FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tm01hzne
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tm01hzne » 29 jul 2019, 10:50

joker90 je napisao/la:Hodžić i Letić protiv Slobode, da vidimo kako bi to izgledalo. A po mogućnosti i na ostalim pozicijama da igraju igrači kojima su to primarne pozicije. :opaopa:
:thumbup:

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 29 jul 2019, 10:52

Stroj1946 je napisao/la:Neko spomenu juce da smo platili odstetu za onog Guzinu? Za njega dali pare? :shock:
Ja sam se dobro iznenadio kad sam vidio Guzinu u Sarajevu. Realno, gledao sam momka u Prvoj ligi FBiH, koja je poprilično slabija, smješnija i jadnija od PL i čak ni tu nije donosio prevagu. Čudno mi je bilo kad su ga tražili klubovi u PL a još mi je čudnije bilo da potpisa za aktuelnog prvaka.

Ništa protiv momka ali msm da će biti flop. Barem prema onom što sam vidio a vidio sam poprilično...

Dovođenje se može opravdati inflacijom kvalitetnih napadača i u smislu da bude back up i ništa više.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 jul 2019, 10:52

TETRAPAK je napisao/la:Sabanovicu i Pidri je maksimum nivo Kadusica. Sto nije lose, ali koliko ste ih dizali, ludilo. Godine nisu nikakvo opravdanje, Kovacevic, Mujakic i sada Djokanovic klasu vidis odmah.
Za Pidru griješiš pravo, momak je beton. Naravno, ništa to ne mora sad značiti, jer možda recimo Mustafić napravi tri puta bolju karijeru. Ali, što se tiče trenutne situacije, uz odlazak Nihe, Pidro je najjači.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 jul 2019, 10:55

:bow:
AlfredNobel je napisao/la:Isto kao što se Hebibu mjere krvna zrnca, isto to je i s Šabanom, samo u dosta manjoj mjeri. Hebibović ako ne sveže pertle kako treba, zamjeri mu se.
Hebib ima 29 a saban 19
Saban sa 19 je njegov nivo od 29... eto, tu je problem
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jul 2019, 10:56

Koliko to nama karata ostaje ako na jug Grbavice nece moci niko sem gostujucih koristiti,koliki je kapacitet istoka i sjevera?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 29 jul 2019, 10:57

Cuj bez juzne tribine, pa mater vam yebem, gdje gostujuci da stanu? Kod vasih mama u stanove?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jul 2019, 10:59

ledesma je napisao/la:Cuj bez juzne tribine, pa mater vam yebem, gdje gostujuci da stanu? Kod vasih mama u stanove?
Gosti mogu na jug.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2019, 11:00

miky_hz je napisao/la:Koliko to nama karata ostaje ako na jug Grbavice nece moci niko sem gostujucih koristiti,koliki je kapacitet istoka i sjevera?
Sjever - 5.377
Istok - 4.266
Zapad - 690
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2019, 11:01

Letic napokon da ga vidimo, jes lijepo vidjet lijevonogog lijevog beka, ima tehnike i brzine
Sabanovic napokon na svojoj poziciji, raduje me da se koristi momak napokon, odlicnog igraca cemo imati za polusezonu
Stoperi na visokom nivou, serbecic igrao sa dosta slobode, razigravao, iznosio loptu odlican
Ako nam odbranu zaobidju ozljede bit cemo nepobjedivi, urotirati Hodzica i Pidru kad se oporavi imamo najbolje bekove lige...
Destruktivac neophodan! Za ligu ali i evropu trosimo dobre ofanzivce na toj poziciji, kapiten opet dobar, pozrtvovan, sve minute odigrao od pocetka, Gavric napokon pokazao za sta je sposoban i grehota da nije igrao blize golu, cak ima slifa i za napada bih rekao, tehnika dobra, kontrola, distribucija, mirnoca na lopti...bit ce dobro pojacanje, Andreju produzit ugovor i nek odmjenjuje novog dmfa po 20min, dobar talent ali ne moze igrat bez novog ugovora...
Krila dobra, Tatar odlicnu tekmu odradio sa dosta trka, zalaganja, najbolje izdanje od jeseni, steta da nije pogodio
Milanovic dobar takodje , strasan s loptom u nogama...Hebib na svom nivou i jasna razlika naspram ove dvojice, bolno ga je gledat i njegove muke sa prijemom, kontrolom, anticipacijom, kretanjem....sisica takodje...
Vidim dosta kritika za Guzinu, mada po meni apaolutno nije bio los, morate drzat na umu da on nije finiser ni pravi golgeter, momak je targetmen, samo je malo brzi od Ahme pa pobjeze sinoc onim presporim stoperima inace je radio sto je trebalo, nema on iskustva toliko da ima smirenost niti je imao ikad onakve lopte ko sinoc i njemu je prva tekma sa prvih 11, u bitnoj tekmi...Letic i Gavric imaju iskustva pa mogu izaci i odigrati stalozeno, ovaj je iz manjeg kluba i nize lige presao u mladost koja je isto manji klub i sad dosao nama, treba njima svima aklimatizacije...mozda smo trebali traziti golgetera a mozda ga za sezonu budemo imali u Crnickom...idealno bi bilo da neki dogovor postignemo sa Musijom i za Hareta dobijemo odlicnog Fanima, pa vec od sljedece sezone krenemo sa Guzinom i Crnickim naprijed i Ahmetom ako zapne s klupe...

