FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

alacious
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alacious » 29 jul 2019, 09:20

Kad će službeno gdje igramo europu?

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 29 jul 2019, 09:21

alacious je napisao/la:Kad će službeno gdje igramo europu?
Valjda danas

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 jul 2019, 09:38

anonymousHD je napisao/la:Fantazija kakvu ekipu imate i to bez par glavnih igrača. :tokralju:
Nije lose. Najbitnije je da imamo igru druze, da se nesto pokusava napraviti planski kroz kombinovanje i dobre kretnje. Svaka cast na borbenosti i puno srece u nastavku sezone. :!:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 29 jul 2019, 09:39

Trebalo se dogovorit za Rozenborgom i kupit serbedzica, ponudit im 500 000 eura, uvijek ga se moze tusnut za duplo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 jul 2019, 09:39

Jes lijepo vidjeti desnog beka koji igra na desnom beku, lijevog beka koji igra na lijevom beku :shock:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2019, 09:40

Šabanovic tanko odigrao ovi par utakmica, tesko ce ovako izboriti se za minute pored Hodžića pa i Hebiba. Sinoc bas nesiguran par lagani lopti poklonio protivniku.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jul 2019, 09:41

Vakat je da Slobodu dobro izdegenečimo na Koševu! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 jul 2019, 09:42

I opet bajke o losem sabanovicu a ljudi prilike nisu napravili..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jul 2019, 09:46

Hodžić i Letić protiv Slobode, da vidimo kako bi to izgledalo. A po mogućnosti i na ostalim pozicijama da igraju igrači kojima su to primarne pozicije. :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2019, 09:51

Pantelija je napisao/la:I opet bajke o losem sabanovicu a ljudi prilike nisu napravili..
Majstore najlosi je bio nazalost al tako je. Hebib isto loš al ne radi se o tome. šaban sinoc 3-4 lopte u noge protivniku dao, preskocilo ga par lopti a ni naprijed nije bio primjetan. Uopšte ne pisem da blatim Halida, mislim da momku treba davati šansu al i on mora i moze bolje. Uopšte nisam u fazonu da ga vrijedjam ili da donosim zakljucke da nije za nas igrac.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 jul 2019, 09:51

bordobijeli je napisao/la:Šabanovic tanko odigrao ovi par utakmica, tesko ce ovako izboriti se za minute pored Hodžića pa i Hebiba. Sinoc bas nesiguran par lagani lopti poklonio protivniku.
Djeluje nekako nezainteresovano. Vidljivo je da je napredovo je u igri prema naprijed, pasovima, ali u defanzivi, postavljanje i duel igra su katastrofa. Nesiguran. Valjda ce raditi sa njim malo individualno. I ja sumnjam poslije ove tekme da ce ga opet staviti da igra, jer iskreno ovo sto je odigro dosad je jako lose.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 jul 2019, 10:09

Ja ne znam sta ste vi vidjeli. Mislim da je imao sinoc preko 90% tacnih pasova, ni jednom ga 1 na 1 nisu prosli, ni jedna lopta ga nije "preletila" . Imao je jedan glup faul, bespotrebann, imao je jesno lose primanje kada mu je ispod noge prosla i imao jedno " izbijanje" glavim za sto bi ga ja na klupu poslao. Ali su ovo sve stvari koje se stiču iskustvom a ne sto on ne zna. Greske koje pravi su jer hoce da se dokaze, zato ide jako u duele. U drugim ligama ono faulovi nisu, zato nasi igraci u evropi dobiju 5o% golova nakon mlataranja rukama da je bio faul, to se vani ne sudi. Niko ne kaze da je savrsen, ali sinoc je npr dao hebibu loptu za 100% sansu kakvu hebib nece dati za 3 zivota. E sad ato ovaj ne zna primiiti...
Siguran u prenosu lopte, ne prodaje ih protivniku (ja bi volio vidjeti te lopte u noge protivniku), ccrst u duelu. Dvije tekme na beku, nula golova primljenih. Hebib ima 0.80 golova po tekmi kada igra na beku....

I ne znam jel u glavi imate zlatne ribice, HODZIC JE ISMIJAVAO TRENERA , HUSREFA MUSEMICA, JAVNO, NANIO STETU UGLEDU KLUBA, TRENERA I HANDRIO ATMOSFERU U SVLACIONICI SA DEBILIZMIMA. I SAD BI njega stavili umjesto momka koji ima19 godina, koji ima sve sto treba jeenom beku, koji je 100% u sportu i nema debilizam u glavi.
Nekada nije dovoljno samo biti dobar igrac, mora biti i drugih kvaliteta da bi doprinjeo timu.
Ovo isto vrijedi i za Pidru,, isti tip kao Sabanovic i njemu se greske dese zbog neiskustva i kako je vise igrao bio sve bolji.

Na zalost ovdje se svrsava na to da bek ode ko muha bez glave naprijes, centrira protivnickom stoperu u noge i kaze dobar ofanzivno. I nije njega sinoc husref vadio zbog lose igre, vec sto je celik umro i htio je da igra sa dva krila desno, jer ovi vise napasti nisu mogli.

