RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Apsolutno se slazem s tobom, vidi se da su igraci spremni, vezni red je dobar pravo samo sto je Edo jedini kritican bio. Sto se Samardzica i Osmica tice, ne bi dobili ni minute ali jbga Fajic nije bio ni na klupi kao i Cvija. Da su oni spremni usla bi obojica u drugom, bilo bi to jos bolje. Fali nam iskustva i smirenosti u zavrsnicama, vidi se da igraci gore od zelje da se dokazu. Sa Manevom i Urdinovom vjerujem da cemo biti puno bolji. Pored njih dvojice, nadam se da ce klub dovesti jednog iskusnog veznog igraca poput Blagojevica koji ce znat stati na loptu, smirit igru malo i koji ima taj zadnji pas sto je veceras falilo. Za mene veceras najbolji Zeljkovic, momak gine svaku utakmicu kao da je rodjeni mostarac. Hasanovic takodjer ce biti dobro pojacanje, dosta napada presjece iz kojih dobijemo priliku za kontru.Mig_Mig je napisao/la:Odlican Velez. Na stranu poraz i losa zavrsnica, navijaci imaju cime biti zadovoljni. Bitno zapazanje i mislim da je malo navijaca pisalo o tome, Velez je pogotovo na sredini fizicki inferioran, nevjerovatno puno omaleni fudbalera koji su tehnicki ok, ali fizicki vise nego inferiorno naspram svake ekipe u ligi. I da, ovaj mali Samardzic je uzasno los. Ovo za Fajica je vise nego cudno, pogotogo jer se zna da igra rekreativno ostale sportove u Mostaru.
Forzza Velez
FSB je napisao/la:

Italija u malom, oko 400 ljudi u kopu, ograda perfektna, bravo za RA.
Sto se tice desavanja na terenu odigrana je dobra utakmica sa nase strane, ali eto odlucila je ta jedna nesmotrenost Zvonica i to je to, sta je tu je sigurno je da smo zasluzili vise od konacnog rezultata, valjda ce nam se promasaji i hajmo reci pehovi iz prethodnih utakmica vratiti u narednim utakmicama, Zauvijek samo Velež!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- invincible1921
- Kontakt:
Izvijnavam se na upadu, al imam jedno pitanje. Zasto nije bila ni jedna zastava sa ljiljanima, predpostavljam da policija to brani, al vidim da je ova druga strana uredno imala HZHB. Mislim ne kritikujem nista odlicno izdanjeANTIFA ! je napisao/la:FSB je napisao/la:
Italija u malom, oko 400 ljudi u kopu, ograda perfektna, bravo za RA.![]()
Sto se tice desavanja na terenu odigrana je dobra utakmica sa nase strane, ali eto odlucila je ta jedna nesmotrenost Zvonica i to je to, sta je tu je sigurno je da smo zasluzili vise od konacnog rezultata, valjda ce nam se promasaji i hajmo reci pehovi iz prethodnih utakmica vratiti u narednim utakmicama, Zauvijek samo Velež!
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la:Izvijnavam se na upadu, al imam jedno pitanje. Zasto nije bila ni jedna zastava sa ljiljanima, predpostavljam da policija to brani, al vidim da je ova druga strana uredno imala HZHB. Mislim ne kritikujem nista odlicno izdanjeANTIFA ! je napisao/la:FSB je napisao/la:
Italija u malom, oko 400 ljudi u kopu, ograda perfektna, bravo za RA.![]()
Sto se tice desavanja na terenu odigrana je dobra utakmica sa nase strane, ali eto odlucila je ta jedna nesmotrenost Zvonica i to je to, sta je tu je sigurno je da smo zasluzili vise od konacnog rezultata, valjda ce nam se promasaji i hajmo reci pehovi iz prethodnih utakmica vratiti u narednim utakmicama, Zauvijek samo Velež!![]()
, al eto meni bi srce bilo ko munara da sam vidio ljiljane pod BB. POzdrav
Mislim da je razlog toga taj sto je grupa zabranila pojedincima da nose na svoju ruku bilo kakve zastave sto je bio slucaj hajmo reci prije 7-8 godina na derbijima protiv Zrinjskog, pa smo na slicnim utakmicama pod BB mogli vidjeti 5-10 zastava ljiljana pa tribina ne bi licila ni na sta.
Sada vec ako preciziras na ljiljane mislim da nisu bili na jucerasnjoj utakmici, ali daleko od toga da RA kao grupa ne vodi brigu o ljiljanima i ARBIH, cak stavise u zadnjih par godina daje se na znacaju tome pa tako kada su u pitanju neke godisnjice obavezno se to odradi dodatnim sadrzajem na tribini.
