Valjda kako ih stalno ka.ra, pa im nabio komplekse.Rahma je napisao/la:Koji je povod bio da navijaci Celika skandiraju Husrefu onakve stvari ili je to samo do njihove mentalne zaostalosti?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
nukleusmember
- Kontakt:
sumnjam da ćemo dobiti saglasnost od bate-a ili rosenborga za piljaru
VVVBK
VVVBK
-
bordobijeli
- Kontakt:
Previse se potencira ko ima koliko godina. Ovo je seniorska ekipa FKS. Ne mogu svi imati ni 19. Ono sto je prednost mladih igraca sto ih mozes prodati i zaraditi na njima al nebi volio da nam je to cilj kluba. Ja mislim da klub jako puno daje prostora mladim igracima ne znam zasto stalno pricamo o nekom zapostavljanju mladih igraca. Mihojevic, Mujakic, Pidro, Djokanovic, Mustafic, Šabanovic, Kovačević, Radovac, Kadusic, Kapic svi oni su manje vise igrali. Koji klub još izbacio ovakav kvalitet u posljednje 3 godine??Pantelija je napisao/la:
Hebib ima 29 a saban 19AlfredNobel je napisao/la:Isto kao što se Hebibu mjere krvna zrnca, isto to je i s Šabanom, samo u dosta manjoj mjeri. Hebibović ako ne sveže pertle kako treba, zamjeri mu se.
Saban sa 19 je njegov nivo od 29... eto, tu je problem
- Osttribine
- Kontakt:
Upravo tako, iz ovih ili onih okolnosti ti mladi igraci su dobijali sanse i mahom su svi manje vise opravdali te minute, ali dzaba kad imas ovde strucnjaka koji bi sastavili prvih 11 od akademaca sto ne moze nikako proci. Nema se kome u klubu sta reci za te mlade igrace, imaju sasvim dovoljno prostora. I na kraju krajeva uvijek sam za uspjeh kluba (trofeji) prije uspjeha pojedinaca, ali problem je sto ovde pisu i menadzeri, prijatelji i rodbina tih pojedinih igraca pa onda imamo takvih postova kakvih imamo.bordobijeli je napisao/la: Previse se potencira ko ima koliko godina. Ovo je seniorska ekipa FKS. Ne mogu svi imati ni 19. Ono sto je prednost mladih igraca sto ih mozes prodati i zaraditi na njima al nebi volio da nam je to cilj kluba. Ja mislim da klub jako puno daje prostora mladim igracima ne znam zasto stalno pricamo o nekom zapostavljanju mladih igraca. Mihojevic, Mujakic, Pidro, Djokanovic, Mustafic, Šabanovic, Kovačević, Radovac, Kadusic, Kapic svi oni su manje vise igrali. Koji klub još izbacio ovakav kvalitet u posljednje 3 godine??
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma samo se džaba troši, ne možeš to objasniti.Osttribine je napisao/la:Upravo tako, iz ovih ili onih okolnosti ti mladi igraci su dobijali sanse i mahom su svi manje vise opravdali te minute, ali dzaba kad imas ovde strucnjaka koji bi sastavili prvih 11 od akademaca sto ne moze nikako proci. Nema se kome u klubu sta reci za te mlade igrace, imaju sasvim dovoljno prostora. I na kraju krajeva uvijek sam za uspjeh kluba (trofeji) prije uspjeha pojedinaca, ali problem je sto ovde pisu i menadzeri, prijatelji i rodbina tih pojedinih igraca pa onda imamo takvih postova kakvih imamo.bordobijeli je napisao/la: Previse se potencira ko ima koliko godina. Ovo je seniorska ekipa FKS. Ne mogu svi imati ni 19. Ono sto je prednost mladih igraca sto ih mozes prodati i zaraditi na njima al nebi volio da nam je to cilj kluba. Ja mislim da klub jako puno daje prostora mladim igracima ne znam zasto stalno pricamo o nekom zapostavljanju mladih igraca. Mihojevic, Mujakic, Pidro, Djokanovic, Mustafic, Šabanovic, Kovačević, Radovac, Kadusic, Kapic svi oni su manje vise igrali. Koji klub još izbacio ovakav kvalitet u posljednje 3 godine??
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
"Netrepeljivost" zeničke publike prema H.M. traje od one sezone kad je Husref bio trener Čelika i u pola sezone na mig Sarajeva napustio klupu Čelika. Njegovo pravo, ali neprofesionalno i nekorektno. Nepodržavam, ali eto kad već pitaš.Rahma je napisao/la:Koji je povod bio da navijaci Celika skandiraju Husrefu onakve stvari ili je to samo do njihove mentalne zaostalosti?