"Treba istrpiti ove mlade igrace, bolje oni nego hodzici i melunovici " rekose pitari nekada davno pa sada svaku tekmu BEZ primljenog gola se posipa po Sabanovicu, desnom beku sa 19 godina, kojem je ovo prva sezona da je startni bek u ekipi. Aferim "strpljivi". Valjda vam fali hodzic da se sprda i da se vristi u 20. Min da izadje napolje, ili ste to zaboravili?

Kinjilo se ovdje i na Kovacevica prvih 5-6 tekmi, na nihada, na pidru, svi su prozvakani. Pa se pisali "kako mozes znati da djokanovic valja" pa smo vidjeli na cemu smo. Za razliku od vecine nasih igraca, ovi momci su skolovani i sto je najbitnije, odrasli u klubu i ako nista, zbog toga treba da svaki potez njihov se nagradi a svaka greska da se progleda kroz prste. Ne mogu ja hebibu sa 29. Godina halaliti sto nije naucio primiti loptu ili sto ne moze dodati loptu jednom od dva igraca na 5 metara od sebebe nego je nabije izmadju njih. Niti sto od 10 jedan na jedan prilika zabije jedan gol, niti sto nije naucio da centreira a da promasi prvig do sebe protivnika. Halalim mu sto voli klub, sto se bori, gine, svaka cast. Ali on niti je bio niti je buducnost kluba. Halid, mustafic, pidro, kova, andrej, kurdic, ti momci jesu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2019, 10:18

Pantelija je napisao/la:Ja ne znam sta ste vi vidjeli. Mislim da je imao sinoc preko 90% tacnih pasova, ni jednom ga 1 na 1 nisu prosli, ni jedna lopta ga nije "preletila" . Imao je jedan glup faul, bespotrebann, imao je jesno lose primanje kada mu je ispod noge prosla i imao jedno " izbijanje" glavim za sto bi ga ja na klupu poslao. Ali su ovo sve stvari koje se stiču iskustvom a ne sto on ne zna. Greske koje pravi su jer hoce da se dokaze, zato ide jako u duele. U drugim ligama ono faulovi nisu, zato nasi igraci u evropi dobiju 5o% golova nakon mlataranja rukama da je bio faul, to se vani ne sudi. Niko ne kaze da je savrsen, ali sinoc je npr dao hebibu loptu za 100% sansu kakvu hebib nece dati za 3 zivota. E sad ato ovaj ne zna primiiti...
Siguran u prenosu lopte, ne prodaje ih protivniku (ja bi volio vidjeti te lopte u noge protivniku), ccrst u duelu. Dvije tekme na beku, nula golova primljenih. Hebib ima 0.80 golova po tekmi kada igra na beku....

I ne znam jel u glavi imate zlatne ribice, HODZIC JE ISMIJAVAO TRENERA , HUSREFA MUSEMICA, JAVNO, NANIO STETU UGLEDU KLUBA, TRENERA I HANDRIO ATMOSFERU U SVLACIONICI SA DEBILIZMIMA. I SAD BI njega stavili umjesto momka koji ima19 godina, koji ima sve sto treba jeenom beku, koji je 100% u sportu i nema debilizam u glavi.
Nekada nije dovoljno samo biti dobar igrac, mora biti i drugih kvaliteta da bi doprinjeo timu.
Ovo isto vrijedi i za Pidru,, isti tip kao Sabanovic i njemu se greske dese zbog neiskustva i kako je vise igrao bio sve bolji.

Na zalost ovdje se svrsava na to da bek ode ko muha bez glave naprijes, centrira protivnickom stoperu u noge i kaze dobar ofanzivno. I nije njega sinoc husref vadio zbog lose igre, vec sto je celik umro i htio je da igra sa dva krila desno, jer ovi vise napasti nisu mogli.

"Treba istrpiti ove mlade igrace, bolje oni nego hodzici i melunovici " rekose pitari nekada davno pa sada svaku tekmu BEZ primljenog gola se posipa po Sabanovicu, desnom beku sa 19 godina, kojem je ovo prva sezona da je startni bek u ekipi. Aferim "strpljivi". Valjda vam fali hodzic da se sprda i da se vristi u 20. Min da izadje napolje, ili ste to zaboravili?

Kinjilo se ovdje i na Kovacevica prvih 5-6 tekmi, na nihada, na pidru, svi su prozvakani. Pa se pisali "kako mozes znati da djokanovic valja" pa smo vidjeli na cemu smo. Za razliku od vecine nasih igraca, ovi momci su skolovani i sto je najbitnije, odrasli u klubu i ako nista, zbog toga treba da svaki potez njihov se nagradi a svaka greska da se progleda kroz prste. Ne mogu ja hebibu sa 29. Godina halaliti sto nije naucio primiti loptu ili sto ne moze dodati loptu jednom od dva igraca na 5 metara od sebebe nego je nabije izmadju njih. Niti sto od 10 jedan na jedan prilika zabije jedan gol, niti sto nije naucio da centreira a da promasi prvig do sebe protivnika. Halalim mu sto voli klub, sto se bori, gine, svaka cast. Ali on niti je bio niti je buducnost kluba. Halid, mustafic, pidro, kova, andrej, kurdic, ti momci jesu.
Apsolutno razumijem tvoje misljenje, ja isto mislim da treba istrpiti Šabanovica al isto tako treba reci da je sinoc bio najlosi, bio sam na utakmici nisam gledao reprizu, bila i kiša i dima ne mozes sve pohvatati detalje al ono kad gledas uzivo i vidjelo se sinoc kod njeg bas puno ne sigurnosti . recimo Djokanovic, Kovačević pa i Šerbecic su mladi al tako su hladnokrvni i sigurni.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 jul 2019, 10:23