Parola povodom 26-e godisnjice formiranja 4-tog korpusa ARBIH.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- invincible1921
- Kontakt:
- najrodjeniji
- Kontakt:
Pa nije bunker svi stat u 16 i čekat
Mora prednja linija da vrši presing i ometa protok lopte jbt koda sam u Egipatskom selu kad ovdje uđem. Ibro pokazao kakav je stručnjak sa Osmićem i Samardžićem. Kakav danak neiskustvu mladog Ibre. Od večeras među gačanima Zvona pushikuratz iz Bijelog bara.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
najrodjeniji je napisao/la:Pa nije bunker svi stat u 16 i čekatMora prednja linija da vrši presing i ometa protok lopte jbt koda sam u Egipatskom selu kad ovdje uđem. Ibro pokazao kakav je stručnjak sa Osmićem i Samardžićem. Kakav danak neiskustvu mladog Ibre. Od večeras među gačanima Zvona pushikuratz iz Bijelog bara.
#musvdg
- najrodjeniji
- Kontakt:
Što bih se sikirao, ja sam predvidio 1 bod nakon 4 kola da ćemo imat1922VFC1981 je napisao/la:najrodjeniji je napisao/la:Pa nije bunker svi stat u 16 i čekatMora prednja linija da vrši presing i ometa protok lopte jbt koda sam u Egipatskom selu kad ovdje uđem. Ibro pokazao kakav je stručnjak sa Osmićem i Samardžićem. Kakav danak neiskustvu mladog Ibre. Od večeras među gačanima Zvona pushikuratz iz Bijelog bara.
![]()
opalit ce te srce nemoj se sekirat muuuuuuusaa
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Stvarno ste pehovski izgubili , imali ste 3 sanse samo takve , i onaj autogol se nece ponovit 20 sezona. Nadam se da cete potpisati jos makar 2 dobra igraca , toliko vam treba da budete u gornjem domu po mom misljenju .( Ja stvarno bez laznih dodvoravanja postujem Velez , moje srce pripada drugom klubu , al Velez i rodjene postujem i zelim vas uvjek u drustvu najboljih)
Osim ocoga disao sam kod jedinih navijaca koji ne mrze glavni grad ni Fk Sarajevo i koji su rivali na terenu 90 minuta i na tribinama uz totalno fer i korektno navijanje , koji nemaju nikakav kompleks kao npr ono sto smo mogli vidjeti sinoc da pitam jedno pitanje i mislim da je ovo jedino mjesto gdje cu dobit iskren odg kakav god bio... Izvinjavam se unaprjed zbog upada i remecenja teme u toku al kao svi navijaci tako i ja vidim svoj klub ko daltonista...
Kako je Sarajevo izgledalo i odigralo sinoc bez 6 standardnih prvotimaca protiv Celika ako je iko gledao ?
Osim ocoga disao sam kod jedinih navijaca koji ne mrze glavni grad ni Fk Sarajevo i koji su rivali na terenu 90 minuta i na tribinama uz totalno fer i korektno navijanje , koji nemaju nikakav kompleks kao npr ono sto smo mogli vidjeti sinoc da pitam jedno pitanje i mislim da je ovo jedino mjesto gdje cu dobit iskren odg kakav god bio... Izvinjavam se unaprjed zbog upada i remecenja teme u toku al kao svi navijaci tako i ja vidim svoj klub ko daltonista...
Kako je Sarajevo izgledalo i odigralo sinoc bez 6 standardnih prvotimaca protiv Celika ako je iko gledao ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
drakensang
- Kontakt:
Bunker sa prednjom linijom koja vrsi presing? Pa ti nisi sutnuo stari lopte u zivotu, sasvim dobro odigran derbi obzirom da su samo zvona i boba igrali dosad ovakve utakmice. Malo postajes naporan s pripisivanjem svega ibri, 70% ljudi navijacs ,ri jskog koje poznajem mi je reklo da su pozitivno iznenadjeni velezom i pristupom i trkom i zalaganjem.najrodjeniji je napisao/la:Pa nije bunker svi stat u 16 i čekatMora prednja linija da vrši presing i ometa protok lopte jbt koda sam u Egipatskom selu kad ovdje uđem. Ibro pokazao kakav je stručnjak sa Osmićem i Samardžićem. Kakav danak neiskustvu mladog Ibre. Od večeras među gačanima Zvona pushikuratz iz Bijelog bara.