Sto se tekme tice, dobro je sto smo vidjeli da momci mogu na dosta visocijem nivou igrati, dosta naivno takticki i potcjenjivacki od Celika zamisao da ce nama visoki tempo smetati i nije iako nam je falilo dosta igraca...
Nasa greska je bila sto nas je ponio njihov tempo a tesko je bilo jer ne mozes ne reagovati kad te neko napadne sa tolikom zeljom i zarom a posebno jer mi mozemo igrati na tom nivou bolje od njih...da smo imali igraca da uspori tempo da se smirimo u zavrsnici uzeli bi ih bez problema, izgorili smo u zelji da zabijemo malo previse za iskusnu ekipu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 29 jul 2019, 11:11

Steta za Ahmeta, ali eto izgleda da nije ozbiljnija povreda. Treba nam Ahmo, tesko cemo bez njega. Da je ostao sinoc, vjerujem da bi iskoristio barem jednu priliku.

Stoperi su brutalni, Besim je yebena zvijer. Koja mirnoca u iznosenju lopte, kakvo ima postavljanje, bez greske. Svaka cast upravi na ovom transferu, izostanak Mujakica se nece osjetit nimalo.

Gavric po meni odlican, bas se lijepo rijesava lopte, uvijek ima neki fin pas za odigrat. Jest da je malo spor :)
ZZ

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 29 jul 2019, 11:17

Nek nas i yebu kad trazimo golubarnik da igramo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 29 jul 2019, 11:17

Koji je povod bio da navijaci Celika skandiraju Husrefu onakve stvari ili je to samo do njihove mentalne zaostalosti?
Amer Dupovac!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jul 2019, 11:18

Gavric treba igrat samo iza napadača.

Besimov ugovor treba otkupiti.

Trebali su dovesti nekog Emenikea umjesto Guzine. Bezveze se cicija, a u punom sastavu se i bato moze izbaciti najnormalnije
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 jul 2019, 11:19

Rahma je napisao/la:Koji je povod bio da navijaci Celika skandiraju Husrefu onakve stvari ili je to samo do njihove mentalne zaostalosti?
Ovo drugo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 29 jul 2019, 11:19

Rahma je napisao/la:Koji je povod bio da navijaci Celika skandiraju Husrefu onakve stvari ili je to samo do njihove mentalne zaostalosti?
Isti kao na ostalim stadionima, zavist i ljubomora. Ovo sinoc je nula kakav docek ima u Tuzli.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jul 2019, 11:21

Da bi eventualno utakmicu zakazali na Grbavici moraju u pisanoj formi UEFA-i dostaviti saglasnosti Rosenborga, BATE Borisova i Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).

Sad kad ovi(protivnici) ne pristanu :urnebes:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 jul 2019, 11:21

Samo da pitam ove zenicane sto citaju temu kakve sihre ili sta vec koriste u mecevima protiv nas u Zenici :D
Nevjerovatno fkt da ih ni sinoc nismo pobijedili, identicna tekma kao i prosle godine u ZE, iskreno ocekivao sam vise od Celika, u onih pola sata prvog poluvremena imali su inicijativu terensku i sansu koju im je poklonio Letic, drugo nista. U drugom je postojala samo jedna ekipa do one njihove sanse u 80.oj minuti cini mi se kada je Kovacevic maestralno intervenisao. Steta sto nije Ahmet ostao na terenu jer sigurno bi smo pobijedili, ovako sto bi Husref rekao sta je tu je. Ako bih morao izdvojiti najboljeg igraca kod nas, za mene je to sinoc bio Gavric koliko sam sa tribine uspio vidjeti. Atmosfera, posjeta sve za deset, jedino vise ova kisa prokleta nas prati gdje god igramo, pokisli smo sinoc do kosti.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2019, 11:23

Hodzic je takodje u zadnjoj godini ugovora i jos jedan razlog da ne pocinje tekme dok se to ne rjesi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 29 jul 2019, 11:28

Kako nas je.bu sa stadionom,ja nebi igrao nikako 3 pretkolo,ili bi u zagrebu igrao

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 29 jul 2019, 11:31

Osttribine je napisao/la:Samo da pitam ove zenicane sto citaju temu kakve sihre ili sta vec koriste u mecevima protiv nas u Zenici :D
Nevjerovatno fkt da ih ni sinoc nismo pobijedili, identicna tekma kao i prosle godine u ZE, iskreno ocekivao sam vise od Celika, u onih pola sata prvog poluvremena imali su inicijativu terensku i sansu koju im je poklonio Letic, drugo nista. U drugom je postojala samo jedna ekipa do one njihove sanse u 80.oj minuti cini mi se kada je Kovacevic maestralno intervenisao. Steta sto nije Ahmet ostao na terenu jer sigurno bi smo pobijedili, ovako sto bi Husref rekao sta je tu je. Ako bih morao izdvojiti najboljeg igraca kod nas, za mene je to sinoc bio Gavric koliko sam sa tribine uspio vidjeti. Atmosfera, posjeta sve za deset, jedino vise ova kisa prokleta nas prati gdje god igramo, pokisli smo sinoc do kosti.
Dobar derbi, kiša je sigurno uticala da stadion ne bude dupke pun. Sarajevo bolje u 50 od 90 minuta utakmice, drugo poluvrijeme ste dominirali. Ista utakmica kao prošle sezone, definitivno Čelik imao sreće i treba da bude zadovoljan bodom. Imate sjajnu ekipu, širok roster i ove sezone bi opet mogli duplu krunu uzet.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Beli98, boki86, Burberry46, ebi46, Kyle88, riki46 i 32 gosta.