijediti, ali... pored povreda bili smo odlicni i ja sam zadovoljan.
Najveca briga trenutno povrede koje nas ne popustaju.
Samo podrska momcima, bit ce ovo sve kako treba.
Najveca briga trenutno povrede koje nas ne popustaju.
Samo podrska momcima, bit ce ovo sve kako treba.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dominirali smo al loša realizaciju, sta je tu je idemo dalje.
Kovačević vrh nema se sta pricati
Šabanovic loš najtanji danas
Lazic Šerbercic beton armirani. Dilaver se vidio kad je izasao iz igre.
Letic solidno vidi se da zna
Gavric i Krste solidno
Hebibovic nista konkretno
Milanovic ima neki grc u igri ocekujem da bude bolji
Tatar moze i bolje
Guzina se isfulao al za mene pozitivino sto se tice kretanja igre, borbe, dosta dobar.
Djokanovic vrh
Koliko povreda ovo je odlicno, kad budemo kompletni bit cemo beton.
Kovačević vrh nema se sta pricati
Šabanovic loš najtanji danas
Lazic Šerbercic beton armirani. Dilaver se vidio kad je izasao iz igre.
Letic solidno vidi se da zna
Gavric i Krste solidno
Hebibovic nista konkretno
Milanovic ima neki grc u igri ocekujem da bude bolji
Tatar moze i bolje
Guzina se isfulao al za mene pozitivino sto se tice kretanja igre, borbe, dosta dobar.
Djokanovic vrh
Koliko povreda ovo je odlicno, kad budemo kompletni bit cemo beton.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nakon katastrofalne sedmice zbog lošeg žrijeba, povreda i na kraju milion propuštenih prilika protiv Čelika valjda sljedeća bude suprotnost ovoj iza nas.joker90 je napisao/la:Nama bi trenutno najveće pojačanje bilo da se prekine ovaj trend gubitka bitnih igrača svako kolo. Samo Hebiba ni povreda neće..
A to bi značilo sljedeće, prvo informacija da nije ništa ozbiljno sa Ahmetovićem i da već od utorka kreće sa normalnim treninzima. Novo pojačanje i kvalitetan zadnji vezni. Povratak Rahmanovića i Hodžića u konkurenciju, kao i Handžića. Ispadanje BATEa od Rosenborga (zbog PO i koeficijenta).
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Boze sacuvaj
.......... Ahmetovic
.......... Rahmanovic
.... Stanojevic... Oremus
Pidro........................ Hodzic
.......... Ahmetovic
.......... Rahmanovic
.... Stanojevic... Oremus
Pidro........................ Hodzic
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
ajdohordas
- Kontakt:
Maloprije usao u kucu, na zapadu sa djevojkom bio i prije svega da pohvalim sjever koji je i veceras izdominirao i nadjacao ostale tribine. U pojedinim trenucima kao da smo domacu igrali kakva je buka sa sjevera dolazila.
Za 2 klase smo bolji od ostatka lige a vcrs bez 5-6 igraca ubili.
Milanovic ce biti strasno pojacanje. Sve u svemu ja zadovoljan nema im se sta zamjeriti.
Za 2 klase smo bolji od ostatka lige a vcrs bez 5-6 igraca ubili.
Milanovic ce biti strasno pojacanje. Sve u svemu ja zadovoljan nema im se sta zamjeriti.
Hahaha pored djokanovica priziva se novi zadnji vezni...nekim ljudima bi bilo dobro da se okrenu kuglanju ili bilijaru...
Momak je bolji igrac od svakog pojacanja koje dodje.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja nešto mislim da je Merso izradio iz predostrožnosti, pošto je loža u pitanju. Barem se nadam da je tako..
Treba novi zadnji vezni i to je to.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Imali smo jednog koji je mislio da je Suarez. Imali smo jednog koji se bahatio i mislio da je uspio jer je kupio q7...dagerHZ je napisao/la:
Samo to je ispravan put za mlade igrace, kidaj na treningu i dokazuj se. Prilika ce doci i tvoje je da je iskoristis. Ovi opisi su glupost i samo izazivaju kontraefekat, nadam se da ce se uozbiljiti i da cemo ga ubrzo gledati na terenu.Pantelija je napisao/la:Ako citas momcino, pitaj nihada, pidre i slicnih momaka kako se uspije u zivotu. U face to neces nauciti
a imamo i Cimija, Pidru, Nihada.
Za sve ove 'Salcine', nek pogledaju gdje su suarez i projekat danas, a gdje su cimi i niho pa nek biraju kojom ce stazom.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
nukleusmember
- Kontakt:
očekivan ishod,nadajmo se da ahmetu nije ništa,dok je šerbeta,laze i vladana možemo stavitu prst u uho,bitno je da ne gubimo u gostima a dobijamo kući kako znamo,mislim da ne bi bilo loše kada bi držali korak za prvim u 4,5 bodova na kraju polusezone,regrupisati se i napasti titulu na proljeće kompletni
VVVBK
VVVBK
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jel to Djokanovic ne valja?AlfredNobel je napisao/la:Ja nešto mislim da je Merso izradio iz predostrožnosti, pošto je loža u pitanju. Barem se nadam da je tako..
