PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- WestTrebina
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ne znam je li neko vec pisao. Ali evo postavicu opet:
Yebem usrefu zvanom usro matteresinu usranu. Najmilije mu zguzim zajedno sa onim guzinom.
Yebem usrefu zvanom usro matteresinu usranu. Najmilije mu zguzim zajedno sa onim guzinom.
- kolezeljovac
- Kontakt:
WestTrebina je napisao/la:Ne znam je li neko vec pisao. Ali evo postavicu opet:

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- WestTrebina
- Kontakt:
Tebi je dobar jer si zeljovac. Rastjera nam sve iz kluba yebem mu sina onog retardiranog. Jos 2-3 kola i necemo imati dovoljno igraca za utakmice, moracemo predavati bez borbe
Duvaj ga majmune.. Ako ti vec neko nije napisao...WestTrebina je napisao/la:Ne znam je li neko vec pisao. Ali evo postavicu opet:
Podrzi listicu, pojacaj nas..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- WestTrebina
- Kontakt:
Yebem usrefovcu.simidobar je napisao/la:Duvaj ga majmune.. Ako ti vec neko nije napisao...WestTrebina je napisao/la:Ne znam je li neko vec pisao. Ali evo postavicu opet:
Ja ipak kazem da ste vi za cvajtu, vi nikakvu ekipu nemate, ja garantujem da niste ni u top 5. Covjece nikog vi niste doveli, a mi vas samljeli prosle sezone, daj bolan unormali seGOAT je napisao/la:Nmg da vjerujem da pitari nisu uzeli ovo.Milion prilika i nista haha.Celik,Velez,Zvijezda top 3 kandidata za cvajtu.
Taman kontam Robijasi dosli pameti, pocinju liciti na navijacku grupu u svakom smislu i onda vidim sta su protiv Sarajeva digli, parola na intelektualnom nivou djecaka iz petog ili sestog razreda osnovne skole - "stenjanje", "y-ebanje"... 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Seres da si uradio nesto covjeku ?WestTrebina je napisao/la:Yebem usrefovcu.simidobar je napisao/la:Duvaj ga majmune.. Ako ti vec neko nije napisao...WestTrebina je napisao/la:Ne znam je li neko vec pisao. Ali evo postavicu opet:

Ja sve kontam normala, prestat ces al jok tebe nake sile pucaju...
Jos jednom napusi mi se ku*ca majmune...
Pa da vidimo koliko cemo daleko dogurat..

Ne mogu da vjerujem da takav debil poput tebe uopste postoji.. i jos fol nas

Neces ba udarat na ono sto volim taman pogino...boli me kur*c za tvoje misljenje.. smradu...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- WestTrebina
- Kontakt:
Umalo zaboravih objaviti ovo:
usrefe, usro usrani, yebo ti krste sav rod i porod prodani.
Nemoj molim te.. ako se sretnemo nece ni jedan od nas vise pisat na ovom forumu, ne vjerujem ni da ce nam internet bit dostupan.. ne znam se svadjat oticemo daleko, nemoj ko ti je najdrazi.. nemoj ako Boga znas...WestTrebina je napisao/la:Umalo zaboravih objaviti ovo:
Zašto je ovaj post prošao ispod radara?amypitar je napisao/la:Kakva dominacija al lopta nije htjela u gol.Potpisujem duplu već u drugom kolu,jer smo za klasu iznad svih klubova.
Bahati, bahati pitar

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Simidobar sto se primas ba 

-
- Kontakt:
Sarajevo najjači roster ima. Jos da imaju trenera kako treba uzeli bi opet duplu sigurno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ma nama fali pola ekipe. Ito jako bitan dio.sviunapad1010 je napisao/la:Sarajevo najjači roster ima. Jos da imaju trenera kako treba uzeli bi opet duplu sigurno.
Stanojevic ponajbolji igrac bio, Pidro isto. Rahmanovic nezamjenjiv, oremus najvece pojacanje ekipe i igrac iznad ovog levela takmicenja.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
[quote="slusalica"][/quote]
Jel vam ovo najveci uspjeh kluba ili imate jos nekih uspjeha?
Jadnici 
Jel vam ovo najveci uspjeh kluba ili imate jos nekih uspjeha?

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nije, čisto prcam...ledesma je napisao/la:Jel vam ovo najveci uspjeh kluba ili imate jos nekih uspjeha?Jadnici
Prvi buredžik koji se primio

tz tz tz tz tz tz
Jel te boli sto nemate ni jednog trofeja? Ups imate prve lige federacije.slusalica je napisao/la:Nije, čisto prcam...ledesma je napisao/la:Jel vam ovo najveci uspjeh kluba ili imate jos nekih uspjeha?Jadnici
Prvi buredžik koji se primio![]()
Treba bit iznad da mozes da prcas, ovako si samo jos jedan jadnik u nizu

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Samo ozdravi nam ti, tesko je biti bolestanWestTrebina je napisao/la:Umalo zaboravih objaviti ovo:
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, VivaLaLiberta i 33 gosta.