#samoČelik
- bordoakapitar
Mislim da debilna Uprava nece stici zavrsiti posao oko prijave stadiona i da cemo lagano biti izbaceni iz Evrooe zbog toga.
Samo Husref i Emir su OK a sve ostalo treba protjerati iz Kantona a ne samo iz kluba, pocevsi od one tuzlanske seljanke sto svoj seljakluk brani nepoznavanjem maternjeg jezika. Uhljebi yebeni!
Samo Husref i Emir su OK a sve ostalo treba protjerati iz Kantona a ne samo iz kluba, pocevsi od one tuzlanske seljanke sto svoj seljakluk brani nepoznavanjem maternjeg jezika. Uhljebi yebeni!
- celik1945tv
- Kontakt:
^ i izjave prema ČelikuLawer_88 je napisao/la:"Netrepeljivost" zeničke publike prema H.M. traje od one sezone kad je Husref bio trener Čelika i u pola sezone na mig Sarajeva napustio klupu Čelika. Njegovo pravo, ali neprofesionalno i nekorektno. Nepodržavam, ali eto kad već pitaš.Rahma je napisao/la:Koji je povod bio da navijaci Celika skandiraju Husrefu onakve stvari ili je to samo do njihove mentalne zaostalosti?
45-ta vrijeme je heroja, rodila se ljubav- Čelik Zenica.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
ZVANIČNO : Bilino Polje
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Izmedju Šabana i Hebiba, na beku, biram bez razmišljanja Hodžica.
Hodžic Šerbecic Lazic Letic
Kakva je ovo samo cetvorka s mudima i iskustvom.
Vratit ce se ovo od sinoc kad najviše bude trebalo, siguran sam.
Hodžic Šerbecic Lazic Letic
Kakva je ovo samo cetvorka s mudima i iskustvom.
Vratit ce se ovo od sinoc kad najviše bude trebalo, siguran sam.
Uzmi snickers, smiri se igramo na BPbordoakapitar je napisao/la:Mislim da debilna Uprava nece stici zavrsiti posao oko prijave stadiona i da cemo lagano biti izbaceni iz Evrooe zbog toga.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Husref über alles!bordoakapitar je napisao/la:Mislim da debilna Uprava nece stici zavrsiti posao oko prijave stadiona i da cemo lagano biti izbaceni iz Evrooe zbog toga.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Eto bilino polje definitivno.. Ne znam sta bi rekao, organizacijski puno bolje grbavica al vidjecemo.. Ako neko misli da smo mi nesta dobri kao sa zenicanima grdno se vara to cete vidjeti i u ovoj utakmici. Pa gledace gdje god mogu da sacekusu naprave, da zakamenjaju itd. Tesko ce biti kontrolisati i nas jer ce biti velika brojka
Eto zvanicno znaci u smrdljivoj Zenici igramo,iska.rali nas ovi iz uprave zelje pravo
Opet valja u Zenicu,bogami ovaj put cu pod krov,dosta mi je ono sinoc bilo 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A jel fkty ahahhaah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kvalitet u vidu Radovca ni Ajax ne može izbaciti.bordobijeli je napisao/la:Previse se potencira ko ima koliko godina. Ovo je seniorska ekipa FKS. Ne mogu svi imati ni 19. Ono sto je prednost mladih igraca sto ih mozes prodati i zaraditi na njima al nebi volio da nam je to cilj kluba. Ja mislim da klub jako puno daje prostora mladim igracima ne znam zasto stalno pricamo o nekom zapostavljanju mladih igraca. Mihojevic, Mujakic, Pidro, Djokanovic, Mustafic, Šabanovic, Kovačević, Radovac, Kadusic, Kapic svi oni su manje vise igrali. Koji klub još izbacio ovakav kvalitet u posljednje 3 godine??Pantelija je napisao/la:
Hebib ima 29 a saban 19AlfredNobel je napisao/la:Isto kao što se Hebibu mjere krvna zrnca, isto to je i s Šabanom, samo u dosta manjoj mjeri. Hebibović ako ne sveže pertle kako treba, zamjeri mu se.
Saban sa 19 je njegov nivo od 29... eto, tu je problem
Moze li se kako vise ovaj levat ukloniti s teme, **** ga Zenica u pakas?!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Na kraju se samo bezveze frka digla,provobitna odluka bila Zenica i da se ostalo odmah tog stava od pocetka nebi nikakve "frke" bilo.Bas se bezveze zakomplikovalo 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".