+ Stanojevic za manje od mjesec dana se vraca
Nama treba napadac ala Benko, ne moze Mersudin sva 33 kola odigrati.
1946~
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa trenutno imamo samo njega kao zadnjeg veznog i povrijeđenog Stanojevića kojeg duže nema. Gavrić je bolji ofanzivnije ali može krpiti poziciju zadnjeg veznog kao i Krste ali niie to to. Obzirom da igramo 4-2-3-1, nama uz Đokanovića treba još jedan zadnji vezni zbog povreda Miloša, Oremuša...Pantelija je napisao/la:Hahaha pored djokanovica priziva se novi zadnji vezni...nekim ljudima bi bilo dobro da se okrenu kuglanju ili bilijaru...
Sad treba pretjerivat i sa Đokanovićem i pravit od njeg Modrića pa da mu kasnije svaka greška bude upečatljiva kao sad što je kod Šabanovića trenutno jer se od njeg pravi Dani Alves već duže vrijeme a svi se pljuju drugi na njegovoj poziciji koji igraju prije njega (i zasluženo su igrali prije njega) što ove zadnje dvije tekme pokazuju.
Podrška tim mladim momcima ali pretjerivanje samo može njima štetit. Ali dobro.
FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
To za Stanojevića, otkud ti ta informacija, nešto više znaš što si čuo iz povjerljivih izvoraThrillerHz je napisao/la:Jel to Djokanovic ne valja?AlfredNobel je napisao/la:Ja nešto mislim da je Merso izradio iz predostrožnosti, pošto je loža u pitanju. Barem se nadam da je tako..
Ako bude to tačno da se vraća za mjesec ili manje od mjesec, imaš od mene šta hoćeš
FK Sarajevo
Ahmetović izašao iz predostrožnosti, drugo poluvrijeme bio na istoku u VIP-u, rekao mi je i šta jr u pitanju al jbg zaboravio, uglavnom nije ništa opasno. Šteta što ih ne dobismo, ponavlja nam se utakmica iz prošle sezona na Bilinom. Na Koševu ih dobijaš svake godine po 3-4 gola razlike sa pola snage a na Bilinom se mučimo s njima, psiha, atmosfera...ne kontam.
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jest fulio i svi ga sad krive sto nismo dobili al meni Guzina dobro igrao pun teren ga bio, imao promasaja, ulazio u ofsaid al igrao, kretao se u šanse ulazio zna i odigrati na stranu loptu, ne znam kako ko gleda na fudbal al meni on pokazao da ima šlifa.
- AlfredNobel
- Kontakt:
To si ti rekao, ne trpaj mi riječi usta.ThrillerHz je napisao/la:Jel to Djokanovic ne valja?AlfredNobel je napisao/la:Ja nešto mislim da je Merso izradio iz predostrožnosti, pošto je loža u pitanju. Barem se nadam da je tako..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Historicar
- Kontakt:
Stanojević tek sredinom augusta ima pregled, nakon kojeg će se znati kada se vraca na teren, tako je pisalo u saopštenju kluba. Ne znam odakle pojedincima te neke dezinformacijeBordoSarajevo je napisao/la:To za Stanojevića, otkud ti ta informacija, nešto više znaš što si čuo iz povjerljivih izvoraThrillerHz je napisao/la:Jel to Djokanovic ne valja?AlfredNobel je napisao/la:Ja nešto mislim da je Merso izradio iz predostrožnosti, pošto je loža u pitanju. Barem se nadam da je tako..
Nama treba napadac ala Benko, ne moze Mersudin sva 33 kola odigrati.ili se držiš one prognoze od početka koja uopšte, nažalost nije tačna. Skoro sam pročito da sredinom ovog mjeseca opet ima tu neku kontrolu oka..
Ako bude to tačno da se vraća za mjesec ili manje od mjesec, imaš od mene šta hoćeš
- Orangina85
- Kontakt:
Stanojevic ima jos jednu operaciju za 10-ak dana nakon koje ide mjesec dana mirovanjaBordoSarajevo je napisao/la:To za Stanojevića, otkud ti ta informacija, nešto više znaš što si čuo iz povjerljivih izvoraThrillerHz je napisao/la:Jel to Djokanovic ne valja?AlfredNobel je napisao/la:Ja nešto mislim da je Merso izradio iz predostrožnosti, pošto je loža u pitanju. Barem se nadam da je tako..
Nama treba napadac ala Benko, ne moze Mersudin sva 33 kola odigrati.ili se držiš one prognoze od početka koja uopšte, nažalost nije tačna. Skoro sam pročito da sredinom ovog mjeseca opet ima tu neku kontrolu oka..
Trebaće Stanojeviću vremena i da se vrati u formu. Nisam vidio da uopšte trenira otkad je povrijeđen.
ISTINA ZA VEDRANA!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I da se ostavi slaufaLecler je napisao/la:Trebaće Stanojeviću vremena i da se vrati u formu. Nisam vidio da uopšte trenira otkad je povrijeđen.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], napoleon72 i 34 gosta.