bordobijeli je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Ja ne znam sta ste vi vidjeli. Mislim da je imao sinoc preko 90% tacnih pasova, ni jednom ga 1 na 1 nisu prosli, ni jedna lopta ga nije "preletila" . Imao je jedan glup faul, bespotrebann, imao je jesno lose primanje kada mu je ispod noge prosla i imao jedno " izbijanje" glavim za sto bi ga ja na klupu poslao. Ali su ovo sve stvari koje se stiču iskustvom a ne sto on ne zna. Greske koje pravi su jer hoce da se dokaze, zato ide jako u duele. U drugim ligama ono faulovi nisu, zato nasi igraci u evropi dobiju 5o% golova nakon mlataranja rukama da je bio faul, to se vani ne sudi. Niko ne kaze da je savrsen, ali sinoc je npr dao hebibu loptu za 100% sansu kakvu hebib nece dati za 3 zivota. E sad ato ovaj ne zna primiiti...

Apsolutno razumijem tvoje misljenje, ja isto mislim da treba istrpiti Šabanovica al isto tako treba reci da je sinoc bio najlosi, bio sam na utakmici nisam gledao reprizu, bila i kiša i dima ne mozes sve pohvatati detalje al ono kad gledas uzivo i vidjelo se sinoc kod njeg bas puno ne sigurnosti . recimo Djokanovic, Kovačević pa i Šerbecic su mladi al tako su hladnokrvni i sigurni.
Ja mislim da je bolji bio na lijevoj strani, jer je znanto primijetno bilo koliko znaci kad ispred imas milanovica a koliko znaci kad je ispred tebe hebibovic. Pa gledam sinoc nekoliko puta , saban u punom trku utrcava po strani, hebib staje na loptu i umjesto da mu odigra, proslijedi gavricu ili krene prema sredini, i logicno saban se vraca a hebib ostaje gore. Ne pljujem ni hebiba ali mislim da se njih dvojica nikako ne razumiju.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 jul 2019, 10:24

Pametnom dosta, ovo podpisujem.

I protiv zrinjskig su govorili da je **** bio a covjek bio sasvim ok posebno u drugom. To je djete 12000 ljudi bruji, mnoge reprezentacije gubile utakmice na bp radi buke a da djete sa 19 nece napravit greske.

Tatar fulio 100% sansu guzina 2, sta fali i da smo radi sabana popusili i go, da su ova dvoica dali po go uzeli bi 3 boda. Letic pogrijesio 100% napravio razracenim i niko mu ne **** mater a halida siluju ko crnci kurvu, sefe guraj malog maksimalno

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 jul 2019, 10:26

Opet mi jednako krivo najutro kao i sinoć što makar jedna nije ušla. Baš smo pehovi.

Uz kafu jutros bacim oko na forum Čelika, hvale nas ljudi na svakom komentaru, zadovoljni bodom i svjesni su da su se provukli. Još kad dodaš tome: Ahmetović, Oremuš, Stanojević, Rahmanović, Hodžić koji bi da su zdravi vjerovatno bili prva postava...........
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 jul 2019, 10:33

Letic odigrao savrsenu tekmu, strasno defanzivno, saamo niko ne kaze da je napravio 100% sansu (bio je faul) amaterski. A Sabanovicu se broje krvna zrncad jer mu je lopta prosla ispod noge i jer je napravio dva faula. Prosao ga, ponavljam, nije niko. Da je savrsen nije, da bi za 10 tekmi kontinuirano bio naj olki desni bek lige, garantujem. Nije lahko sa 19 kad ti visi pozicija u ekipi, igras na lijevom beku protoiv ponajboljeg krila lige, igras protiv celtica, pa onda u zenici pred punim stadionom.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 jul 2019, 10:34

Neko spomenu juce da smo platili odstetu za onog Guzinu? Za njega dali pare? :shock:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 jul 2019, 10:45

Isto kao što se Hebibu mjere krvna zrnca, isto to je i s Šabanom, samo u dosta manjoj mjeri. Hebibović ako ne sveže pertle kako treba, zamjeri mu se.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 29 jul 2019, 10:47

Sabanovicu i Pidri je maksimum nivo Kadusica. Sto nije lose, ali koliko ste ih dizali, ludilo. Godine nisu nikakvo opravdanje, Kovacevic, Mujakic i sada Djokanovic klasu vidis odmah.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, ErosViverosViv, Fouzi1, nedimmmm1337 i 42 gosta.