Al ne mozes igrat bunker i vrsit pritisak na njihovu zadnju liniju, to je kontradiktorno i pokazujes koliko ne znas.
- najrodjeniji
- Kontakt:
drakensang je napisao/la:Bunker sa prednjom linijom koja vrsi presing? Pa ti nisi sutnuo stari lopte u zivotu, sasvim dobro odigran derbi obzirom da su samo zvona i boba igrali dosad ovakve utakmice. Malo postajes naporan s pripisivanjem svega ibri, 70% ljudi navijacs ,ri jskog koje poznajem mi je reklo da su pozitivno iznenadjeni velezom i pristupom i trkom i zalaganjem.najrodjeniji je napisao/la:Pa nije bunker svi stat u 16 i čekatMora prednja linija da vrši presing i ometa protok lopte jbt koda sam u Egipatskom selu kad ovdje uđem. Ibro pokazao kakav je stručnjak sa Osmićem i Samardžićem. Kakav danak neiskustvu mladog Ibre. Od večeras među gačanima Zvona pushikuratz iz Bijelog bara.
Al ne mozes igrat bunker i vrsit pritisak na njihovu zadnju liniju, to je kontradiktorno i pokazujes koliko ne znas.
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Iz tvojih postova se moze zakljuciti da pojma nemas o fudbalu i da udjes samo da seres na Ibru. Koga bi to ti sinoc uveo sa klupe, Dudica koji nema minute odigrane, Kuduza ili Mrgana? Fajic i Cvija nisi bili ni na klupi. Uveli smo najbolje sto smo imali sinoc, sta je tu je. Sa oporavljenim Fajicem i Cvijanovicem, novim igracima Manevom i Urdinovom, imat cemo taj "lusuz" da smo u mogucnosti uvesti igraca sa klupe koji moze promijeniti tok utakmice.najrodjeniji je napisao/la:Pa nije bunker svi stat u 16 i čekatMora prednja linija da vrši presing i ometa protok lopte jbt koda sam u Egipatskom selu kad ovdje uđem. Ibro pokazao kakav je stručnjak sa Osmićem i Samardžićem. Kakav danak neiskustvu mladog Ibre. Od večeras među gačanima Zvona pushikuratz iz Bijelog bara.
Forzza Velez
- prisonbreak
- Kontakt:
Hocel biti Manev registrovan do Celika?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Na vasu veliku radost nece. Tek vjerovatno za Sarajevo.prisonbreak je napisao/la:Hocel biti Manev registrovan do Celika?
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- prisonbreak
- Kontakt:
OkejnekoIzMostara je napisao/la:Na vasu veliku radost nece. Tek vjerovatno za Sarajevo.prisonbreak je napisao/la:Hocel biti Manev registrovan do Celika?
Srerno u nastavku, al naravno poslije Celika
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Vidimo se, sretno i vama nakon Velezaprisonbreak je napisao/la:OkejnekoIzMostara je napisao/la:Na vasu veliku radost nece. Tek vjerovatno za Sarajevo.prisonbreak je napisao/la:Hocel biti Manev registrovan do Celika?nama dobro doslo
![]()
Srerno u nastavku, al naravno poslije Celika
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Koliko je tacna informacija? Nije mi jasno, samo se kod nas ceka na papire po 20-30 dana, svugdje u svijetu dodje igrac u klub i za 3 4 dana vec moze debitovatinekoIzMostara je napisao/la:Na vasu veliku radost nece. Tek vjerovatno za Sarajevo.prisonbreak je napisao/la:Hocel biti Manev registrovan do Celika?
Forzza Velez
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Upravo si sam sebi dao odgovor na svoje pitanje.ManciniLevatKlasican je napisao/la:Koliko je tacna informacija? Nije mi jasno, samo se kod nas ceka na papire po 20-30 dana, svugdje u svijetu dodje igrac u klub i za 3 4 dana vec moze debitovatinekoIzMostara je napisao/la:Na vasu veliku radost nece. Tek vjerovatno za Sarajevo.prisonbreak je napisao/la:Hocel biti Manev registrovan do Celika?
Tamo negdje oko 6 kola , posjeta ce vam pasti na 1000 po tekmi ,, to je ono sto sam vam govorio da ce posjeta uvijek biti bolja kad se borite za PL , nego kad ste sredina tebele u PL (ako i budete uopste sredina) , tek se sad vidi razlika kvaliteta ekipa u prvoj ligi i pl ... niste trebali izgubiti zadnju tekmu ali eto vise nesrece nego neznanja , sretno vam dalje pozz iz Bihaća
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.